Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Αυτό το τεστ για καρκίνο του θυρεοειδή μπορεί να γίνει γρήγορα στο σπίτι και να σας σώσει τη ζωή

Αυτό το τεστ για καρκίνο του θυρεοειδή μπορεί να γίνει γρήγορα στο σπίτι και να σας σώσει τη ζωή

Ο θυρεοειδής είναι ένας αδένας που βρίσκεται στη περιοχή του λαιμού και είναι υπεύθυνος για την απελευθέρωση ορμονών που ελέγχουν τον μεταβολισμό. Ρυθμίζει επίσης και άλλες λειτουργίες του σώματος όπως την αναπνοή, τον καρδιακό ρυθμό, το κεντρικό και περιφερικό νευρικό σύστημα, το σωματικό βάρος, τη μυϊκή δύναμη, την έμμηνο ρύση, τη θερμοκρασία του σώματος, τα επίπεδα χοληστερόλης, και πολλά περισσότερα.

Ο θυρεοειδής χρησιμοποιεί ιώδιο, που απορροφά από το αίμα για να φτιάξει πολλές ορμόνες, αλλά οι δύο κύριες από αυτές είναι η τριιωδοθυρονίνη και και η θυροξίνη. Υπερβολική ποσότητα από αυτές τις ορμόνες μπορεί να προκαλέσει άγχος, ευερεθιστότητα, νευρικότητα, εφίδρωση, τρέμουλο, απώλεια μαλλιών, και ανωμαλίες στην έμμηνο ρύση. Πολύ μικρή ποσότητα προκαλεί αϋπνία, κόπωση, δυσκολία συγκέντρωσης, ξηρά μαλλιά και δέρμα, κατάθλιψη, ευαισθησία στο κρύο, βαριές περιόδους, και πόνους σε μύες και αρθρώσεις.

Ο καρκίνος του θυρεοειδούς είναι η πιο ραγδαία αύξηση καρκίνου στις ΗΠΑ. Ορισμένοι γιατροί κατηγορούν την αύξηση του καρκίνου του θυρεοειδούς εξαιτίας των πρόσθετων χημικών ουσιών που βρίσκονται στα επεξεργασμένα τρόφιμα. Ο θυρεοειδής απορροφά αυτές τις χημικές ουσίες με το ιώδιο και όλες τις τοξικές ουσίες που προκαλούν εντέλει καρκίνο.

Ακριβώς όπως και με τον καρκίνο του μαστού, μπορείτε να κάνετε αυτο-ελέγχο για τον καρκίνο του θυρεοειδούς. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο για να μάθετε πώς να ελέγξετε τον θυρεοειδή σας στο σπίτι.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

olasimera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα