Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Prince - Αιτία θανάτου μία λάθος ερμηνεία... της Αγίας Γραφής!

Ο θάνατος του Prince φέρνει ξανά στο προσκήνιο μία τεράστια παρεξήγηση, που στέλνει στον τάφο πολλούς
Prince - Αιτία θανάτου μία λάθος ερμηνεία... της Αγίας Γραφής! 

 
Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του Prince, του εκπληκτικού αυτού καλλιτέχνη της ροκ. Πέθανε στο σπίτι του, στις 21 Απριλίου 2016, από υπερδόση ναρκωτικών χαπιών Percocet.

Ο Πρίγκιπας έπασχε από ασθένεια των οστών και έπαιρνε τα χάπια για να ανακουφίζεται από τους αφόρητους πόνους.

Οι γιατροί του είχαν συστήσει εγχείρηση για να αντιμετωπιστεί η αρρώστια, αλλά ο Prince δεν δέχθηκε να την κάνει, γιατί ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά - η εγχείρηση, απαιτούσε μετάγγιση αίματος, κάτι που οι Μάρτυρες αρνούνται. Κάποιοι λένε πως η εγχείρηση έγινε με αναίμακτο τρόπο, ειδική μέθοδο που εφαρμόζουν γιατροί της συγκεκριμένης θρησκείας. Αλλά, ο Prince έπαιρνε όλο και μεγαλύτερες δόσεις ναρκωτικών χαπιών και είχε φθάσει να είναι 36 κιλά, πράγμα που σημαίνει πως και να έγινε η εγχείρηση αναίμακτα, δεν είχε επιτυχία.

Ο θάνατος του Prince φέρνει ξανά στο προσκήνιο μία τεράστια παρεξήγηση, που στέλνει στον τάφο πολλούς, που πιστεύουν πως είναι μεγάλη αμαρτία να δεχτείς αίμα.

Γιατί οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αρνούνται να δώσουν ή να πάρουν αίμα; Γιατί είναι απολύτως υπάκουοι σε κείμενο της Αγίας Γραφής, που όμως, ερμηνεύουν με λάθος τρόπο. Συγκεκριμένα, στις Πράξεις των Αποστόλων αναφέρεται:

να απέχετε από πράγματα θυσιασμένα σε είδωλα, και από αίμα, και από πνιχτά...
(Πράξεις 15:28, 29)

Είναι φανερό πως η νουθεσία λέει να μην θυσιάζει ο Χριστιανός στα είδωλα, να μην συμμετέχει σε τέτοιες τελετουργίες. Η σωστή ερμηνεία είναι να απέχετε (να μην τρώτε) οτιδήποτε έχει θυσιαστεί σε θεό ειδωλολατρών, είτε αυτό θυσιάστηκε βγάζοντας αίμα, είτε με πνιχτό τρόπο. Οι Μάρτυρες όμως, ερμηνεύουν λάθος και απαγορεύουν ...την επαφή με το αίμα! Έτσι, δεν δέχονται να πάρουν αίμα, έστω και αν κινδυνεύει η ζωή τους. Προτιμούν να πεθάνουν.

Ίσως είναι καιρός για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά να αναθεωρήσουν σε αυτό το εξαιρετικά κρίσιμο σημείο. Μπορεί να μην πιάνουν όπλα (δεν θέλουν τον πόλεμο και σε αυτό μπράβο τους!), αλλά δεν μπορούν να αφήνουν κάποιον αβοήθητο, όταν υπάρχει ανάγκη μετάγγισης αίματος. Η μεγαλύτερη πράξη αγάπης είναι να σώσεις τον συνάνθρωπο και γι' αυτό τον λόγο άλλωστε, δίνουμε και πρέπει να δίνουμε αίμα.

Έτσι λοιπόν, ο Prince, δυστυχώς, ακολούθησε μια λανθασμένη σε αυτό το σημείο πίστη και έμεινε να υποφέρει από τους πόνους στα κόκαλα. Αναγκάστηκε να παίρνει όλο και μεγαλύτερες δόσεις χαπιών. Μέχρι που ήρθε η υπερδόση. Κρίμα.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα