Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Φοιτήτρια από την Αραβία δημοσίευσε στο διδακτορικό της ότι η Γη είναι επίπεδη



Πρόσφατα, η εκπαιδευτική και επιστημονική κοινότητα της Αραβίας και της Τυνησίας, «συγκλονίστηκε» από μια διδακτορική φοιτήτρια Φυσικής. Η γυναίκα παρουσίασε μια διατριβή, στην οποία ισχυρίζεται ότι η Γη είναι επίπεδη, ακίνητη, αποτελεί το κέντρο του σύμπαντος και είναι μόλις περίπου 13.500 ετών.

Επιπλέον, απέρριψε τη φυσική του Νεύτωνα και του Αϊνστάιν, την αστρονομία του Κοπέρνικου και του Κέπλερ, την κοσμολογική θεωρεία της Μεγάλης Έκρηξης και πολλές άλλες επιστημονικές διδασκαλίες του παρελθόντος.

Η φοιτήτρια υπέβαλε την εν λόγω διατριβή μετά από πέντε χρόνια εργασίας. Τελικά, στάλθηκε σε δύο βαθμολογητές, περνώντας το πρώτο στάδιο των εγκρίσεων.

 Η διδακτορική διατριβή αναφέρει ότι η Γη είναι επίπεδη, μικρή και παραμένει ακίνητη στη μέση του σύμπαντος.


whotfetw.com

Επιπλέον υποστηρίζει ότι ο Ήλιος έχει διάμετρο 1.135 χιλιομέτρων και όχι 1,4 εκατομμύριο χιλιόμετρα και ότι το φεγγάρι έχει πλάτος 908 χιλιομέτρων. Αναφέρεται ότι και τα δύο αυτά ουράνια σώματα, είναι 687 και 23 φορές πλησιέστερα στον πλανήτη μας.

Στη διατριβή αναγράφεται ότι υπάρχουν 11 πλανήτες και ότι τα αστέρια έχουν περιορισμένο αριθμό.

Εκτός από τη διατριβή, δημοσιεύθηκε και ένα περιοδικό που επικαλείται τον γεωκεντρισμό του πλανήτη.

GettyImages

Ο πρώην πρόεδρος της Τυνησιακής Αστρονομικής Ομοσπονδίας πήρε ένα αντίγραφο και το δημοσίευσε στο ίντερνετ.

Πολλοί έχουν θεωρήσει τις απόψεις αυτές σκανδαλώδεις, καθώς η διατριβή απορρίπτει ρητά τη σύγχρονη επιστήμη. Μερικοί ωστόσο, ενοχλούνται από το γεγονός ότι έγινε από μια φοιτήτρια διδακτορικού και από το ότι ο επιβλέπων ήταν ο ανώτερος καθηγητής στον ακαδημαϊκό κόσμο.

Ορισμένοι κρίνουν τα όσα έχουν γραφτεί, λόγω των πολυάριθμων γραμματικών σφαλμάτων και των ανεπαρκών αναφορών.
Geek.com

Επιπλέον, το περιοδικό έχει δεχθεί επιθέσεις άσχημης κριτικής και αναφορές για ψευδή περιεχόμενα. Το κατηγορούν πως είναι ένα έντυπο το οποίο πληρώνεται για να αναπαράγει άρθρα γρήγορα, χωρίς αναθεωρήσεις ή επεξεργασίες στα όσα δημοσιεύει.

tilestwra

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ολα τα δορυφορικα πιατα της τηλεορασης σημαδευουν τον οριζοντα και ποτε προς τα πανω στν ουρανο. Στο youtube στο καναλι του eric dubay..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα