Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΘΕΛΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟ ΣΕΞ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

SEX

Δεν ξέρω τι λένε οι επιστήμονες και οι έρευνές τους για τον γυναικείο οργασμό ξέρω όμως τι λέει ο αποδυτηριάκιας. 

Οτι αν η γυναίκα δεν δαγκώσει μαξιλάρια, δεν σκίσει σεντόνια, δεν σου χώσει τα νύχια της στην πλάτη σου, δεν φωνάξει ή αν δεν την ακούσει η πολυκατοικία ή το ξενοδοχείο, ή, η γειτονιά στο τέλος δεν έχει φτάσει. 

Ο αποδυτηριάκιας αυτό ξέρει και για να το πετύχεις αυτό χρειάζεται στρατηγική, τακτική να μπείς στο γήπεδο και να έχεις πλάνο, να δείς πως θα κινηθεί ο αντίπαλος και ανάλογα να τον αντιμετωπίσεις. 

Να τον χτυπήσεις εκεί που πονάει με λίγα λόγια. 

Ετσι είναι και η γυναίκα, θέλει να την ψάξεις πριν ακόμα την ξεντύσεις να δείς που ανάβει, που βγάζει φωτιά, λάβα σαν ηφαίστειο για να ξέρεις τι θα της κάνεις για να πεί τον δέσποτα παναγιώτη. 


Οι επιστήμονες δημιούργησαν μια εφαρμογή Glow για smartphones και σε δείγμα  2.400 γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα μέσα απο την εφαρμογή αυτή , διαπίστωσαν τα  ποσοστά στις πιθανότητες που έχει μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό, όσον αφορά τις πιο συνήθεις στάσεις στο σεξ. 

Η εφαρμογή έδειξε ότι: Η γυναίκα από πάνω: 43,1%, ο άνδρας από πίσω και η γυναίκα στα τέσσερα: 28,6%, η Ιεραποστολική στάση: 18,8% και  Άλλη στάση: 9,5%. 

Αυτά έβγαλε η εφαρμογή Glow. 

Ολα εξαρτώνται απο την τακτική που θα ακολουθήσει ο άντρας εκεί είναι η ουσία όπως την ανέφερε πιο πάνω ο αποδυτηριάκιας για να εχεις αποτέλεσμα.

apodytiriakiascy

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα