Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ... ΜΑΛΑΚΑΣ!


Αυνανισμός. Τεράστιο και ζωντανό κεφάλαιο της ανθρώπινης Ιστορίας, όχι μόνον του δίποδου. Και τα ζώα, πολλά ζώα αυτοϊκανοποιούνται.
Αφού δεν έχουν χέρια, το κάνουν με τα πόδια, με την ουρά, με τη γλώσσα. Τρίψιμο θέλει η δουλειά και όπως γίνει, τα πουλιά τρίβονται σ’ ενα χορταράκι, σ’ ένα κλαδάκι.

Ο αρχαίος θεός των Αιγυπτίων, ο δημιουργός του Σύμπαντος ολοκλήρωσε το έργο του αυνανιζόμενος.Ούτε χορεύοντας, απαγγέλοντας στίχους, ούτε κουνώντας αέρα πατέρα τα χέρια του. Ήταν αρκετό γι’ αυτόν το ένα χέρι να ερεθίζει τη βάλανο στο πέος του για να φτιάξει τον κόσμο.

Η Ιστορία του αυνανισμού είναι το απόλυτο ξεβράκωμα της ανθρώπινης άγνοιας, αλλά και της υποκρισίας. Στην πραγματικότητα είναι η αποθέωση της άρνησης της Φύσης από τον άνθρωπο. Τόσο οι θρησκείες, όσο και η επιστήμη καταδίκαζαν τον αυνανισμό ως αμαρτία και πράξη αυτοκαταστροφική, βλαπτική της υγείας. Χρειάστηκαν αιώνες αιώνων για να αποκατασταθεί η αναγκαιότητα και η χρησιμότητα της «κατά μόνας» σεξουαλικής ικανοποίησης.

Κάποιος είπε τη μεγάλη κουβέντα. Ότι ο άνθρωπος αποφάσισε να εξελιχθεί από τετράποδο, να σηκωθεί στα δύο πόδια, για να είναι σε θέση να μαλακίζεται. Να 'ναι ελεύθερα τα χέρια του, για να πιάνει με τη φούχτα του το μόριό του.


Η ονομασία Αυνανισμός προέρχεται από τον Αυνάν, απόγονο του Ιακώβ. Πεθαίνει ο αδελφός του βιβλικού Αυνάν κι’ αυτός παντρεύεται την γυναίκα του μακαρίτη. Δεν ήθελε, όμως, να κάνει παιδιά με την χήρα, διότι σύμφωνα με το αρχαίο εβραϊκό νόμο αυτά θα είχαν το όνομα του αδελφού του.

Την πηδούσε κανονικά την πρώην σύζυγο του αδελφού του και νυν δική του ο Αυνάν. Δεν την έβγαζε αυνανιζόμενος, όμως κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με την γυναίκα, πριν «τελειώσει» τραβιόταν για να μην την καταβρέξει. Αυτά τα διαβάζει κανείς στην Παλαιά Διαθήκη.

Προσβολή, λοιπόν, στη μνήμη του Αυνάν να δώσουν το όνομα του στη μαλακία, να την πουν αυνανισμό. Ο άνθρωπος δεν ήταν μαλάκας, όχι δηλαδή ότι είναι κακό να μαλακίζεται ένας άνδρας.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα