Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Απαλλαγείτε από τη συχνουρία και την ακράτεια (μεγάλων και μικρών) καθώς και φλεγμονές, πολύποδες και άλλα προβλήματα στην ουροδόχο κύστη

bladder

Η συχνουρία καθώς και η ακράτεια,  οι φλεγμονές, οι πολύποδες, ο  καρκίνος  στην ουροδόχο κύστη,  είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα  της έλλειψης τροφοδοσίας με ενέργεια στο μεσημβρινό  της ουροδόχου κύστης που προέρχεται από  συνειδητό ή υποσυνείδητο  φόβο. 

Όταν βιώνουμε συνειδητό αλλά κυρίως υποσυνείδητο φόβο η ενέργεια στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης μπλοκάρεται με αποτέλεσμα το όργανο της ουροδόχου κύστης στερείται ζωτικής ενέργειας, να ατονεί και να λειτουργεί πλημμελώς.  

Τότε βγαίνει μέρος μόνο ένα μέρος των ούρων, με αποτέλεσμα η συχνοουρία αλλά και η φλεγμονή της ουροδόχου κύστης, αλλά και ακράτεια διότι η ουροδόχος κύστη δεν μπορεί να συγκρατεί τα ούρα. 

Σε μόνιμη κατάσταση υποσυνείδητου κυρίως  φόβου, η ουροδόχος κύστη δημιουργεί πολύποδες, που είναι μία διαδικασία του οργανισμού να εγκλωβίσει  σε μυϊκό ιστό  την αρνητική ενέργεια  για να μην δημιουργήσει καρκίνο. 

Ο καρκίνος επίσης στην ουροδόχου κύστη είναι επίσης ξεκάθαρα  αποτέλεσμα έντονου και συνεχούς  συνειδητού ή υποσυνείδητου φόβου, όπου τα κύτταρα από την αρνητική ενέργεια αλλά και για ανταπεξέλθουν στον έντονο φόβο, μεταλλάσσονται σε καρκινογόνα.

Με την απενεργοποίηση των μπλοκαρισμάτων στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, την ενεργοποίηση της ίδιας της ουροδόχου κύστης, έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να απαλλαγούν από προβλήματα συχνοουρίας, ακράτειας, επανεμφάνιση πολυπόδων,  αλλά και χρόνιων και αθεράπευτων καταστάσεων στην ουροδόχο κύστη, αλλά το κυριότερο εκπαιδεύω όλους εσάς και σας παρέχω τώρα δωρεάν όλα τα εργαλεία για να πετύχετε  μόνοι σας να απελευθερωθείτε από τα παραπάνω προβλήματα. 

Η Ουροδόχος κύστη επηρεάζεται από τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης (ξεκινά από τη βάση των φρυδιών και αφού διασχίσει τη μέση καταλήγει στο μικρό δάκτυλο του ποδιού)όπως βλέπουμε στο παρακάτω γράφημα, ο οποίος επηρεάζεται από τον θυμό και είναι η βασική αιτία για όλα τα προβλήματα που έχουμε στον αυχένα και στη μέση.


28-PODIA2

Το σημείο που ενεργοποιείται  η ουροδόχος κύστη,  είναι εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα του ποδιού, στην εσωτερική  άκρη δεξιά πλευρά του αριστερού ποδιού και στην άκρη εσωτερική αριστερή πλευρά του αριστερού ποδιού. Μαλάξεις στο ενεργειακό σημείο της ουροδόχου κύστης βοηθούν τους ηλικιωμένους να βελτιώσουν ή και να λύσουν  το πρόβλημα της ακράτειας.
Στο σημείο που είναι στο πέλμα της εσωτερική πλευράς των ποδιών μας, που βρίσκεται εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα του ποδιού υπάρχει μια το σχήμα της ουροδόχου κύστης σε καφέ χρώμα που είναι και στα δύο πόδια.

Μπορούμε ακόμα να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα του βρεξίματος των παιδιών τη νύχτα, αν κάνουμε μαλάξεις στο ενεργειακό σημείο της ουροδόχου κύστης που είναι στη μέσα πλευρά του ποδιού, εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα, σε συνδυασμό όμως με το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης,   πιέζοντας δυνατά στην αρχή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης που είναι στη βάση των φρυδιών, στην κορυφή του κεφαλιού αλλά και στο τέλος που είναι το μικρό δάκτυλο του ποδιού. 

Τα παιδιά βρέχονται τη νύχτα διότι μπλοκάρεται ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης από φόβο ή από ανασφάλεια, κυρίως όταν οι γονείς τους τσακώνονται. 

Όταν λοιπόν ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης (τις μαλάξεις αυτές τις κάνουμε για αρκετές μέρες και τις επαναλαμβάνουμε μερικές φορές τον μήνα για συντήρηση έως ότου εκλείψει το πρόβλημα). 

Τη μέθοδο αυτήν έχω εφαρμόσει σε πολλά παιδιά και τα έχω απαλλάξει από αυτό το πρόβλημα. Η μέθοδος αυτή μπορεί ακόμα να εφαρμοστεί με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και σε ηλικιωμένους που έχουν ακράτεια.

Την ουροδόχο κύστη ξεμπλοκάρουμε  κάνοντας μαλάξεις ανάμεσα  στο μεγάλο δάκτυλο και το δάκτυλο του δακτυλιδιού των χεριών μας εκεί που φαίνεται το σχήμα της ουροδόχου κύστης  σε καφέ χρώμα.

Λεπτομέρειες και οδηγίες υπάρχουν στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» .
Μπορούμε να απαλλαγούμε από τα προβλήματα απενεργοποιώντας τον φόβο που μας τον προκαλεί, άλλα και ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης,  κάνοντας επίσης  μαλάξεις τα ενεργειακά τα σημεία στο κόκκαλο που είναι κάτω από το πέλμα της εσωτερικής πλευράς των ποδιών μας, όπως αναλυτικά σας περιγράφω πιο κάτω.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι όλα τα προβλήματα που έχουμε στο σώμα μας και ιδίως  στην  ουροδόχο κύστη την  συχνοουρία, την ακράτεια,  τις φλεγμονές, τους πολύποδες, τον καρκίνο στην ουροδόχο κύστη τα δημιουργούμε εμείς με τα αρνητικά συναισθήματα που μας διακατέχουν, από τα αρνητικά συναισθήματα με βάση το συνειδητό ή υποσυνείδητο φόβο.

Μπορούμε να απαλλαγούμε από όλα αυτά τα προβλήματα απελευθερώνοντας τον εαυτό μας από τα περιοριστικά πιστεύω, παλιούς προγραμματισμούς, ξεμπλοκάροντας την ενεργεία στους μεσημβρινούς που εκφράζουν το φόβο που ο κυριότερος από αυτούς είναι ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης τον οποίο θα περιγράψουμε αναλυτικά.  

Στο παρακάτω γράφημα βλέπουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, ο οποίος μπλοκάρεται κυρίως από φόβο. Ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης μαζί με τον μεσημβρινό των νεφρών αντιπροσωπεύουν το στοιχείο της Γης, που ο φόβος τους δημιουργεί μπλοκάρισμα. Το μπλοκάρισμα αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στην ουροδόχο κύστη, αλλά και στη μέση, στον αυχένα και σε όλο το μήκος της σπονδυλικής στήλης.

 Όπως βλέπουμε στο παρακάτω γράφημα, κατά μήκος του ενεργειακού μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης υπάρχουν ενεργειακά σημεία που επηρεάζουν την ουροδόχο κύστη, καθώς τη μέση και τον αυχένα.

Αν λοιπόν κάνουμε μαλάξεις πιέζοντας δυνατά στην αρχή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης, που βρίσκεται στη βάση των φρυδιών, στο τέλος του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης  που είναι το μικρό δάκτυλο και σε όλο το κόκκαλο πριν το μικρό δάκτυλο του ποδιού, ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό  της ουροδόχου κύστης και να ελευθερώσουμε την ενέργεια για να  τροφοδοτήσει την ουροδόχο κύστης. Βοηθά σημαντικά να κάνουμε μαλάξεις στο ύψος του ώμου εκεί που είναι τα βέλη στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης.
08-MES.OURODOXOU KYSTHS

Αν δεν τα καταφέρνετε να απενεργοποιήσετε το μπλοκάρισμα στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης,  αλλά και να ενεργοποιήσετε την ουροδόχο κύστη  είμαι δίπλα σας στα σεμινάρια που σχεδόν κάνω δωρεάν στην Αθήνα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο να σας τα  δείξω τον τρόπο.

  Όμως για να απαλλαγούμε από οριστικά από τα παραπάνω προβλήματά μας θα πρέπει να αλλάξουμε σε όλα τα επίπεδα. Μην ξεχνάτε ότι αποτελούμαστε βασικά από 7 σώματα αλλά από αυτά κυριαρχούν 4 το πνευματικό, το νοητικό , το ενεργειακό και το υλικό.

 Η σημαντικότητα τούς είναι κατά σειρά προτεραιότητας είμαστε πνεύματα αν δεν έχουμε συνδέσει με την Πηγή μας ότι και να κάνουμε δεν έχει νόημα. 

Στη συνέχεια τη ζωή μας την τρέχει το πρόγραμμα που έχουμε στο υποσυνείδητό μας αν το πρόγραμμα που έχουμε είναι γεμάτο περιοριστικά πιστεύω και ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν) τότε ο νους θα δίνει εντολή στο σώμα μας για να αρρωστήσει. 

Το τρίτο είναι το ενεργειακό μας σώμα όταν εμείς βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα, τότε η ενέργεια που βγαίνει από τις 7 βρύσες που ονομάζουμε chakras ή ενεργειακά κέντρα περιορίζεται, αλλά και τα ποτάμια και τα ρυάκια που μεταφέρουν την ενέργεια αυτή στα όργανά μας και σε όλα τα μέλη του σώματος μας που ονομάζονται μεσημβρινοί μπλοκάρεται, με αποτέλεσμα να αρρωστήσουμε. 

Το τελευταίο σώμα είναι το υλικό, αν τρεφόμαστε με κρέατα γεμάτα τοξίνες, αν πίνουμε οινοπνευματώδη ποτά, το υλικό μας σώμα τοξινώνεται, επηρεάζει την διάνυα την πνευματικότητα μας.

Εκτός λοιπόν από το ενεργειακό που δείξαμε πως ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, να αλλάξουμε  τους αρνητικούς προγραμματισμούς που έχουμε υποσυνείδητα, να απαλλαγούμε από τους φόβους και αρνητικά περιστατικά της ζωής μας με το  EFT και επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας   που είναι το πιο σημαντικό  στη,  ζωής μας. 

Αλλά θα σας δείξουμε και τον τρόπο πως επαναπρογραμματισμούς  μας  και επανασυνδεόμαστε με την Πηγή μας.

  1. 1. Με το  EFT  απαλλασσόμαστε το φόβο και κυρίως το φόβο απόρριψης.

Απενεργοποιούμε τον συναγερμό που μας θέτουν διάφορα αρνητικά γεγονότα από το παρελθόν και απαλλασσόμαστε από τις ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν).
Όπου ξεκινάμε να απαλλαγούμε από τον υποσυνείδητο φόβο απόρριψη, που είναι φόβος ότι είμαστε ξεκομμένοι και δεν αξίζουμε να αγαπηθούμε ή να μας αγαπήσουν, που είναι η κύρια αιτία για το στρες μας, κάνοντας μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (τρια εκατοστά περιπου πάνω από τη θηλή, λέγοντας «παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ».
Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο.

eft

2. Επαναπρογραμματίζουμε  το υποσυνείδητο μας

   Μέσα από την τεχνική της ακοής του CD που περιέχεται στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και περιέχει θετικές θαυματουργές δηλώσεις (που αποκαλούμε Alphamatics) ερχόμενοι στο επίπεδο Άλφα θα μπορείτε να προγραμματίζεται το υποσυνείδητο σας θετικά, να απομακρύνεται το φόβο που δημιουργεί το stress, το οποίο με τη σειρά του καταρρακώνει τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τη μνησικακία που αισθάνεστε για τους συνανθρώπους σας, η οποία σας στερεί από κάθε ευημερία και προκοπή, με τα ανώτερα ενεργειακά συναισθήματα της αγάπης, του θαυμασμού, της συμπόνιας τα οποία θα σας φέρουν χαρά και αφθονία.  Όταν κοιμόμαστε το πρώτο μισάωρο  ο εγκέφαλός μας πάλλεται από 8-14 παλμούς το δευτερόλεπτο τότε το αριστερό ημισφαίριο, όπου βρίσκονται όλες οι πεποιθήσεις μας, τα πιστεύω μας, που είναι τα φίλτρα που περνά οποιαδήποτε ιδέα, είναι κλειστό, κατ’ αυτό τον τρόπο οτιδήποτε ακούσουμε, καταγράφεται σαν πραγματικότητα από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας και αποτελεί πραγματικότητά μας, αν ακούσουμε το CD αρκετές φορές και δημιουργηθούν δυνατές συνάψεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων (δυνατά νευρωνικά δίκτυα). Οι Alphamatics, είναι δυνατά μηνύματα που επαναπρογραμματίζουν θετικά το υποσυνείδητό μας, μας δημιουργούν νέα νευρωνικά δίκτυα, τα οποία μας κάνουν να σκεπτόμαστε θετικά. Όταν «παρκάρουμε», αφήνουμε τον εγκέφαλό μας να ταξιδέψει στις συνάψεις με τα νευρωνικά δίκτυα που έχει δημιουργήσει.
  • 3. Μύηση στην αγάπη
Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να δίνει αγάπη χωρίς όρους. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω, στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

 4. Επανασύνδεση με την Πηγή μας το Θεό:
Αγαπάμε, προσφέρουμε συγχωρούμε τον εαυτό μας τους πάντες και τα πάντα. Είμαστε όμως ψυχές και για να διατηρούμε την επαφή με τον Πατέρα θα πρέπει να συμμετέχουμε στα μυστήρια και της τελετές της θρησκείας μας που είναι το μυστήριο της εξομολόγησης και της θείας κοινωνίας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές  και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την  Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε το στρες και η αϋπνία εξαφανίζονται.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα