Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ? – ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ – ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ?? – ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ – ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ – ΚΑΙ ΑΛΛA «ΤΡΕΛΑ» ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ

Φωτογραφία του χρήστη Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, SRF, ιερός διαλογισμός Κρίγια Γιόγκα, η Αφύπνιση.

Πρέπει να ειπωθεί από την αρχή ότι πολύ λίγοι στον κόσμο μπορούν να μπουν σε σαμάντι (ένωση με τον Θεό, στο πρώτο, κατώτερο σαμάντι το σώμα κοκαλώνει, σταματάει η αναπνοή, η καρδιά, τα πάντα, ο γιόγκι δεν έχει επίγνωση του περιβάλλοντος, στο δεύτερο, το ανώτατο, ο γιόγκι δεν ακινητοποιείται, εκτελεί τα καθήκοντά του, αλλά είναι πάντα και μόνιμα ενωμένος με τον Θεό). Η Μπάγκαβαντ Γκίτα το γράφει (ο Θεός μιλάει) και λέει: (κεφ. VII, στίχος 3): «Ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους, ίσως ένας αγωνίζεται για πνευματική επιτυχία. Και ανάμεσα στους ευλογημένους αληθινούς αναζητητές που επιμελώς προσπαθούν να Με φτάσουν, ίσως ένας Με αντιλαμβάνεται όπως είμαι».

Η σύγχρονη επιστήμη έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πραγματικά εκπληκτικά θεραπευτικά και αναζωογονητικά αποτελέσματα της διακοπής της αναπνοής, αποτελέσματα στο σώμα και τον νου. Ο Δρ Άλβαν Λ. Μπάρακ (Dr. Alvan L. Barach) του Κολλεγίου Γιατρών και Χειρουργών στη Νέα Υόρκη εφηύρε μια τοπική θεραπεία μέσω ανάπαυσης των πνευμόνων που αποκαθιστά την υγεία σε πολλούς ανθρώπους που υποφέρουν από φυματίωση. Η χρήση ενός θαλάμου που εξομοιώνει την πίεση καθιστά ικανό τον ασθενή ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ.

Οι The New York Times της 1ης Φεβρουαρίου του 1947 ανέφεραν ένα απόσπασμα από την ομιλία του Δρα Μπαράκ ως εξής: «Το αποτέλεσμα του σταματήματος της αναπνοής στο κεντρικό νευρικό σύστημα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Το ορμέμφυτο της κίνησης των μυώνων του κεντρικού νευρικού συστήματος στις ακραίες καταστάσεις είναι εντυπωσιακά μειωμένο. Ο ασθενής μπορεί να βρίσκεται ξαπλωμένος στον θάλαμο για ώρες, χωρίς να κινεί τα χέρια του ή να αλλάζει θέση. Η επιθυμία να καπνίσει εξαφανίζεται όταν η αναπνοή σταματά, ακόμα και σε ασθενείς που είχαν συνηθίσει να καπνίζουν δύο πακέτα την ημέρα. Σε πολλές περιπτώσεις η χαλάρωση είναι τέτοιας φύσεως που ο ασθενής δεν αποζητά διασκέδαση».

Το 1951 ο Δρ Μπαράκ επιβεβαίωσε δημόσια την αξία της θεραπείας η οποία, είπε, «όχι μόνο ξεκουράζει τους πνεύμονες, αλλά επίσης ολόκληρο το σώμα και, όπως φαίνεται, και τον νου. Η καρδιά για παράδειγμα μειώνει τη λειτουργία της κατά το ένα τρίτο. Οι ασθενείς μας παύουν να στενοχωριούνται. Κανείς δεν νιώθει ανία».



Απ’ αυτά τα γεγονότα αρχίζει κάποιος να καταλαβαίνει πώς είναι δυνατόν οι γιόγκι να κάθονται ακίνητοι για μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς να ωθούνται νοητικά ή σωματικά προς κάποια ανήσυχη δραστηριότητα. Μόνο σε τέτοια ησυχία μπορεί η ψυχή να βρει τον δρόμο της πίσω στον Θεό. Αν και οι συνηθισμένοι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν σ’ έναν θάλαμο που εξομοιώνει την πίεση για να ευεργετηθούν από τη μη αναπνοή, ο γιόγκι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από την τεχνική της Κρίγια Γιόγκα για να λάβει ανταμοιβές όσον αφορά το σώμα και τον νου και την επίγνωση της ψυχής. – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, από την Αυτοβιογραφία

Δεν το πιστεύετε? Και όμως είναι αλήθεια, δείτε στα Αγγλικά 7 από τα πολλά λινκ που υπάρχουν για το θέμα αυτό (βάλτε το όνομα του γιατρού και not breathing chamber και θα τα βρείτε όλα):
http://ariwatch.com/VS/TheIronLung/RespirationWithoutBreathing.htm

http://ariwatch.com/VS/TheIronLung/LungRestCalledAidToTubercular.htm

Θέλετε να δείτε και το μηχάνημα? Εδώ: http://www.allaboutheaven.org/commonsteps/404/120/negative-pressure-therapy

«ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ»:http://annals.org/aim/article/673575/immobilization-both-lungs-produced-equalizing-pressure-chamber-results-treatment-pulmonary

Από τη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κολούμπια
http://spectatorarchive.library.columbia.edu/cgi-bin/columbia?a=d&d=cs19470217-01.2.21&e=-------en-20--30326--txt-txIN-Columbia-----

http://journal.publications.chestnet.org/article.aspx?articleid=1044284
http://jamanetwork.com/journals/jama/article-abstract/303778

Τι είπαν άλλοι: «Πολύ περίεργα, πολύ θαυμαστά, φαινομενικά πολύ απίθανα φαινόμενα μπορεί ακόμα να εμφανιστούν στο μέλλον, τα οποία, όταν θα έχουν καθιερωθεί, δε θα μας εκπλήσσουν περισσότερο απ’ όσο μας εξέπληξαν μέχρι τώρα όλα αυτά που μας δίδαξε η επιστήμη κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα», δήλωσε ο Τσαρλς Ρόμπερτ Ρισέ (Charles Robert Richet), τιμημένος με ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ στη φυσιολογία. «Θεωρείται εκ προοιμίου ότι τα φαινόμενα που τώρα δεχόμαστε χωρίς να μας εκπλήσσουν, δεν προκαλούν κατάπληξη γιατί έχουν γίνει κατανοητά. Δεν είναι έτσι όμως. Αν δε μας εκπλήσσουν, δεν είναι γιατί έχουν κατανοηθεί, αλλά γιατί μας είναι οικεία. Διότι αν ό,τι δεν καταλαβαίναμε μας εξέπληττε, θα εκπλησσόμασταν με τα πάντα – με την πτώση μιας πέτρας που ρίχτηκε στον αέρα, με το βελανίδι που γίνεται βελανιδιά, με τον υδράργυρο που διαστέλλεται καθώς θερμαίνεται, με το σίδερο που έλκεται από τον μαγνήτη.

Η επιστήμη του σήμερα είναι απλό θέμα. […] Οι καταπληκτικές αλήθειες που θα ανακαλυφθούν από τους απογόνους μας είναι και τώρα γύρω μας, μας κοιτάζουν κατάματα, τρόπος του λέγειν, και παρ’ όλα αυτά δεν τις βλέπουμε. Δεν είναι όμως αρκετό να λέμε ότι δεν τις βλέπουμε. Δεν θέλουμε να τις δούμε – γιατί κάθε φορά που εμφανίζεται ένα απρόσμενο και περίεργο γεγονός, προσπαθούμε να το εντάξουμε στα πλαίσια των κοινοτοπιών της παραδεδεγμένης γνώσης και αγανακτούμε αν κάποιος τολμήσει να πειραματιστεί περισσότερο».

ΠΑΡΑΜΑΧΑΝΣΑ ΓΙΟΓΚΑΝΑΝΤΑ: «Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος ζει σ’ ένα «Αιώνιο Τώρα». Ο απελευθερωμένος πιστός ορθά συνειδητοποιεί το Αιώνιο Τώρα μέσω της πανταχού παρούσας συνειδητότητάς του του Θεού. Ο θνητός άνθρωπος βιώνει το Αιώνιο Τώρα μέσω μιας διακοπτόμενης σειράς ζωών, οι οποίες εντάσσονται, εναλλακτικά, στον υλικό κόσμο και στον αστρικό κόσμο».

«Οι Δάσκαλοι συχνά δεν ασχολούνται με το πανόραμα των εγκόσμιων δραστηριοτήτων, οι οποίες στην ανθρωπότητα φαίνονται αλλοπρόσαλλες, όχι όμως και σ’ αυτούς, που ζουν έξω από τη σχετικότητα του χρόνου. Έτσι, οι σύγχρονοι ενός σοφού δεν είναι μόνο αυτοί του στενού παρόντος» – Αυτοβιογραφία ενός Γιόγκι (δηλαδή οι «σύγχρονοι» ενός αγίου = αυτοί που ζουν στην ίδια εποχή δεν είναι μόνο αυτοί που ζουν ΣΗΜΕΡΑ, αλλά κι αυτοί που έζησαν και στο αποκαλούμενο και ανύπαρκτο παρελθόν και μέλλον).

ΑΪΝΣΤΑΙΝ: «Άνθρωποι σαν εμάς, που πιστεύουμε στη φυσική», είπε ο Αϊνστάιν, «γνωρίζουν ότι ο διαχωρισμός ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι μόνο μια πεισματικά επίμονη ψευδαίσθηση». – ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΛΕΟΝ (συνεχίζεται με πιο πολλά τρελά αλλά πραγματικά)





Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα