Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Οι σκέψεις μας είναι πρόβες των πράξεών μας

Είμαστε το προϊόν των σκέψεων που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.


Οι σκέψεις σας δεν είναι απλώς μικρά αφράτα συννεφάκια που περιπλανιούνται μες στο κεφάλι σας. Οι σκέψεις σας είναι πράγματα. Ουσιαστικά, οι σκέψεις είναι μετρήσιμες μονάδες ενέργειας. Είναι βιοχημικές ηλεκτρικές ώσεις, κύματα ενέργειας, που, απ’ όσο γνωρίζουμε, έχουν την ικανότητα να ταξιδεύουν στο χρόνο και το χώρο.
«Οι σκέψεις σας είναι πρόβες των πράξεών σας» είπε ο Σίγκμουντ Φρόιντ. Οι σκέψεις σας είναι ισχυρές. Είναι πραγματικές, είναι μετρήσιμες, είναι ενέργεια. Ουσιαστικά, με κάθε σκέψη σας δηλώνετε τις επιθυμίες σας στο σύμπαν και προκαλείτε μια οργανική μεταβολή στο σώμα σας.
Είστε το προϊόν όλων των σκέψεων και των πράξεων που έχετε κάνει και όλων των συναισθημάτων που έχετε βιώσει έως σήμερα. Ως αποτέλεσμα, οι σκέψεις και οι πράξεις που κάνετε σήμερα και τα συναισθήματα που βιώνετε σήμερα καθορίζουν τις μελλοντικές εμπειρίες σας.

Είναι, λοιπόν, επιτακτική η ανάγκη να μάθετε να σκέφτεστε και να συμπεριφέρεστε με θετικό τρόπο, ώστε να αρχίσετε να οδεύετε προς αυτό που τελικά θέλετε να γίνετε, να κάνετε και να βιώσετε στη ζωή σας.
Ο Φλόρενς Σιν είπε ότι, το παιχνίδι της ζωής μοιάζει με ένα μπούμερανγκ. Οι σκέψεις, οι πράξεις και οι λέξεις μας επιστρέφουν, αργά ή γρήγορα, πίσω σε εμάς με εκπληκτική ακρίβεια. Με τη βοήθεια ενός πολυγράφου ή ανιχνευτή ψεύδους, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι το σώμα αντιδρά στις σκέψεις. Οι σκέψεις σας μπορούν να αλλάξουν τη θερμοκρασία του σώματός σας, τους παλμούς της καρδιάς σας, την πίεσή σας, το ρυθμό της αναπνοής σας, τη μυϊκή ένταση, μπορούν ακόμα και να προκαλέσουν εφίδρωση (π.χ στα χέρια).
Ας υποθέσουμε ότι είστε συνδεδεμένοι στον ανιχνευτή ψεύδους και σας θέτουν μια ερώτηση όπως η ακόλουθη: «Πήρατε τα χρήματα;» Εάν όντως πήρατε τα χρήματα και πείτε ψέματα, τότε θα διαπιστώσετε ότι το σώμα σας αρχίζει να αντιδρά: τα χέρια σας ιδρώνουν, η θερμοκρασία του σώματός σας μειώνεται, η καρδιά σας χτυπάει γρηγορότερα, η πίεσή σας ανεβαίνει, ο ρυθμός της αναπνοής σας μεταβάλλεται και η μυϊκή ένταση αυξάνεται. Αυτού του είδους οι σωματικές αντιδράσεις δεν προκύπτουν μόνο ως αντίδραση όταν ψεύδεστε, αλλά και ως αντίδραση σε καθετί που σκέφτεστε. Κάθε σκέψη σας επηρεάζει κάθε κύτταρο του σώματός σας!
Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι να μάθετε να σκέφτεστε όσο πιο θετικά μπορείτε.
 Οι αρνητικές σκέψεις είναι τοξικές και επηρεάζουν το σώμα σας με αρνητικό τρόπο, σας αποδυναμώνουν, προκαλούν εφίδρωση και αυξάνουν την ένταση των μυών. Μπορούν ακόμα και να δημιουργήσουν ένα πιο όξινο περιβάλλον μες στο σώμα σας αυξάνοντας τις πιθανότητες για εμφάνιση καρκίνου (τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν σε όξινο περιβάλλον) και άλλες ασθένειες. Επιπλέον, εκπέμπουν αρνητικές ενεργειακές δονήσεις και προσελκύουν περισσότερες εμπειρίες με την ίδια δόνηση.
Αντίθετα, οι θετικές σκέψεις επηρεάζουν το σώμα σας με θετικό τρόπο. Σας βοηθούν να χαλαρώσετε, να εστιάσετε στους στόχους σας και να παραμένετε σε εγρήγορση. Διεγείρουν την έκκριση ενδορφινών στον εγκέφαλο, μειώνουν τον πόνο και αυξάνουν την απόλαυση. Επιπλέον, εκπέμπουν θετικές ενεργειακές δονήσεις, οι οποίες έλκουν περισσότερες θετικές εμπειρίες στη ζωή σας.
«Έχει αποδειχτεί πλέον επιστημονικά ότι μια θετική σκέψη είναι εκατοντάδες φορές ισχυρότερη από μια αρνητική σκέψη».
Πηγή: Μάικλ Μπέρναρντ Μπέκγουιθ – «Το κλειδί για το Νόμο της Έλξης» Jack Canfield – εκδόσεις διόπτρα
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα