Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Απλώνει ασπιρίνη στα μαλλιά της...και στο δέρμα της...και στα ρούχα της...και στο αυτοκίνητό της....και στον κήπο της...Ο λόγος?



Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν ασπιρίνη για την ανακούφιση πόνων, όπως του πονοκέφαλου, του πονόδοντου, των πόνων της περιόδου, καθώς επίσης και για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της γρίπης, του κρυολογήματος και της μείωσης του πυρετού. 
Αλλά εκτός από τα φαρμακευτικά της αποτελέσματα, η ασπιρίνη μπορεί να προσφέρει μια σειρά από άλλα λιγότερο γνωστά οφέλη. 
Διαβάστε και μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας αυτό το κοινό μη συνταγογραφούμενο φάρμακο.
1. Αντι-Πιτυριδική
Η ασπιρίνη περιέχει σαλικυλικό οξύ, το οποίο την καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματική στην καταπολέμηση της πιτυρίδας. Μια απλή εφαρμογή θρυμματισμένης ασπιρίνης αναμεμειγμένης με το σαμπουάν στο τριχωτό της κεφαλής σας και απαλό μασάζ θα μειώσει σημαντικά τη φλεγμονή του τριχωτού της κεφαλής, την πιο κοινή αιτία της πιτυρίδας, σύμφωνα με τον Δρ Joshua Zeichnerf. Πλέον, η ασπιρίνη βοηθά στην απολέπιση των νιφάδων που σχηματίζονται και στο τριχωτό της κεφαλής σας.
Η μέθοδος είναι πολύ απλή. Συνθλίψτε 2-3 ασπιρίνες και στη συνέχεια ανακατέψτε τις με το σαμπουάν. Απλώστε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής και κάντε μασάζ για περίπου 5 λεπτά. Ξεπλύντε ως συνήθως.
2. Καλύτερη ποιότητα δέρματος
Σύμφωνα με την Everyday Health, η περιεκτικότητα σε σαλικυλικό οξύ της ασπιρίνης μπορεί επίσης να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος με την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και του υπερβολικού σμήγματος από το δέρμα. Η ασπιρίνη έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επωφελής κατά της ψωρίασης και της ακμής γιατί ξεμπλοκάρει τους πόρους και μειώνει το πρήξιμο, την ερυθρότητα, και τις δερματικές βλάβες.
Για να βελτιωθεί η ποιότητα του δέρματος σας, συνθλίψτε 5 χάπια και προσθέστε τα σε ένα τέταρτο φλιτζάνι νερό. Ανακατέψτε καλά ώστε τα χάπια να διαλυθούν και στη συνέχεια απλώστε το μείγμα πάνω στο δέρμα. Αφήστε το να λειτουργήσει για περίπου 10 λεπτά πριν ξεπλύνετε.

3.  Εξαφανίζει τους Λεκέδες από τον ιδρώτα
Όλοι γνωρίζουμε ότι ορισμένοι λεκέδες, όπως οι λεκέδες από ιδρώτα, μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να αφαιρεθούν που ακόμα και οι συνηθισμένοι κύκλοι πλυσίματος δεν μπορούν να κάνουν πολλά. Όμως, ένα κοινό παυσίπονο, όπως η ασπιρίνη μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτές τις κηλίδες στο πρώτο πλύσιμο.
Ξεκινήστε φτιάχνοντας μια πάστα από πολλές συνθλιμμένες ασπιρίνες και λίγο νερό. Στη συνέχεια, απλώστε την πάστα στο λεκέ και αφήστε την να δράσει για 15-20 λεπτά. Τελειώστε πλένοντας τα ρούχα σας, ως συνήθως.
4. Μηχανικός Αυτοκινήτου
Οι περισσότεροι από εσάς ίσως γνωρίζετε τι αισθάνεστε όταν βιάζεστε και το αυτοκίνητό σας απλά δεν παίρνει μπροστά. Δεν έχετε το χρόνο να περιμένετε οπότε θα πρέπει να είστε πραγματικά δημιουργικοί στην εξεύρεση άμεσης λύσης. Μία διέξοδος είναι να προσθέσετε μερικά θρυμματισμένα δισκία ασπιρίνης στην μπαταρία. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά η ασπιρίνη κάνει πραγματικά θαύματα με τις ''νεκρές'' μπαταρίες αυτοκινήτων, επειδή το σαλικυλικό οξύ της λειτουργεί με το θειικό οξύ της μπαταρίας και το αυτοκίνητό σας αποκτάει αρκετή ώθηση για να φτάσει το γκαράζ.
5. Κηπευτική Χρήση
Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το σαλικυλικό οξύ της ασπιρίνης προλαμβάνει τόσο την μούχλα όσο και την παραγωγή αιθυλένιου, και τα δύο από τα οποία είναι κοινές αιτίες  μαρασμού των λουλουδιών.
Η μέθοδος είναι πολύ απλή. Προσθέστε θρυμματισμένη ασπιρίνη σε νερό και ταΐστε τα λουλούδια σας με αυτό. Μπορείτε επίσης να βάλετε τις ανθοδέσμες σας σε αυτό το μείγμα για να τις βοηθήσετε να ζήσουν περισσότερο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα