Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Δημοψήφισμα Τουρκία: Δείτε τα αποτελέσματα στο 75,5% των εκλογικών τμημάτων

Δημοψήφισμα Τουρκία: Δείτε τα αποτελέσματα στο 75,5% των εκλογικών τμημάτων

Δημοψήφισμα Τουρκία – Αποτελέσματα: Με καταμετρημένο το 75,5% των εκλογικών τμημάτων στην Τουρκία στις 18.40, οι κάλπες έκλεισαν στις 17.00, το «ναι» στη σουλτανοποίηση Ερντογάν λαμβάνει 54,3% και το «όχι» 45,7%.

Όπως βλέπετε ο χάρτης της Τουρκίας στα ηπειρωτικά της χώρας είναι «μπλε», δηλαδή λέει «ναι», με το «όχι» να βγαίνει πρώτο στη Θράκη, στο Κουρδιστάν (νοτιοανατολική Τουρκία) και στα παράλια του Αιγαίου.
Το «ναι» συγκεντρώνει 19.346.474 ψήφους και το «όχι» 16.309.510.
Το πώς εξελίσσεται ο χάρτης δεν προκαλεί έκπληξη, αφού είναι γνωστό ότι ο Ερντογάν δεν ελέγχει τη Θράκη -εκτός Κωνσταντινούπολης- ούτε τα παράλια του Αιγαίου.
Επίσης, το Κουρδιστάν επιβεβαιώνει στο μεγαλύτερο μέρος του ότι δεν υπέκυψε ούτε στην τρομοκρατία ούτε στις «επιθέσεις αγάπης».

Να σημειώσουμε εδώ ότι στα social media καταγγέλλεται ευρύτατη νοθεία από το καθεστώς Ερντογάν και υπάρχουν και αποδείξεις.
Για «σοβαρό πρόβλημα νομιμότητας» κάνει λόγο και η αξιωματική αντιπολίτευση, το κεμαλικό κεντροαριστερό Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα (CHP), καταγγέλλοντας την απόφαση της εφορευτικής επιτροπής να κάνει δεκτά ασφράγιστα ψηφοδέλτια, σύμφωνα με στέλεχος του κόμματος.
Σύμφωνα με καταγγελία Τούρκου δημοσιογράφου στο twitter, σε εκλογικό τμήμα καταμετρήθηκαν 400 ψηφοδέλτια ενώ οι εγγεγραμμένοι ήταν 360, από τους οποίους ψήφισαν οι 240.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα