Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

10 Σημάδια που Δείχνουν ότι είσαι «Εξαιρετικά Ευφυής» αλλά ΔΕΝ το Ξέρεις!!


Μήπως είσαι διάνοια και δεν το γνωρίζεις? Αυτά είναι τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι εξαιρετικά ευφυής αλλά δεν το ξέρεις!
1. Κοινωνικά αδέξιοι. Δυσκολεύονται να συναναστραφούν με άλλους ανθρώπους και συνήθως αποκαλούνται ως παράξενοι. Σκέφτονται τα πάντα υπερβολικά. Από το ποιο θέμα να συζητήσουν μέχρι το πως θα αντιδράσει ο καθένας μέσα στην συζήτηση.
2. Κρίνουν πολύ αυστηρά τον εαυτό τους για το παραμικρό λάθος που αναγνωρίζουν και περιμένουν κριτική από τους άλλους αλλά έχουν πάντα την προθυμία να αντιμετωπίσουν τις εσωτερικές τους διαμάχες και να γίνουν καλύτεροι.
3. Ερωτεύονται πολύ δύσκολα. Είναι αρκετά επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι σε ότι αφορά την γνωριμία νέων ανθρώπων. Σκέφτονται και υπεραναλύουν όλα τα θετικά και τα αρνητικά σε μια νέα γνωριμία τόσο πολύ που συνήθως καταδικάζουν την εξέλιξη της σε σχέση. Δίνουν την εντύπωση ότι είναι κρύοι και αδιάφοροι και αυτό καταλήγει σε καταστροφικά αποτελέσματα.
4. Βρίσκονται σε μόνιμη σκέψη. Το μυαλό ενός ευφυή ανθρώπου δεν σταματάει ποτέ. Σκέφτονται συνεχώς λύσεις στα προβλήματα τους και συνήθως χάνονται μέσα στις ίδιες τους τις σκέψεις. Οι ξένοι σχηματίζουν την εντύπωση ότι είναι ήρεμοι και εσωστρεφείς αλλά αυτό συμβαίνει επειδή είναι τόσο απασχολημένοι διαχειρίζοντας την πληθώρα σκέψεων που τρέχουν στο μυαλό τους.

5. Κάνουν παρέα με έξυπνους ανθρώπους. Επιλέγουν λοιπόν ανθρώπους που είναι εξίσου έξυπνοι και δημιουργικοί με αυτούς. Στρέφονται προς εκείνους επειδή μπορούν να επικοινωνήσουν σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Αν λοιπόν οι φίλοι σου είναι οι πιο έξυπνοι άνθρωποι που γνωρίζεις τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι εξαιρετικά ευφυής.
6. Είναι τεμπέληδες. Πολλοί έξυπνοι άνθρωποι δεν παίρνουν τα εύσημα που τους αξίζουν. Συνήθως τους αποκαλούν τεμπέληδες επειδή τους παίρνει λίγο περισσότερο για να δράσουν σε σχέση με άλλους. Αυτό συμβαίνει επειδή σκέφτονται αρκετά πριν ξεκινήσουν το οτιδήποτε. Οι άνθρωποι παρεξηγούν αυτή την αργοπορία ως βαρεμάρα.
7. Βαριούνται εύκολα στην δουλειά ή στο σχολείο. Οι εξαιρετικά ευφυείς άνθρωποι λαχταρούν τις προκλήσεις. Και ένα συνηθισμένο πρόγραμμα στην δουλειά ή στο σχολείο ποτέ δεν είναι αρκετό γι’αυτούς για να τους κρατήσει σε εγρήγορση. Όσο μεγαλύτερη η πρόκληση τόσο πιο ολοκληρωμένοι αισθάνονται. Αν κολλήσουν σε μία δουλειά που είναι πολύ εύκολη για εκείνους μπορεί να βαρεθούν απίστευτα και να χάσουν τελείως το ενδιαφέρον τους.
8. Πασχίζουν για την τελειότητα. Ένα τεράστιο σημάδι ότι είσαι εξαιρετικά ευφυής έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ζωή. Οι άνθρωποι που είναι έξυπνοι είναι συνήθως τελειομανείς. Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με το πως είναι τα πράγματα. Αν παίζουν κάποιο άθλημα θα αφιερώσουν επιπλέον χρόνο στο να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες στην ομάδα. Και αν είναι δυσαρεστημένοι με την εμφάνιση τους θα κάνουν τα πάντα για να την καλυτερέψουν με όποιο τρόπο μπορούν. Βρίσκονται συνεχώς σε διαδικασία εξέλιξης.
9. Είναι πάντα ενημερωμένοι. Ένα κοινό χαρακτηριστικό των πολύ έξυπνων ανθρώπων είναι η ανάγκη τους να είναι πάντα ενημερωμένοι για τα τελευταία γεγονότα. Ξυπνάνε κάθε πρωί και διαβάζουν για τα τοπικά και παγκόσμια νέα και συλλέγουν συνεχώς πληροφορίες που σχετίζονται με τον τομέα εργασίας τους και με τα ενδιαφέροντα τους. Είναι σαν σφουγγάρι σε ότι αφορά την λήψη πληροφοριών και θέλουν να απορροφήσουν όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται.
10. Δεν τους αρέσει το λεγόμενο «ψιλοκούβεντο». Αν γνωρίσατε ποτέ κάποιον εξαιρετικά ευφυή θα διαπιστώσατε ότι είχε δυσκολίες στο να συμμετάσχει σε απλές συζητήσεις. Ο έξυπνος δεν έχει ανάγκη για κουτσομπολιό και ανιαρές συζητήσεις καθημερινών ή ρηχών θεμάτων. Του αρέσει περισσότερο να μιλάει για θέματα με περισσότερο βάθος, όπως είναι το σύμπαν η φιλοσοφία και η τέχνη. Οπότε αν τους ρωτήσεις για τα σχέδια τους το σαββατοκύριακο ή για το τι έφαγαν για μεσημεριανό το πιο πιθανό είναι να βαρεθούν αμέσως.
Μέσα από το παρακάτω βίντεο θα δεις αναλυτικά τα 10 σημάδια που υποδεικνύουν οτι είσαι εξαιρετικά ευφυής! Εσύ τα έχεις?

mymind
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα