Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Βαλεφόρ: Κύριος σκοπός του, ο βασανισμός των ανθρώπων

Βαλεφόρ: Κύριος σκοπός του, ο βασανισμός των ανθρώπων

Εκ του γένους Μπαχομέχ, νυχτεριδόμορφος

Ισχυρός βασιλεύς, διοικεί λεγεώνες καταδρομικών αποστολών και είναι ειδικός στο να κλέβει πράγματα ή μυστικά χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Φόβος και τρόμος των ανθρώπινων πληθυσμών της Κεντρικής Ασίας κατά την Τιτανομαχία. Κατενικήθη από τον Διόνυσο στην μεγάλη μάχη της Σαανξί στην Κεντρική Κίνα περί το 3.000 π.Χ.
Είναι αντίπαλος του Βάαλ. Περιμένει την «,Μεγάλη Επιστροφή» στην επιφάνεια με κύριο σκοπό τον βασανισμό των ανθρώπων. Συμμετέχει στα σχέδια ερχομού ενός παγκόσμιου βασιλέα, αλλά όχι του γιου του Σαμαέλ.
Μαζί με άλλους Νεφελίμ επιχειρούν διαρκώς να φέρουν στον κόσμο έναν αντίπαλο του Αντίχριστου, ώστε να κυβερνήσει αντί γι’ αυτόν. Βασικός του αντίπαλος ο «Πολέμαρχος» που εξασφαλίζει την εξέλιξη του σχεδίου του Θεού.

Οι Νεφελίμ και οι Ναρχμπέν (δαίμονες) γνωρίζουν την μυστική ταυτότητα του «Πολέμαρχου», αλλά δεν έχουν εξουσία να τον αγγίξουν, αφού κι αυτό ζει ανάμεσά μας, χωρίς να υποπτεύεται καν ο οποιασδήποτε για το ποιος είναι, αφού ο ίδιος παραμένει αγέραστος, αλλά το σώμα που βλέπουν όλοι καλύπτει την πραγματικότητα.
ΠΗΓΗ: «Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας – ΤΟΜΟΣ 3 – Νεφελίμ»
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα