Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

«Φωτογραφία-ντοκουμέντο» με τον δράστη στο Ορλί νεκρό αλλά… χωρίς αίματα!



Φορά ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο και… δεν υπάρχει ίχνος από αίματα γύρω από το πτώμα του!

Μια «φωτογραφία ντοκουμέντο» που δείχνει τον άνδρα, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο στο αεροδρόμιο του Ορλί το πρωί του Σαββάτου να είναι νεκρός έδωσε στη δημοσιότητα το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στη φωτογραφία φαίνεται ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με δικές τους πληροφορίες ήταν ένας εξτρεμιστής μουσουλμάνος γνωστός στις γαλλικές αρχές, να φορά ένα μαύρο παντελόνι και ένα άσπρο πουκάμισο και να κείτεται νεκρός μετά τα πυρά που δέχθηκε από τους Γάλλους αστυνομικούς. Ωστόσο γύρω από το πτώμα του που δέχτηκε «πυρά» δεν υπάρχει σταγόνα αίματος στα κατάλευκα μάρμαρα του δαπέδου!
Νωρίτερα, όπως έχει γίνει γνωστό, είχε προσπαθήσει να αρπάξει το όπλο ενός στρατιώτη στο αεροδρόμιο.
Κατά πληροφορίες μάλιστα άλλες πληροφορίες, ο άνδρας αυτός είχε εμπλακεί και σε ένα περιστατικό με τραυματισμό αστυνομικού κατά τη διάρκεια ελέγχου στο προάστιο του Σεν Ντενί.

Βέβαια, όσο να δοθεί η υποτιθέμενη φωτογραφία ντοκουμέντο στη δημοσιότητα, συγκεχυμένες ήταν οι πληροφορίες για το αν τελικά σκοτώθηκε ο δράστης ή συνελήφθη.
Κάτι τέτοιες ασάφειες και περίεργα ‘ντοκουμέντα’ είναι που γεννούν ερωτηματικά και είναι αυτά που συνήθως πυροδοτούν τις διάφορες «θεωρίες συνωμοσίας» για στημένα τρομοκρατικά επεισόδια κάθε τόσο, που θα δικαιολογήσουν στρατιωτικούς νόμους, περισσότερο περιορισμό ελευθεριών και θα δημιουργήσουν ένα κλίμα ανασφάλειας που θα αιτιολογεί την συνεχή επιβολή του Νόμου και της Τάξης.
Δουλειά ερασιτεχνική, ωστόσο ακόμα πιάνει στο ευρύ κοινό…

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα