Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.... «Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ, Σ’ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, Σ’ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ».

Φωτογραφία του χρήστη Φίλοι του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα SRF διαλογισμός Κρίγια Γιόγκα, η Αφύπνιση.

«Όταν δε έρθει ο Υιός του ανθρώπου στη δόξα αυτού, και πάντες οι άγιοι άγγελοι μετ’ αυτού, τότε θα καθίσει στον θρόνο της δόξας του. Και θα συναχθούν έμπροσθεν αυτού πάντα τα έθνη. Και θα χωρίσει αυτούς απ’ αλλήλων, όπως ο ποιμήν χωρίζει τα πρόβατα από των εριφίων (ερίφια είναι τα κατσίκια). Και θα στήσει τα μεν πρόβατα εκ δεξιών αυτού, τα δε ερίφια εξ αριστερών.
»Τότε ο Βασιλεύς θα ειπεί προς τους εκ δεξιών αυτού: “Έλθετε, οι ευλογημένοι του Πατρός μου, κληρονομήστε την ετοιμασμένη για σας βασιλεία από καταβολής κόσμου. Διότι πείνασα, και μου δώσατε να φάω, δίψασα, και με ποτίσατε, ξένος ήμουν, και με φιλοξενήσατε, γυμνός, και με ντύσατε, ασθένησα, και με επισκεφθήκατε, στη φυλακή ήμουν, και ήρθατε προς εμένα”.
»Τότε θα αποκριθούν προς αυτόν οι δίκαιοι, λέγοντας: “Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς και σε θρέψαμε? ή να διψάς και σε ποτίσαμε? Και πότε σε είδαμε ξένο και σε φιλοξενήσαμε? ή γυμνό και σε ντύσαμε; Και πότε σε είδαμε ασθενή, ή στη φυλακή, και ήρθαμε προς εσένα?”. Και αποκριθείς ο Βασιλεύς, θα πει προς αυτούς: “Αληθώς σας λέω, καθ’ όσον το κάνατε σε έναν τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, Σ’ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ”.
»Τότε θα πει και προς τους εξ αριστερών: “Υπάγετε απ’ εμού, οι κατηραμένοι, εις το πύρ το αιώνιον, το ετοιμασμένο για τον διάβολο και τους αγγέλους αυτού. Διότι πείνασα, και δεν μου δώσατε να φάω, δίψασα, και δεν με ποτίσατε, ξένος ήμουν, και δεν με φιλοξενήσατε, γυμνός, και δεν με ντύσατε, ασθενής και στη φυλακή, και δεν με επισκεφθήκατε”.
»Τότε θα αποκριθούν προς αυτόν και αυτοί, λέγοντας:
“Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς, ή να διψάς, ή ξένο, ή γυμνό, ή ασθενή, ή στη φυλακή, και δεν σε υπηρετήσαμε?”. Τότε θα αποκριθεί προς αυτούς, λέγοντας: “Αληθώς σας λέω, καθ’ όσον δεν το κάνατε σε έναν τούτων των ελαχίστων, ΟΥΤΕ Σ’ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ”. Και θα απέλθουν αυτοί μεν σε κόλαση αιώνια, οι δε δίκαιοι σε ζωή αιώνια». – Κατά Ματθαίο ΚΕ:31-46
Οι ενάρετοι πιστοί υπηρετούν με έναν πρόθυμο αυθορμητισμό το Πνεύμα του Χριστού στους πεινασμένους, στους διψασμένους, στους εγκαταλελειμμένους, στους φτωχούς, στους αρρώστους, και στους φυλακισμένους του κόσμου. Κατά τον τερματισμό της γήινης παραμονής τους, όταν διαχωρίζονται από εκείνους που πρέπει να μετενσαρκωθούν στη γη, η κατά Χριστόν Συνειδητότητα, ο Βασιλιάς ολόκληρης της δημιουργίας, θα γνωστοποιήσει δονητικά την προσταγή σ’ αυτούς μέσω του συμπαντικού νόμου:
«Ελάτε, όλες εσείς οι ενάρετες ψυχές στα δεξιά Μου, ενθρονισμένες στη δικαιοσύνη και ευλογημένες με Συμπαντική Συνειδητότητα! Κληρονομήστε το βασίλειο της αιώνιας μακαριότητας που έχει προοριστεί για σας από καταβολής κόσμου. Όταν Εγώ, η κατά Χριστόν Νοημοσύνη, ήμουν παρών στις ψυχές των πεινασμένων, εσείς Μου δώσατε τροφή. Όταν ήμουν διψασμένος μέσα στα γήινα σώματα, Μου δώσατε να πιω. Με φιλοξενήσατε αν και φαινόμουν ξένος, όταν η θεϊκή φύση Μου ήταν κρυμμένη μέσα σε μια φτωχική ανθρώπινη μορφή. Όταν ντύνατε τους άπορους, Εγώ ήμουν εκείνος που δεχόταν τη φροντίδα σας. Όταν επισκεπτόσασταν τους αρρώστους, υπηρετούσατε Εμένα που έμενα μέσα τους. Όταν ήμουν παρών στα σώματα των φυλακισμένων που βρίσκονταν έγκλειστοι και απελπισμένοι, εσείς ερχόσασταν να Με εμψυχώσετε. Εφόσον η παρουσία Μου ενυπάρχει σε όλους τους γήινους αδελφούς –από τους μεγαλύτερους έως τους τελευταίους και πιο ασήμαντους– όποτε παρείχατε σωματική, νοητική, ή πνευματική βοήθεια σε κάποιον απ’ αυτούς, στην πραγματικότητα υπηρετούσατε Εμένα. Υπάρχοντας συνειδητά παρών σε όλα τα παιδιά του Πατέρα μου, ξέρω κάθε πράξη αγαθοεργίας που αυτά έλαβαν από σας. Αγαπώντας Με στην οποιαδήποτε μορφή Μου, βρίσκεστε πάντα στην αιώνια αγάπη Μου και την αιώνια προστασία Μου!».
Μετά ο Ιησούς μιλά για τους ανθρώπους που δεν ξέρουν ότι ο Χριστός βρίσκεται μέσα τους. Επομένως δεν συνειδητοποιούν ούτε ότι το Πνεύμα του Χριστού βρίσκεται μέσα στους πεινασμένους, στους διψασμένους, καθώς και σε όλα τα με άλλο τρόπο επιβαρημένα, δεινοπαθούντα ανθρώπινα όντα.
Δηλώνει ότι τέτοιοι αδαείς και χωρίς συμπόνια άνθρωποι, όταν δραπετεύουν από τη σωματική φυλακή κατά τον θάνατο, δεν βρίσκουν κάποια μόνιμη διαμονή στις αστρικές σφαίρες της ουράνιας ομορφιάς και ελευθερίας.
«Φύγετε μακριά από μένα, που έχω αποκαλυφθεί στους ενάρετους στον αστρικό κόσμο, όλοι εσείς στα αριστερά μου που διαχωριστήκατε από τους ενάρετους και είστε καταραμένοι εξαιτίας των δικών σας πράξεων να καίγεστε στην ατελείωτη φωτιά των εγκόσμιων επιθυμιών – η οποία δημιουργείται όταν σατανικές νοοτροπίες καθώς και αγγελικοί φωτεινοί διανοούμενοι υποκύπτουν στην άγνοια την επιβαλλόμενη από “τον διάβολο και τους αγγέλους του”. Αν και η κατά Χριστόν Νοημοσύνη είναι εξίσου παρούσα σ’ εσάς όσο και σε όλα τα μεγάλα και τα ασήμαντα γήινα όντα-αδέλφια σας, ούτε συνειδητοποιήσατε τις δυνατότητες της δικής σας ψυχής, ούτε προσφέρατε βοήθεια σε αυτήν την Παρουσία που υπήρχε μέσα σ’ εκείνους που είχαν ανάγκη. Μια πλανημένη, ιδιοτελής ζωή είναι αχρεία ζωή. Τώρα πρέπει να επιστρέψετε στη γη. Δεν υπάρχει ούτε ουράνιο βασίλειο ούτε λύτρωση στο Πνεύμα για σας μέχρι να εξουδετερώσετε το κακό κάρμα σας από το παρελθόν με το αντίδοτο της συνειδητοποίησης της Αιώνιας Ζωής και Συνειδητότητας μέσα σας και να υπηρετήσετε αυτή τη Θεϊκή Παρουσία μέσα σε όλους». 
Υ
– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα