Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Η ΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑΓια όσους δεν γνωρίζουν, Αβραάμ είναι μια συλλογική συνειδητότητα ανώτερων υπάρξεων με τα οποία συνδέεται και επικοινωνεί η Esther Hicks.
H στιγμή αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία να εξασκηθούμε στο να ερχόμαστε σε επαφή με τις σκέψεις μας που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά. Οι Αβραάμ μιλούν για την ανάγκη να μείνουμε σε αυτό που μας κρατά ανεβασμένους, μια ιδέα που είχε επηρεάσει τόσο πολύ τον Dr Wayne Dyer. Το μήνυμα αυτό συνδυάζει την σοφία τους με την δική του:
Σκεπτόμουν σχετικά με την ιδέα του να έχουμε δίκιο σε σχέση με το να νιώθουμε καλά. Οι Αβραάμ μας συμβουλεύουν να επιλέγουμε μια σκέψη που μας κάνει να νιώθουμε καλά αντί να συνεχίζουμε να επιμένουμε να έχουμε σαν προτεραιότητα μας να «έχουμε δίκιο». Αν η ανάγκη να έχετε δίκιο σας κάνει να νιώθετε θυμωμένοι ή στρεσαρισμένοι – προφανώς επειδή εκείνοι οι άνθρωποι εκεί έξω δεν αναγνωρίζουν το «δίκιο» σας – παρατήστε τα. Επιλέξτε μια σκέψη που σας κάνει να νιώθετε καλά και ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Το καλό σας, η ευτυχία σας, η ευημερία σας, όλα αντιπροσωπεύουν την ευθυγράμμιση σας με την Πηγή και διαμένουν σε εκείνες τις σκέψεις που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Ποιος νοιάζεται αν η σκέψη σας είναι η «σωστή» αν το να έχετε δίκιο σας ρίχνει;
Το να αισθάνεστε καλά είναι σημαντικό. Είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι βρίσκεστε σε αυτό που οι Αβραάμ αποκαλούν «ένας δίσκος που πετάει ψηλά» σε αντίθεση με τον «δίσκο που πετάει χαμηλά» των αρνητικών συναισθημάτων και της αυτό-καταστροφικής συμπεριφοράς. Πάντα ήθελα να νιώθω καλά. Είναι κάτι που καθρεφτίζεται στο μήνυμα του αυτόματου τηλεφωνητή μου που έχω επί χρόνια. «Έχετε καλέσει τον Wayne Dyer και θέλω να αισθάνομαι καλά. Γι’ αυτό, αν το μήνυμα σας έχει σχεδιαστεί για να κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό, έχετε καλέσει λάθος αριθμό. Παρακαλώ κλείστε και καλέστε τον Dr Phil – ή κάποιος που ξέρετε ότι θέλει να ακούει κακά νέα».

Είναι απλά ένας άλλος τρόπος για να πούμε ότι η στάση είναι τα πάντα. Σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης, μια σκέψη που σας κάνει να νιώθετε καλά θα φέρει περισσότερες σκέψεις που σας κάνουν να νιώθετε καλά και, με τη σειρά τους, πράγματα που θα σας κάνουν να νιώθετε καλά. Θα κτίσετε δύναμη και θα εκπαιδεύσετε τον υποσυνείδητο νου σας να ψάχνει για τις σκέψεις που σας κάνουν να νιώθετε καλά. Όταν είστε ευθυγραμμισμένοι, αισθάνεστε καλά.
Εδώ είναι μερικοί τρόπου που έχω για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου να επιλέγει σκέψεις που με κάνουν να νιώθω καλά:
• Πάνω στο κομοδίνο μου έχω μια πινακίδα που λέει «Καλά Πράγματα Πρόκειται να Συμβούν». Αυτή είναι αυτό που βλέπω κάθε πρωί και κάθε βράδυ.
• Για να βοηθήσω τους άλλους να επικεντρωθούν στο να αισθάνονται καλά, έχω μάθει να λέω, «Γειά σου φίλε μου, πες μου κάτι καλό, αντί για το συνηθισμένο «Πώς είσαι;» Τελικά ακούω τις σκέψεις που τους κάνουν να νιώθουν καλά, και αυτοί μαθαίνουν να τις επιλέγουν.
• Κοιτάζοντας προς το μέλλον, γιατί να μην λέμε: «Με την τύχη που έχω, τα πράγματα θα λειτουργήσουν τέλεια». Προβλέψτε ένα θετικό αποτέλεσμα.
άθε στιγμή είναι μια τέλεια ευκαιρία να εξασκηθούμε στο να βρίσκουμε εκείνες τις σκέψεις που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Μην επιτρέπετε στις αναποδιές να σας πετούν έξω από τον δίσκο σας που πετάει ψηλά. Γιορτάστε κρατώντας τις σκέψεις σας ευτυχισμένες, αισιόδοξες, γεμάτες αγάπη και συγχώρεση. Το να αισθάνεστε καλά είναι μόνον μια σκέψη μακριά!
(Από τα newsletters του Hay House)


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα