Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Το καλύτερο πράγμα για σας προς το παρόν είναι να κάνετε διαλογισμό

Αποτέλεσμα εικόνας για Το καλύτερο πράγμα για σας προς το παρόν είναι να κάνετε διαλογισμό

Σε εκείνους τους ανθρώπους που κάνουν διαλογισμό μπορείτε να δείτε στη ζωή τους ότι αλλάζουν. Ήξερα μια κυρία. Αυτή η γυναίκα ήταν τόσο σκληρή. Αυτή η κυρία φερόταν σαν ένας τσαμπουκαλεμένος άνδρας. Μπορούσε να κάνει τα πάντα, οτιδήποτε, βλαστημούσε, έβριζε. Μια μέρα ήρθε και μου είπε, "Νομίζετε ότι είμαι εντάξει;" Είπα, "Βλέπω τα πάντα εντάξει, αλλά να σας δώσω ένα διαλογισμό για να αρχίσετε να κάνετε;"

Μετά από τρεις μήνες που έκανε διαλογισμό, γύρισε και μου είπε, "Είμαι πολύ θυμωμένη." "Γιατί?" "Δεν μου είπατε ότι είμαι μια κακή σκύλα." "Δεν είναι η θέση μου να σας πω κάτι τέτοιο." "Γιατί δεν μου το είπατε; Κάνω διαλογισμό και κοιτάζω τον εαυτό μου και είμαι μόνο ένα μολυσμένο σκουπίδι." "Λοιπόν κυρία μου, δεν λέω αυτά τα πράγματα. Είναι καλύτερα αν τα βρείτε μόνη σας." Αν της το είχα πει, θα επιτίθετο αμέσως στο λαιμό μου.



Πρόκειται να δείτε. Αυτή είναι η ομορφιά. Πρόκειται να δείτε πόσο ανόητοι είστε, πόσο ηλίθιοι είστε, πόσο οπισθοδρομικοί είστε, πόσο σκληροί είστε, πόσο ακαλλιέργητοι είστε. Πρόκειται να το δείτε. Όταν το δείτε, θα αναλάβετε εποικοδομητική δράση και θα πείτε, "Πω πω, είναι καλύτερα να βάλω τον εαυτό μου σε φόρμα γιατί αυτό είναι το καλύτερο."

Το καλύτερο πράγμα για σας προς το παρόν είναι να κάνετε διαλογισμό.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
The Art of Teaching 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα