Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ηλιόσφαιρα : O “Ήχος” του Ήλιου αλλάζει την Συνειδητότητα

Ηλιόσφαιρα
Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε πως ο Ήλιος είναι η κύρια πηγή φωτός και ενέργειας του πλανήτη μας. Υπάρχει όμως και ένα άλλο Ηλιακό φαινόμενο – Η Μαγνητική επιρροή που ασκεί πάνω στους ανθρώπους, αλλά και σε κάθε ζωντανό οργανισμό. Αυτή η Μαγνητική επιρροή που είναι ευρύτερα γνωστή ως Ηλιόσφαιρα, εκτείνεται για χιλιάδες χιλιόμετρα πέρα από τον Πλούτωνα και έχει τρομερό αντίκτυπο στον άνθρωπο και ιδιαίτερα στην Συνειδητότητά του. Ο Ήχος του Ήλιου, αλλάζει ανά καιρούς συχνότητα,  και θα πρέπει να γνωρίζουμε πως να συντονιστούμε με την Ηλιόσφαιρα και τους ενεργειακούς παλμούς της, για να κατορθώσουμε να ενισχύσουμε την συνειδητότητά μας.
Η Ηλιόσφαιρα που ονομάζεται “Ήχος του Ήλιου” και συχνά συγκρίνεται με τον ήχο του ΟΜ, αναδημιουργείται και μέσα από τις μουσικές Αρμονίες, γεγονός που ανακαλύφθηκε από Αστρονόμους στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ. Αυτοί οι Επιστήμονες μελέτησαν τις Μαγνητικές λούπες στο εξωτερικό στρώμα της Ατμόσφαιρας του ήλιου, που ονομάζονται “Λούπες του Ηλιακού Στέμματος”, και ανακάλυψαν πως συμπεριφέρονται ως ηχητικές δονήσεις μουσικών οργάνων που δημιουργούν μία μουσική αρμονία! Οι επιστήμονες ανακάλυψαν επίσης πως αυτές οι λούπες δονούνται μπροστά και πίσω με ένα τρόπο που μιμείται τα ακουστικά κύματα σε ένα πνευστό όργανο.

Ο Ήχος του Ήλιου που πηγάζει από την Ηλιόσφαιρα δεν είναι κάτι που μπορούμε να “ακούσουμε”, λόγω κυρίως της σύστασης του Διαστήματος μεταξύ της Γης και του Ήλιου, αλλά και των περιορισμών του ανθρώπινου αυτιού. Οι Άνθρωποι μπορούμε να ακούσουμε μονάχα σε συχνότητες που κυμαίνονται από τα 15 ως τα 18.000 κύματα ή κύκλους ανά δευτερόλεπτο. Αν και τα περισσότερα αντικείμενα διαθέτουν τον δικό τους ήχο, αφού διαθέτουν την δική τους συχνότητα και δόνηση, δεν μπορούμε να τα αφουγκραστούμε.Έχουμε φυσικά την δυνατότητα να ακούσουμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα ραδιοφωνικά κύματα που συνέλεξε το διαστημόπλοιο Cassini της NASA κοντά στον Δία, ή το “Τραγούδι της Γης” που δημιουργήθηκε από πλασματικά κύματα και αναδιαμορφώθηκαν έτσι ώστε να μπορέσει να τα ακούσει το ανθρώπινο αυτί.
Ο Ήχος του Ήλιου και Η Συνειδητότητα
Σε αρκετούς αρχαίους πολιτισμούς, η Ηλιόσφαιρα, ή αλλιώς Ήχος του Ήλιου, θεωρήθηκε ο ιερότερος ήχος του Σύμπαντος, και περιγράφεται από τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, τους Ινδουιστές και άλλους ως ένα Μάντρα που τονίζεται με τον ανθρώπινο Λόγο ως ΟΜ. Αν και ο ήχος δεν μπορούσε να ακουστεί ηχητικά σε αυτές τις περιγραφές, είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε την ύπαρξή του χιλιάδες χρόνια πριν, κυρίως εξ’αιτίας της ανεπτυγμένης συνειδητότητας που είχαν αρκετοί άνθρωποι αυτών των πολιτισμών, μέσα από μυητικές τεχνικές Διαλογισμού. Αν μπορούσαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι να ¨συνδεθούν¨ με αυτή την Συμπαντική Συνειδητότητα και να αφουγκραστούν τον ήχο ολόκληρης της Δημιουργίας, τότε γιατί όχι και εμείς;
Οι Αστρονόμοι πιστεύουν πως οι Κυματικές Λούπες του Ήλιου σχετίζονται με την παραγωγή ηλιακής καταιγίδας, η οποία με την σειρά της εκτονώνεται στέλνοντας ενεργειακά φορτισμένα σωματίδια στο Σύμπαν. Η αναπτυγμένη Ηλιακή δραστηριότητα επιφέρει ενδιαφέροντα αποτελέσματα στην Γη, καταστρέφοντας ακόμη και Δορυφόρους, όμως μπορεί να επιφέρει μεγάλη αλλαγή και στην ίδια μας την Συνειδητότητα, δηλαδή την πνευματική σκέψη. Ειδικότερα, έπειτα από Ηλιακές καταιγίδες οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν ψυχολογικά και φυσιολογικά συμπτώματα που περιλαμβάνουν: Πονοκεφάλους | Καρδιακές αρρυθμίες | νευρικότητα | άγχος | συναισθηματική φόρτιση | ναυτία.
Αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η ενέργεια αυτή “χτυπά” την βιολογική μορφή μας, τα κύτταρά μας, και αφυπνίζει αρχαίες μνήμες και συμπαντική Σοφία. Η Ηλιακή ενέργεια επηρεάζει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας, κυρίως επειδή ενισχύει την συνειδησιακή της ύπαρξη. Και λόγω του γεγονότος πως η Ηλιόσφαιρα διαθέτει απείρως μεγαλύτερη συχνότητα από εκείνη που έχουμε συνηθίσει εμείς, ενεργοποιεί αυτές τις αποθηκευμένες μνήμες που επιφέρουν τα συμπτώματα που αναφέραμε παραπάνω, καθώς και πολλά περισσότερα. Κατανοώντας τα μοτίβα της Ηλιακής Μουσικής, θα κατανοήσουμε ακριβέστερα, και ίσως να είμαστε και σε θέση να προβλέπουμε δίχως τεχνολογικά μέσα, την Ηλιακή δραστηριότητα, αλλά και την συνειδησιακή αφύπνιση που πηγάζει από αυτή.
Αυτές οι αλλαγές έρχονται ραγδαία αν τις παρακολουθούμε, αφού τα Φωτόνια (Κβαντική ενέργεια) κινείται τουλάχιστον 10.000 φορές γρηγορότερα από την ταχύτητα του Φωτός. Έτσι, αν ενδιαφερόμαστε να στραφούμε προς τον Ήλιο και την Ηλιόσφαιρα για την ανάπτυξη της προσωπικής πνευματικότητάς μας, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τις ψυχολογικές και φυσιολογικές μεταστροφές, γνωρίζοντας πως επιφέρουν την αφύπνιση της βαθύτερης Σοφίας που υπάρχει από τις απαρχές του Σύμπαντος.. Η Γη Λαμβάνει μόνο απειροελάχιστες εκλάμψεις της Ηλιακής ενέργειας, όμως όταν αυτή η Ηλιακή Δραστηριότητα ξεσπά, τότε είμαστε σε θέση να ακούσουμε την Ηλιόσφαιρα, να αφουγκραστούμε τον “Ήχο του Ήλιου” με την μορφή μίας μεταμορφωτικής ενέργειας, που εναρμονίζεται με τις προσωπικές μας ενεργειακές συχνότητες..
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα