Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΗΣ Ο ΜΙΣΤΕΡ «PLAYBOY»


Xιου Χέφνερ. Όνομα παγκόσμιο. Πιο γνωστό και από το δημιούργημά του, Playboy, το περιοδικό μονάχα για άνδρες. Δαιμόνιος επιχειρηματίας, έφτιαξε περισσότερο ένα brandname παρά ένα έντυπο και του έδωσε και κατάλαβε. Με τα μανούλια του, τα κουνελάκια του. Κανονική αυτοκρατορία από καζίνο μέχρι κέντρα, οι επιχειρήσεις που στήθηκαν από τον ίδιον εκμεταλλευόμενος την αναγνωρισιμότητα και την ιδιαιτερότητα του ήδη ηλικίας 64 χρόνων περιοδικού Playboy.
Τη ξεφτύλα, όμως, την έχει στο αίμα του ο μίστερ «Playboy». Ήθελε πάντα ο αρχικούνελος να φωτογραφίζεται, να χαμουρεύεται με τις πιτσιρίκες που τις είχε εσώκλειστες στην έπαυλή του, τηνπιο πανάκριβη στο Λος Άντζελες.
Πιθανόν να παίζουν υπερβολές για όλα όσα λέγονταν, τα όργια, τα ναρκωτικά, τις ανωμαλίες με πρωταγωνιστή τον ίδιον και τα κορίτσια «του». Γιατί, όμως, ο ίδιος έδινε τροφή σε τέτοια... αποκαλυπτικά ρεπορτάζ; Μήπως οι αναγνώστες του περιοδικού και οι πελάτες στις μπίζνες του τον ήθελαν τόσο καραγκιόζη; Χειρώτερο κλόουν και από τον Σύλβιο Μπερλουσκόνι. Κάνε, κύριε, ό,τι γουστάρεις αλλά μακριά από τις κάμερες.
Όχι! Στα 85 του, ο Hugh Hefner έκανε πρόταση γάμου στην 25χρονη Κρύσταλ Χάρις, ένα από τα κουνελάκια του, κι αυτή ξέσπασε σε κλάματα από την απέραντη ευτυχία της. Ο γάμος έγινε, γρήγορα η κυρία τον έκλασε, και αργότερα επέστρεψε στην αγκαλιά του, αφού το κορίτσι έπαθε μια περίεργη, μια σπάνια αρρώστια που δεν θεραπεύεται.
Ο Χιου Χέφνερ που γεννήθηκε σα σήμερα, 9 Απριλίου, συμπλήρωσε τα 91 χρόνια της ζωής του, και πλέον κυκλοφορεί με τη συνοδεία νοσοκόμων. Δεν το βάζει κάτω αυτός ο βετεράνος του Β' παγκοσμίου πολέμου, με τέσσερα παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους του. Η ζωή του, η ανάσα του έχει αξία μονάχα όταν το χέρι του βρίσκεται πάνω σε μπούτια γυναικεία, σε νεανικά, ολόδροσα στήθη.
Είναι και το όνομα,που τον έσπρωξε, προλήψεις θα πεις. Έχει το ίδιο αρχίγραμμα, όπως Μπριζίτ Μπαρντώ, Μαίρυλιν Μονρώ, Μάρλον Μπράντο, Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, Κλαούντια Καρντινάλε, Τσάρλυ Τσάπλιν. Έτσι και ο Χιου Χέφνερ, από το Σικάγο του Ιλινόις. Ξεκίνησε ως δημοσιογράφος στο περιοδικό Esquire και στα 26 του έφτιαξε το Playboy. Αυτοδημιούργητος. Πολύ προχωρημένος. Πνίγηκε στο χρήμα. Και στο αιδοίο! Έψαχνε τις καλύτερες ουσίες να τις δώσει στα «κορίτσια» του για να ανοίγουν αυτές τα πόδια κι αυτός να ορμάει.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα