Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Αποκαλύψεις του Cobra για Ό,τι Συμβαίνει…

star wars

Ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης που έδωσε ο Cobra στον Robert Potter χθες, 11/05/2012
ΟΙ ΙΗΣΟΥΪΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ «ΧΙΜΑΙΡΑΣ» ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
– Ενσαρκώνονται σε επιλεγμένες οικογένειες κύρια στη Ευρώπη και βρίσκονται πίσω από τους Ιλλουμινάτι και όλων των άλλων οργανώσεων – προμετωπίδα της Cabal στον πλανήτη.
– Ο David Rockefeller είναι πράγματι νεκρός αλλά δεν βρίσκεται σ’ αυτό το πλανητικό σύστημα. Πολύ σύντομα θα πορευτεί (η ψυχή του) προς τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο για ψυχική αναδιάταξη.
– Οι ερπετοειδείς (στην εμφάνιση) έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση αφού ελάχιστοι έχουν απομείνει στον πλανήτη. Παραμένουν οι έχοντες ανθρώπινην εμφάνιση στην επιφάνεια.
– Η εμπειρία του θανάτου είναι διαφορετική ανάμεσα στους ανθρώπους και στους ερπετοειδείς. Η κατάσταση της συνείδησης και η δονητική συχνότητα στους ανθρώπους είναι πολύ υψηλότερη από αυτήν των ερπετοειδών, με αποτέλεσμα αυτοί να καταλήγουν σε ένα πολύ κατώτερο επίπεδο πλάσματος ή αιθερικού ή αστρικού πεδίου, απ’ ότι μια ανεπτυγμένη ανθρώπινη ψυχή.
– Τα τελευταία χρόνια επήλθε σαφής βελτίωση της πορείας των ανθρώπινων ψυχών προς το φως, αφού το ποσοστό των ψυχών που συλλαμβάνονται από τους Άρχοντες της «Χίμαιρας» με σκοπό την ανακύκλωση και την επανενσάρκωση τους στον πλανήτη έχει πέσει κατά πολύ. Το φως στο λεγόμενο τούνελ των ψυχών έχει καταστεί πολύ δυνατότερο τώρα.
– Όλες οι «παράξενες» βόμβες πλάσματος έχουν εξουδετερωθεί, εκτός από τις βόμβες toplet, για τις οποίες οι Φωτεινές Δυνάμεις επεξεργάζονται κάποια σχέδια για την αποενεργοποίηση τους. Οι βόμβες αυτές εξακολουθούν να αποτελούν κίνδυνο αφού ελέγχονται από μια τεχνητή νοημοσύνη η οποία είναι προγραμματισμένη να τις ενεργοποιεί κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις με ένα πολύ σύνθετο αλγόριθμο.
– Η Cabal είχε την δυνατότητα να εξουδετερώσει με όπλα βαθμωτού πλέγματος οποιοδήποτε άτομο στον πλανήτη. Τα όπλα αυτά έχουν τοποθετηθεί και σε δορυφόρους και υπήρχε η δυνατότητα απευθείας σκόπευσης και εξουδετέρωσης κάθε επιλεγμένου ατόμου. Τώρα έχει εξασθενίσει πάρα πολύ η δυνατότητα αυτή και σύντομα τα όπλα αυτά θα εξουδετερωθούν τελείως.
– Η τεχνολογία των Ρώσων με την οποία εξουδετέρωσαν πρόσφατα την NORAD (North American Aerospace Defence Command) στην Αλάσκα, δεν είναι τεχνολογία Keshe. Τους δόθηκε από τους Πλειάδειους και αποτελεί προειδοποίηση στην Cabal για το τι θα συμβεί αν επιχειρήσει οτιδήποτε κατά του πλανήτη. Μέσω της NORAD η Cabal μπορεί να εντοπίζει τα σκάφη των Πλειάδειων ή άλλων που προσεγγίζουν τον πλανήτη
– Επαφές με θετικούς εξωγήινους έχουν οι Κινέζοι και η θετική φατρία στις Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, όχι όμως με τον τρόπο που γίνεται με τους Ρώσους, όπου σκάφη των Πλειάδειων προσγειώνονται σε μυστική βάση και εκεί ανώτατοι Ρώσοι στρατιωτικοί τους συναντούν και συζητούν ελεύθερα μαζί τους.
thepromiserevealed.com
[ Η συνέντευξη είναι πολύ μακροσκελής και θα προστεθούν και άλλα στοιχεία στην παρούσα ανάρτηση]
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα