Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ
Η αρθρογραφία των τελευταίων ημερών, πρέπει να σας κάλυψε πλήρως. Ούτε Κάλχας είμαι, ούτε κάποιο inside information υπήρχε. Τα πάντα ήταν περιγεγραμμένα απλά, απτά κι απόλυτα γλαφυρά. Με στόχο να προστατευτούν κάποιοι άπιστοι οικογενειάρχες που πήγαν στον Βόλο, και με στόχο να βγάλουν τις τσίπμπλες από τα μάτια μπας και δουν το αύριο.
Η υπέρτατη αρχή θεωρητικά είναι ο υπουργός. Αυτός στήθηκε δυό φορές στις συνεχείς εισηγήσεις του για αναβολή του αγώνα. Από ποιόν; Μα από αυτούς που κάνουν κουμάντο στην χώρα. Τους επιχειρηματίες, τα έχουμε ξαναπεί. Οι οποίοι επιχειρηματίες φυσικά και στήσανε την ΕΠΟ, που ούτως ή άλλως δική τους είναι. Δεν υπάρχει πιο αστείο πράμα από την ανακοίνωση της διοργανώτριας. Οτι πρότεινε πέντε κατάλληλα γήπεδα, αλλά οι Ιβάν και Δημήτριος, θέλανε άλλο. Ψάξε τώρα να βρεις, τι σόι διοργανώτρια είναι.
Φυσικά οι επιχειρηματίες στήθηκαν από κάποιον Μπέο, που απ’ ότι ξέρω έκανε φυλακή για κάποια στημένα παιχνίδια. Δηλαδή αυτή είναι η δουλειά του. Πώς να κάνει άλλη; Ξέρει άλλη; Κι όταν έστησε την θέση του δίπλα στους οργανικούς παράγοντες του τελικού, κάποιοι πήγαν και σφύριξαν το παραμύθι περί της έκπτωσης από το δημαρχηλίκι, και σηκώθηκε κι έφυγε σαν καλή κότα. Φυσικά οι δηλώσεις του περί του καλύτερου τελικού, είναι απλά στημένες για το πόπολο που εκείνη την ώρα δεν ασχολήθηκε με τις φασαρίες.
Οι ποδοσφαιρικές εταιρείες, ακολουθώντας την καθοδική διαλεκτική, είχαν φροντίσει να στήσουν τους κόσμους τους. Με τον τρόπο τους φρόντισαν να αποκλείσουν τους καλούς και διαχρονικούς πελάτες τους, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των συνδέσμων τους. Τα θεάματα τα είδατε βέβαια με τα στημένα τάγματα εφόδου όπως τα έγραφα, με τους διακόσιους τραυματίες – κύρια ηλίθιους Αεκτζήδες -, που γέμισαν τα τοπικά νοσοκομεία. Ένα άλλο αστείο ήταν κάπου εκεί στα τσιπουράδικα του χωριού, που άντρας ανακάλυψε οτι την γυναίκα του την λένε Βαγγέλη. Αυτό το όνομα είχε πάνω το εισιτήριο της.
Μετά κατεβήκαμε στο παιχνίδι. Εντάξει εδώ δεν ήταν όλοι στημένοι, αφού δεν μπορείς να πιάσεις και τους πάντες. Όμως μια χαρά στημένοι ήταν όλοι τακτικά για να δολοφονήσουν το ποδόσφαιρο βάσει δημιουργίας και τελικών προσπαθειών. Οι χειρότεροι δε όλων, ήταν οι δαντελάτοι. Στήσανε και στήθηκαν φυσικά. Σοκαρίστηκαν τα παιδιά από τα δακρυγόνα και τις φασαρίες, στον καλύτερο τελικό, που το μόνο μεμπτό ήταν οτι άργησε να αρχίσει ένα μισάωρο, προφανώς επειδή ο Κομίνης δεν εύρισκε σερβιέτα στο νούμερο του.

Ο Κομίνης βέβαια ήταν ο τελευταίος διαθέσιμος διεθνής διαιτητής. Όλοι οι άλλοι ήσαν τιμωρημένοι. Οπότε γιατί να μην είναι και κάποιος Καλφόγλου μέσα ; Μιας χρήσης εκ του αποτελέσματος, κι άρα γιατί να μην ήταν στημένος κατά Μελισσανίδη; Είχαμε λοιπόν μια διαιτησία κάργα στημένη για να μην βοηθήσει το παιχνίδι.
Αυτά είδαν τα μάτια μου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια αφού θέαμα δεν υπήρχε για να σου τραβήξει την προσοχή. Τα μάτια όμως πιο έμπειρων, είδαν άλλα. Ο τίγρης ονόμασε αρχιαλήτη τον επόπτη επειδή ήταν στημένος. Αυτός ξέρει παραπάνω από εμάς. Και πρέπει να μας το πει αυτό το παραπάνω. Ή να το πει σε κάποια εισαγγελική αρχή που θα τον καλέσει αν δεν είναι και αυτή στημένη. Δηλαδή να μας πει, ποιός έστησε τον τίγρη. Ο ίδιος ο τίγρης, που αγωνίζεται για την εξυγίανση. Να μάθουμε ρε παιδί μου, ποιός τον μπάτσησε το Σάββατο.
Και πρέπει να το μάθουμε, διότι κινδυνεύουμε να ξαναφάμε μπάτσο του χρόνου ή στο εγγύς μέλλον. Κι επειδή εμείς δεν θέλουμε να ξαναστηθούμε, να κάνουμε τα κουμάντα μας απέχοντας από το γήπεδο. Τι να πάμε να δούμε δηλαδή; Στημένα επεισόδια, στημένες διοργανώσεις και στημένα παιχνίδια; Βαρεθήκαμε ρε παιδί μου τόσα χρόνια με τον Μαρινάκη. Αν δεν μας φωτίσει ο τίγρης με τα στοιχεία του, μπορεί και κάποιοι κακόβουλοι – σε πείσμα του αμειβόμενου για Αεκοφροσύνη που χαρακτηρίζει ομοϊδεάτες του βλάκες – να πιστεύουν οτι αφού ο τίγρης άλωσε το σύστημα, εκείνος έστησε τον επόπτη τον αρχιαλήτη.
Που βέβαια όπως στήθηκε ο τελικός – φυσικά με όλες τις  υποψίες να βαραίνουν εκείνο το νούμερο που κάνει δουλειές με την ΣΕΚΑΠ – μια χαρά βολεύει τον Χιμένεθ αλλά κι όλους εκείνους που φτειάξανε το φετινό ρόστερ. Ασχολήθηκε σοβαρή μπαλαδόφατσα με το παιχνίδι της ΑΕΚ; Τα ρίξανε όλα στον επόπτη και καθάρισαν. Όπως καθάρισε και ο υπουργός που τώρα θέλει να φτειάξει και νόμο για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών. Λες και γινόταν ή λες και δεν θα γίνει τελικός του χρόνου.
Αυτό ήταν το περίγραμμα του τελικού. Τα πάντα στημένα, από πολιτεία, διοργανώτρια, διατησίες, ομάδες και επιχειρηματίες. Ο καθένας όπου μπορούσε. Στήσιμο στο μίξερ κι όποιον πάρει ο χάρος. Υπάρχει πρόβλημα; Θεωρητικά μόνο. Πρακτικά ο κόσμος θα πηγαίνει να ψηφίζει αφού θεωρεί οτι τα μέτρα τα παίρνει η ελληνική ψηφισθείσα κυβέρνηση. Όπως θα πηγαίνει να πλακώνεται ή να δέχεται οτι τον δουλεύουν δυό μπουρδέλα εταιρείες με φωνές Δημάτου ή του άλλου που ζήτησε επανάληψη του τελικού αν το θελήσει η ΑΕΚ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα