Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ... ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ



Εγώ θα πω την κουβέντα μου και σ’ όποιον αρέσει ο κώλος του, λογαριασμός του. Η αστυνομία, λέει, βρήκε ποιός σκότωσε τον παπά στον Γέρακα, πριν από ένα μήνα. Τίποτα ακόμα δεν βρήκε η αστυνομία, λέω εγώ. Και κρατείστε αυτό.

Δύο Πακιστανοί είναι οι δολοφόνοι του ιερέα, οι οποίοι με κίνητρο τη ληστεία, αφού σκότωσαν το θύμα, την κοπάνησαν αεροπορικώς για την πατρίδα. Για το Πακιστάν. Αυτό λέει η αστυνομία.

Με την ευκαιρία: Αν ένας παράνομος αλλά και νόμιμος μετανάστης θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, το αεροπορικό εισιτήριο είναι σχεδόν τζάμπα. Καλύπτει τη διαφορά η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επί του θέματος. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας οι δύο Πακιστανοί δούλευαν σε φάρμα στα Χανιά. Στοπ! Φταίνε για το φόνο κι’ αυτοί που τους απασχολούσαν στα Χανιά. Που τους είχαν δώσει δουλειά. Έτσι λέω εγώ ο... ρατσιστής.

Παρακάτω. Ο αντιρατσιστής και φιλάνθρωπος παπάς άνοιξε νταραβέρι με τους δύο δολοφόνους του, με σκοπό, λέει, να φροντίσει να τους βγάλει χαρτιά. Άδειες παραμονής. Φταίει και ο παπάς γι αυτό που τον βρήκε, λέω εγώ ο ρατσιστής.



Φθάνουν με παπόρι από την Κρήτη οι δύο Πακιστανοί και επισκέπτονται τον παπά, που τους περίμενε. Τι έγινε στη συνάντηση ποιός ξέρει τι άλλο, εκτός από το φονικό και την αρπαγή χρημάτων.

Υπάρχουν και κακοί άνθρωποι. Αγνώμονες. Γεννημένοι κακοποιοί ή άτομα που εύκολα φθάνουν στο έγκλημα. Δεν το ξέρουν αυτό οι κουλτουριάρηδες και μελετητές της ανθρώπινης Ιστορίας; Καλή η ανθρώπινη αλληλεγγύη, κακός ο ρατσισμός, όμως αφέλεια, με κόστος μέχρι την αφαίρεση ζωής, όταν εμπιστεύεσαι έναν άγνωστο. Που μπορεί να είναι φουκαράς, όμως όχι και ακίνδυνος.


apodytiriakias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα