Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ




ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

ΘΑΝΑΤΟΣ

Αγαπημένοι μαθητές: Θα μιλήσω σε σας για το πρόβλημα του θανάτου. Ο θάνατος είναι η κορώνα μας. Μετά από το θάνατο, η ψυχή μπαίνει στο αστρικό φως. Όταν η ώρα του θανάτου έρχεται, ο Άγγελος του Θανάτου πλησιάζει το νεκροκρέβατο. Υπάρχει μια χορωδία των Αγγέλων του Θανάτου. Αυτή η χορωδία διευθύνεται από τον πλανήτη Κρόνο. Κάθε Άγγελος του Θανάτου έχει ένα βιβλίο. Σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν τα ονόματα όλων των ψυχών που πρέπει να αναχωρήσουν από τη σάρκα. Κανένας δεν πεθαίνει την προηγούμενη μέρα. Ο Άγγελος του Θανάτου αφαιρεί μόνο την ψυχή από το σώμα. Η ψυχή συνδέεται στο σώμα με ένα λεπτό, θεϊκό σκοινί αργυρού χρώματος. Ο Άγγελος του Θανάτου σπάζει το σκοινί έτσι ώστε η ψυχή δεν μπορεί να ξαναγυρίσει στο σώμα. Μετά από το θάνατο, οι ψυχές βλέπουν τον ήλιο ακριβώς όπως συνήθιζαν, τα σύννεφα, τα αστέρια όπως πάντα, όλα ακριβώς όπως πριν. Για μια στιγμή, οι ψυχές των νεκρών δεν πιστεύουν ότι έχουν πεθάνει. Αυτές οι ψυχές βλέπουν όλα τα πράγματα του κόσμου ακριβώς όπως έκαναν πριν, επομένως δεν θεωρούν ότι έχουν πεθάνει.

Οι ψυχές των νεκρών ζουν στο αστρικό φως. Το αστρικό φως είναι το φως όλης της μαγείας και των μαγικών λόγων. Το αστρικό φως συσχετίζεται με όλο τον αέρα, το τρώμε, το αναπνέουμε, αλλά μπορούμε να τον δούμε μόνο με τα μάτια της ψυχής. Οι ψυχές βλέπουν τον εαυτό τους να φοράει τα ίδια ενδύματα που φορούσαν στη ζωή. Σιγά-σιγά, η συνείδηση εκείνων των ψυχών ξυπνά και αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν είναι ανήκουν πλέον σε αυτόν τον υλικό κόσμο της σάρκας και των κοκάλων.

Υπάρχουν αρκετά μυστικά για συνομιλία με τους νεκρούς. Ένα πορτραίτο του πεθαμένου ανθρώπου τοποθετείται σε ένα δωμάτιο και κάθε νύχτα τα μεσάνυχτα ο μαθητής μπαίνει στο δωμάτιο του και τοποθετεί δίπλα στο πορτραίτο το φαγητό που το πεθαμένο άτομο αγαπούσε περισσότερο. Τον σερβίρει στα ίδια πιάτα που χρησιμοποιούσε. Ανάβει ένα κερί γι' αυτόν, τον φωνάζει τρεις φορές με το όνομα του.

Το άτομο κάθεται κάτω κοντά στο πορτραίτο και αρχίζει αμέσως να διαλογίζεται προσωπικά για την ζωή του πεθαμένου ατόμου, την ιστορία του, να φαντάζεται τι ήταν κλπ. μέχρι που ο μαθητής να κοιμηθεί. Κάθε νύχτα ο μαθητής μπορεί να κάνει το ίδιο πείραμα την ίδια ώρα, στο ίδιο δωμάτιο και να καθίσει στην ίδια καρεκλά στο ίδιο μέρος μέχρι που ο μαθητής να μπορέσει να δει το πεθαμένο άτομο, να το ακούσει και να συνομιλήσει μαζί του προσωπικά. Το σπουδαίο πράγμα για τον μαθητή είναι να καταφέρει να κοιμηθεί ενώ διαλογίζεται για την ζωή του πεθαμένου ατόμου. Ενώ κοιμάται ήρεμα, το πεθαμένο άτομο θα εμφανισθεί και κατόπιν ο μαθητής θα μπορέσει να συνομιλήσει μαζί του προσωπικά.

Αυτό δεν είναι πνευματισμός. Αυτό είναι πρακτική μαγεία. Το σπουδαίο πράγμα είναι να έχει ο μαθητής μεγάλη πίστη, υπομονή και να είναι πολύ συνεχής στην προσπάθεια. Εάν ο μαθητής δεν κουρασθεί καμμία νύχτα, η ψυχή του πεθαμένου ατόμου θα παρουσιασθεί σ' αυτόν και ο μαθητής θα έχει την ευχαρίστηση να συνομιλήσει με το αγαπημένο του πρόσωπο που έφυγε μακρυά. 

Το πιο σπουδαίο πράγμα είναι να τον δει, να τον ακούσει και να τον αισθανθεί.

Στην Ανατολή υπάρχει μια σπηλιά όπου εκείνοι που επιθυμούν να δουν τον Βούδα μπαίνουν για να τον επικαλεσθούν. Σε μία περίπτωση ένας Κινέζος που ήθελε να δει τον Βούδα μπήκε μέσα στη σπηλιά: και κάλεσε τον Βούδα, αλλά ο Βούδας δεν εμφανίσθηκε. Τότε ο Κινέζος ορκίστηκε ότι δεν θα έφευγε από την σπηλιά μέχρις ότου ο Βούδας εμφανισθεί. Έτσι ο άνθρωπος συνέχιζε να καλεί τον Βούδα απελπισμένα για μερικές ημέρες μέχρι που τελικά ο Βούδας εμφανίσθηκε στο μέσον της σπηλιάς γεμάτος φως και ομορφιά. Τότε ο Βούδας ευλόγησε τον Κινέζο, ο οποίος έφυγε από την σπηλιά πολύ ευτυχισμένος. Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα της επίκλησης μπορούμε να δούμε τους νεκρούς και να συνομιλήσουμε μαζί τους.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΑΡΚΩΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ

Οι ψυχές των νεκρών πρέπει να διασχίσουν τις σφαίρες της Σελήνης, του Ερμή, της Αφροδίτης, του Ήλιου, του Άρη, του Δία και του Κρόνου. Καθένας αυτών των πλανητών είναι τυλιγμένος σε μια αστρική ατμόσφαιρα.

Οι αστρικές ατμόσφαιρες διαπερνούν και ξαναδιαπερνούν η μια την άλλη χωρίς να συγχέονται. Όλες αυτές οι ατμόσφαιρες συσχετίζονται με τον αέρα που αναπνέουμε.

ΣΕΛΗΝΗ: Όταν η ψυχή μπαίνει στην σεληνιακή σφαίρα, αισθάνεται έντονη έλξη προς τη θέση όπου θάφτηκε το σώμα, και θέλει να ενεργήσει ακριβώς σαν είχε τη σάρκα και τα κόκαλα. Αυτές οι ψυχές κάθονται να γευματίσουν στα σπίτια τους και να αισθάνονται τις ίδιες φυσικές ανάγκες με πριν.

ΕΡΜΗΣ: Όταν η ψυχή μπαίνει στην ατμόσφαιρα του Ερμή, βλέπει ότι η ατμόσφαιρα γίνεται σαφέστερη για αυτήν και όλα τα πράγματα εμφανίζονται ακόμη περισσότερο όμορφα από πριν. Εκείνες οι ψυχές που στη ζωή δεν ήταν ποτέ ικανές να προσαρμοστούν σε όλες τις περιστάσεις της ύπαρξης υποφέρουν τότε ανείπωτα. Αυτές οι ψυχές γεμάτες υπερηφάνεια και αλαζονεία υποφέρουν επειδή θέλουν καθένας να τις σέβεται όπως στο παρελθόν, για το χρήμα και την καταγωγή τους.

Αλλά στην σφαίρα του ΕΡΜΗ, οι ψυχές είναι σεβαστές μόνο για την αγιοσύνη και την φρόνησή τους. Οι ψυχές που στη ζωή ήταν ταπεινές, ευσεβείς, και φιλάνθρωπες αισθάνονται ευτυχείς στην σφαίρα του ΕΡΜΗ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Αργότερα, η ψυχή μπαίνει στην σφαίρα της Αφροδίτης. Σε αυτήν την σφαίρα, οι ψυχές γίνονται πάλι σαν παιδιά, και χαίρονται τα πράγματα όπως κάνουν τα παιδιά, παίζοντας στο στήθος της φύσης. Στον τομέα της Αφροδίτης, γινόμαστε πάλι βαθιά θρησκευτικοί και καταλαβαίνουμε ότι όλες οι θρησκείες του κόσμου είναι μαργαριτάρια περασμένα στο χρυσό νήμα της θεότητας. Στον τομέα της Αφροδίτης γινόμαστε πάλι μυστικιστές και βρίσκουμε την απόλαυση στα δάση και τα βουνά της φύσης. Είμαστε ευτυχείς. Εκείνες οι ψυχές που δεν είχαν ποτέ οποιοδήποτε είδος θρησκείας, οι υλιστικές ψυχές, αισθάνονται από τη θέση εκεί, όπως τα κοτόπουλα σε άγνωστη αυλή. Υποφέρουν απερίγραπτα. Εκείνοι που ήταν ξέφρενοι και φανατικοί για τα θρησκευτικά θέματα αισθάνονται απέραντη τύψη για τις κακές πράξεις τους επειδή καταλαβαίνουν τη ζημιά που έκαναν σε άλλες. Υποφέρουν απερίγραπτα.
Κάποια στιγμή αργότερα η ψυχή μπαίνει στην Ηλιακή ατμόσφαιρα.

Ο ΗΛΙΟΣ: Σε αυτήν την ατμόσφαιρα, καταλαβαίνουμε την ενότητα των ζωών. Καταλαβαίνουμε ότι η ζωή που πάλλεται μέσα στην καρδιά είναι η ίδια ζωή που πάλλεται μέσα στην ίδια την καρδιά κάθε κόσμου παντού στο διάστημα. Στην σφαίρα του ήλιου καταλαβαίνουμε τι είναι η Παγκόσμια Αδελφότητα και αισθανόμαστε ότι είμαστε μία μεγάλη ανθρώπινη οικογένεια. Εκείνες οι ψυχές που ήταν εγωιστικές αισθάνονται βαθιά τύψη εδώ στην ηλιακή σφαίρα, και μεγάλο ηθικό βάσανο. Εκείνες οι ψυχές υποφέρουν από τύψεις για τις κακές πράξεις τους. Στην ηλιακή σφαίρα, βλέπουμε έναν αδελφό σε κάθε πρόσωπο.

Ο ΑΡΗΣ: Αργότερα, η ψυχή μπαίνει στην Αριανή σφαίρα. Σε αυτήν την σφαίρα, αισθανόμαστε την επιθυμία να χωριστούμε για πάντα από τα πράγματα του υλικού κόσμου. Στη σφαίρα αυτή ζούμε μια ζωή μυστικής επαφής, και αισθανόμαστε την ισχυρή επιρροή του Φραγκίσκου της Ασίζης, του Βούδα. Εδώ θεωρούμε ότι η ζωή κάθε λουλουδιού είναι η ζωή μας. Κατόπιν επιθυμούμε να αποσυρθούμε με από τον υλικό κόσμο για πάντα.

Ο ΔΙΑΣ: Αργότερα, η ψυχή μπαίνει στη σφαίρα Δία. Σε αυτήν την σφαίρα, καταλαβαίνουμε ότι η θρησκεία που είχαμε στη γη ήταν μόνο ένα σχολείο από το οποίο έπρεπε να περάσουμε. Εδώ αφήνουμε εκείνη την γήινη θρησκεία, και έπειτα μπαίνουμε στην κοσμική συνείδηση.

Ο ΚΡΟΝΟΣ: Σε αυτήν την ζωή η ψυχή βυθίζεται πολύ αργότερα στον τομέα του Κρόνου και επιπλέει έπειτα απαλά μεταξύ όλων των αστεριών στο διάστημα. Επισκέπτεται τους απόμακρους κόσμους και καταδύεται σε ένα άπειρο γεμάτο μη περιγράψιμη μουσική, από ευχάριστες ορχήστρες οι οποίες αντηχούν μέσα στην απέραντη μουσική σύνθεση της αιωνιότητας, όπου βασιλεύει μόνο η αληθινή ευτυχία του απεριόριστου διαστήματος.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3

ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ

Η ψυχή μέσα στο στήθος του άπειρου βλέπει χιλιάδες απερίγραπτα όντα ή αγγέλους, αρχάγγελους, θρόνους, αρετές, δυνάμεις, κλπ, και έπειτα καταλαβαίνει ότι εκείνα τα θεία όντα ήταν άνθρωποι που τελειοποιήθηκαν και που υπέφεραν πολύ στο σχολείο της ζωής. Η ψυχή καταλαβαίνει ότι η ζωή είναι ένα σχολείο, και επιθυμεί να επιστρέψει σε εκείνο το σχολείο για να τελειοποιηθεί. Όταν η ψυχή επιθυμεί να επιστρέψει στο σχολείο της ζωής για να τελειοποιηθεί, όταν θέλει η ψυχή να επιστρέψει στον κόσμο, οι άγγελοι του πεπρωμένου παίρνουν εκείνη την ψυχή μακριά σε ένα νέο σπίτι. Οι άγγελοι του πεπρωμένου ενώνουν την ψυχή ή, πρέπει να πούμε, συνδέουν την ψυχήμε το σπερματοζωάριο του σπέρματος του πατέρα. Αυτό το σπερματοζωάριο που επιλέγεται από την ψυχή που πρόκειται να γεννηθεί, γονιμοποιεί τη μήτρα. Η ψυχή παραμένει μέσα στον μήτρα για εννέα μήνες, διαμορφώνοντας το νέο φυσικό σώμα του. Η ψυχή δεν είναι φυλακισμένη, έτσι, μπορεί να αφήνει ή να μένει στη μήτρα και το σώμα του. Μετά από εννέα μήνες, η ψυχή γεννιέται με το σώμα ενός νέου παιδιού. Εάν στην προηγούμενη μετενσάρκωση κάναμε πολύ κακό, στην ακόλουθη είναι η σειρά μας για να υποστούμε τις συνέπειες, και γεννιόμαστε με πολύ κακή τύχη. Οι επιχειρήσεις μας αποτυγχάνουν, η δυστυχία μας ακολουθεί, και υποφέρουμε πάρα πολύ. Εάν προηγουμένως είχαμε πάρει την σύζυγο κάποιου άλλου, τώρα θα πάρουν την δική μας Εάν ήμαστε κακοί γονείς, εάν δεν ξέραμε πώς να περιποιηθούμε τα παιδιά μας καλά, τώρα είναι η σειρά μας για να γεννηθούμε σε μια θέση πικρότερη από τη χολή. Οι γονείς μας θα μας κάνουν να υποφέρουμε με τον ίδιο τρόπο που κάναμε τα παιδιά μας να υποφέρουν στην προηγούμενη μετενσάρκωση. Όποιος σπέρνει κεραυνούς δεν έχει καμία επιλογή παρά να συγκεντρώσει θύελλες. Αφήστε αυτόν που σπέρνει καλαμπόκι να τρώει το καλαμπόκι του. Κάθε πρόσωπο συγκεντρώνει ότι σπέρνει. Εάν ο Θεός στέλνει μια ψυχή που δεν έχει κάνει κανένα καλό να γεννηθεί στα άνετα περίχωρα και τις ψυχές που δεν έχουν κάνει κανένα κακό να γεννηθούν στη δυστυχία, πού θα ήταν η δικαιοσύνη του Θεού; Μια μεγαλοφυΐα γίνεται μεγαλοφυΐα επειδή σε εκατομμύρια ζωές έχει αγωνιστεί να επιτύχει την τελειότητα. Είμαστε το αποτέλεσμα των προηγούμενων μετενσαρκώσεών μας. Με το μέτρο με το οποίο μετράτε, θα μετρηθείτε. Υπάρχουν 42 Κύριοι του Κάρμα. Το Κάρμα είναι ο Νόμος της Ανταπόδοσης. Σε κάθε επανενσάρκωση γινόμαστε όλο και περισσότερο τέλειοι. Έχουμε έρθει εκατομμύρια φορές σε αυτόν τον κόσμο, και είναι η μοίρα μας να συνεχίσουμε έως ότου γινόμαστε τέλειοι.

Υπάρχει ένα σύστημα για να θυμηθούμε τις προηγούμενες μετενσαρκώσεις μας: αυτό το σύστημα είναι η αναδρομική άσκηση. Το άτομο βρίσκεται στο κρεβάτι του κάθε νύχτα, και κάνει πρακτικές αναδρομικές ασκήσεις. Ο μαθητής αρχίζει ενθυμούμενος όλα όσα συνέβησαν μια ώρα προτού να πάει στο κρεβάτι, δύο ώρες πριν, κάθε στιγμή του απογεύματος και το πρωί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο μαθητής κάνει μία προσπάθεια να θυμηθεί τα πάντα από την προηγούμενη ημέρα, και την ημέρα πριν από αυτήν. Πρέπει να αναγκάσει τον εαυτό του να θυμηθεί ό,τι συνέβη κατά την διάρκεια του μηνός, δύο μηνών, τριών, ενός χρόνου, δέκα ετών, είκοσι ετών πριν, μέχρι να θυμηθεί με λεπτομέρεια ολόκληρη την ιστορία της ζωής του.

Ο μαθητής πρέπει να κάνει ότι μπορεί να θυμηθεί τα πέντε πρώτα χρόνια της ζωής του. Ο μαθητής θα παρατηρήσει ότι είναι πολύ δύσκολο. Αυτά τα χρόνια είναι πολύ δύσκολο να τα θυμηθεί κανείς αλλά υπάρχει ένα μυστικό για να τα θυμηθούμε: Ο μαθητής πρέπει να προσπαθεί να κοιμηθεί προφέροντας διανοητικά τα ακόλουθα μάντραμ: ΡΑ - ΟΜ... ΓΚΑ -ΟΜ... Ο μαθητής θα κοιμηθεί προφέροντας αυτές τις δύο λέξεις διανοητικά και κάνοντας προσπάθεια να θυμηθεί στα όνειρα του όλα όσα συνέβησαν σ' αυτόν στα πρώτα 5 χρόνια της ζωής του, της παιδικής του ηλικίας.

Τα όνειρα είναι αληθινά. Οι μαθητές μας πρέπει να ανοίξουν την Βίβλο και να μελετήσουν το Βιβλίο του Δανιήλ και να μάθουν.

Αφού οι μαθητές μας έχουν θυμηθεί ολόκληρες τις τωρινές ζωές τους, κατόπιν πρέπει να αναγκάσουν τον εαυτό τους να θυμηθεί τις τελευταίες στιγμές της προηγούμενης ενσάρκωσης τους. Εάν ο μαθητής καταφέρει να κοιμηθεί ήρεμα ενώ εξασκεί αυτό, στο κοντινό μέλλον θα είναι ικανός να θυμάται στα όνειρα του ολόκληρη την προηγούμενη ενσάρκωση του. Με αυτό το μυστικό ο κάθε μαθητής όχι μόνο μπορεί να θυμηθεί την προηγούμενη ενσάρκωση του, αλλά επίσης όλες τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του. Το αναγκαίο εδώ είναι να εξασκείται κάθε βράδυ μέχρι να έλθει η επιτυχία και να έχει μεγάλη πίστη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

ΚΑΡΜΑ

Στους εσωτερικούς κόσμους υπάρχει ένας ναός όπου οι 42 δικαστές του Κάρμα δικάζουν. Είναι τα 42 τσακάλια. Ονομάζονται έτσι επειδή καλύπτουν τα κεφάλια τους με ένα είδος θρησκευτικής μάσκας που διαμορφώνεται όπως το κεφάλι ενός λυκόσκυλου ή τσακαλιού. Αυτό οι 42 κύριοι είναι οι κύριοι του Νόμου της Αποζημίωσης: ο νόμος του Κάρμα. Όσα κακά κάνουμε σε άλλους στις προηγούμενες μετενσαρκώσεις, πρέπει να τα πληρώσουμε στην ακόλουθη ενσάρκωση.

Κάποιος πληρώνει Κάρμα όχι μόνο για το κακό που κάνει, αλλά και για το καλό που αποτυγχάνει να κάνει όταν είναι ικανός να το κάνει. Εκείνος που έχει τα μέσα με τα οποία θα πληρώσει, πληρώνει και τελειώνει καλά τις συναλλαγές του. Εκείνος που δεν έχει τα μέσα να πληρώσει, πρέπει αναμφισβήτητα να πληρώσει με πολύ πόνο.

Οι Κύριοι του Κάρμα λένε: Κάνετε τις καλές πράξεις ώστε να πληρωθούν τα χρέη σας. ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ. Εάν ο δίσκος που περιέχει τις κακές πράξεις ζυγίζει περισσότερο, μπορούμε να βάλουμε καλές πράξεις στο άλλο πιάτο. Το ρητό λέει: Αυξήστε το βάρος του πιάτου που περιέχει τις καλές πράξεις για να ευνοηθείτε. Έτσι μπορούμε να ακυρώσουμε τα παλαιά χρέη και να αποφύγουμε τη θλίψη. Όταν ένας κατώτερος νόμος ξεπερνιέται από έναν ανώτερο νόμο, ο ανώτερος νόμος σβήνει τον κατώτερο νόμο.

Οι μαθητές μας πρέπει να μάθουν να ταξιδεύουν με αστρικό σώμα για να επισκεφτούν το ναό των Κυρίων του Κάρμα. Ο προϊστάμενος αυτού του ναού είναι ο Ανούβις.

Το κλειδί για το ταξίδι στο αστρικό σώμα είναι πολύ απλό: ο μαθητής πρέπει να βρεθεί στο κρεβάτι του και να προσπαθήσει να κοιμηθεί ήρεμα. Κατόπιν ο μαθητής πρέπει να σηκωθεί από το κρεβάτι του ενώ κοιμάται, και αφήνει το δωμάτιό του. Εάν ο μαθητής πηδήσει ελαφρώς σκοπεύοντας να επιπλεύσει στον αέρα, θα δει με κατάπληξη ότι επιπλέει απολαυστικά στον αέρα και ότι μπορεί να ταξιδέψει από το αστρικό σώμα σε οποιοδήποτε μέρος στη γη. Ο μαθητής μπορεί να πάει από το αστρικό σώμα στο παλάτι των Κυρίων του Κάρμα. Σε αυτόν τον ναό μπορεί να κανονίσει τις υποθέσεις του με τους Κυρίους του Κάρμα. Όταν λέμε τις υποθέσεις, αναφερόμαστε στα ανεξόφλητα χρέη μας στην κοσμική δικαιοσύνη. Οι Κύριοι του νόμου επίσης πιστώνουν, αλλά η πίστωση πρέπει να ξεπληρωθεί με το να κάνει καλές εργασίες προς όφελος της ανθρωπότητας. Πρέπει να μάθουμε να βγαίνουμε στο αστρικό σώμα για να διευθετήσουμε τις υποθέσεις μας προσωπικά με τους Κυρίους Κάρμα. Όταν ένα άτομο μαθαίνει να διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του, μπορεί να καθοδηγήσει την ζωή του καλύτερα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5

Ο ΕΣΩΤΕΡΟΣ

Ο μαθητής Παύλος είπε: Θυμηθείτε ότι το σώμα σας είναι ο ναός του ζωντανού Θεού, και ότι Εγώ το Πιο Υψηλό ζει μέσα σας. Το Πιο Υψηλό είναι το Θείο Πνεύμα μας, είναι ο Εσώτερος .

Κατά συνέπεια ο Εσώτερος είναι το πιο θείο πράγμα που έχουμε μέσα σε μας. Είναι ο Θεός μεταξύ μας. Ο Εσώτερος είναι όμορφος, θαυμάσιος, καθαρός.

Ο Εσώτερος έχει δύο πράγματα: την ψυχή και το σώμα. Η ψυχή είναι σε επαφή με το συμπαθητικό νευρικό σύστημα. Ο Εσώτερος είναι σε επαφή με το εγκεφαλονωτιαίο σύστημα δηλαδή με την εγκεφαλονωτιαία στήλη.

Η ψυχή υποφέρει, ευχαριστιέται, δουλεύει, αποκτά εμπειρία, κάνει λάθη, είναι ατελής.

Η ψυχή είναι αμαρτωλή. Η ψυχή αφήνεται να άγεται από τα πάθη, και υποφέρει για αυτό.

Κατά συνέπεια, εάν η ψυχή επιθυμεί να γίνει ένας άγγελος πάλι, δεν έχει άλλη επιλογή αλλά παρά να βάλει τέλος στις ατέλειές της, για να γίνει καθαρή πάλι, να αυτοκαθαριστεί, να εξαγνιστεί για να επιτύχει την ενότητα με τον Εσώτερο.

Όταν η ψυχή συγχωνευτεί με τον Εσώτερο, δηλαδή ανακατευθεί με τον Εσώτερο , όταν γίνεται πάλι ένα με Αυτόν, γίνεται άγγελος. Ο Εσώτερος είναι μια φλόγα. Η ψυχή είναι μια άλλη φλόγα.

Όταν οι δύο φλόγες ενωθούν, διαμορφώνουν μια ενιαία φλόγα. Αυτή η φλόγα είναι ένας άγγελος. Και έτσι, οι άγγελοι είναι τέλειοι άνθρωποι, μετανιωμένες ψυχές, άνθρωποι που μετανόησαν για τις αμαρτίες τους, τις κακές πράξεις, τις πορνείες τους, τις πράξεις μοιχείας τους, τις ανθρωποκτονίες τους κλπ.

Ο Θεός είναι ο Εσώτερος που είναι μέσα σε μας, το καθολικό πνεύμα της ζωής. Είναι η θεία φωτιά που βρίσκεται στο βράχο, στα ύδατα, στον αέρα, όπουδήποτε στο διάστημα. Όλο το άπειρο ζωντανεύει από τη θεία φωτιά. Ο Θεός είναι μια θάλασσα φωτιάς. Η φωτιά που καίει είναι παντού. Η φωτιά είναι Θεός. Η φωτιά είναι η Πεντηκοστή. Είναι ο Θεός. Η φωτιά που ο Μωυσής είδε στο θάμνο του Horeb είναι Θεός. Ο Εσώτερος που έχουμε στο εσωτερικό μας είναι μια φλόγα της θείας φωτιάς: είναι ο Θεός μέσα σε μας. Ο Εσώτερος είναι ένα θείο πρόσωπο. Είναι το θεϊκό πρόσωπο που βρίσκεται μέσα μας. Όταν η ψυχή ανακατευτεί με τον Εσώτερο, γίνεται Αυτός. Κατόπιν γινόμαστε άγγελοι. Οι άγγελοι είναι στη φύση, είναι στους ποταμούς, στη θάλασσα, στα σύννεφα, στα ηφαίστεια, παντού.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

Φύγαμε από την Εδέμ μέσω των πυλών του σεξ. Η Εδέμ είναι το σεξ. Μπορούμε να μπούμε στην Εδέμ μόνο μέσω της πύλης που βγήκαμε. Αυτή η πύλη είναι το σεξ. Κανένας μπορεί να μπει στον Παράδεισο μέσω της λανθασμένης πύλης ή των λανθασμένων πυλών. Αυτές δεν υπάρχουν στον Παράδεισο.

Ο Παράδεισος δεν έχει καμία τέτοια πύλη. Πρέπει να μπούμε με τον ίδιο τρόπο που φύγαμε. Η Εδέμ είναι το σεξ αυτό καθεαυτό.

Οι σεξουαλικές δυνάμεις βρίσκονται παντού. Κάθε τι που υπάρχει στον κόσμο είναι παιδί του σεξ. Οι ίδιοι υπάρχουμε στον κόσμο επειδή είχαμε έναν πατέρα και μια μητέρα.

Στην Εδέμ υπάρχουν δύο Δέντρα: Το δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού και το δέντρο της Ζωής.

Φύγαμε από την Εδέμ γιατί δαγκώσαμε το απαγορευμένο φρούτο. Δεν μπορούμε να μπούμε στην Εδέμ εφ' όσον συνεχίζουμε να τρώμε αυτό το φρούτο.

Στη βάση της νωτιαίας στήλης υπάρχει ένα κόκαλο αποκαλούμενο κόκκυγας. Σε αυτό το κόκαλο υπάρχει ένα αιθερικό κέντρο αποκαλούμενο Mulhaddhara, και μέσα σε αυτό το αιθερικό κέντρο υπάρχει ένα κουλουριασμένο φίδι της φωτιάς. Αυτό το φίδι είναι η φωτιά της Πεντηκοστής. Η φωτιά του ιερού πνεύματος.

Αυτή η φωτιά είναι φοβερή, έχει τεράστια δύναμη. Αυτό είναι το Πύρινο Φίδι των Μαγικών μας δυνάμεων. Στην Ινδία αυτό το φίδι καλείται Kundalini.

Τα σοφά άτομα της Ινδίας ξύπνησαν την Kundalini με την Σεξουαλική Μαγεία. Η Σεξουαλική Μαγεία είναι πολύ εύκολη: Ένας άνδρας και μία γυναίκα μπορούν να ενωθούν σεξουαλικά και θα είναι «μία σάρκα». Και οι δύο, εντούτοις, άνδρες και γυναίκες, πρέπει να αποσυρθούν από τη σεξουαλική πράξη πριν και χωρίς να χύσουν το δημιουργικό λικέρ. Το δημιουργικό λικέρ δεν πρέπει να χυθεί μέσα στη μήτρα. Επίσης ο σπόρος δεν πρέπει να χυθεί έξω από εκείνο το όργανο. Ο άνδρας πρέπει να αποσυρθεί από τη γυναίκα, και τη γυναίκα από τον άνδρα, συγκρατώντας την σεξουαλική ώθηση με σκοπό να αποφεύγει το άδειασμα του δημιουργικού λικέρ.

Συγκρατώντας την σεξουαλική ώθηση, το σπέρμα μετατρέπεται σε πολύ λεπτές ενέργειες που ανέρχονται μέχρι τον εγκέφαλο μέσω δύο λεπτών νευρικών καναλιών. Αυτά τα κανάλια είναι οι δύο μάρτυρες για τους οποίους έχουμε πει στην Αποκάλυψη. Είναι οι δύο ελιές του ναού, τα κηροπήγια που στέκονται εμπρός από τον θρόνο του Θεού της Γης.

Ένας γιόγκι χτίζει το σπίτι του χωρίς την ανάγκη να σπάσει η έκτη εντολή του Νόμου του Θεού: Εσύ Δεν θα μοιχεύσεις. Κατά την διάρκεια της πράξης της σεξουαλικής μαγείας είναι δυνατό για ένα σπερματοζωάριο, που οι σεληνιακές ιεραρχίες χρησιμοποιούν για να γονιμοποιούν τη μήτρα, να διαφύγει χωρίς οποιαδήποτε ανάγκη να χυθεί το σπέρμα.

Ο Θεός είναι ο Εσώτερος, και ο θρόνος του είναι η νωτιαία στήλη. Οι σεξουαλικές δυνάμεις είναι ηλιακές και σεληνιακές. Όταν τα ηλιακά και σεληνιακά άτομα ενώνονται στον κόκκυγα, μετά το πύρινο φίδι των μαγικών δυνάμεών μας ξυπνά. Με αυτό το φίδι μπορούμε να ξυπνήσουμε όλες τις δυνάμεις των σοφών.

Αυτό το φίδι μπαίνει μέσω του χαμηλότερου στομίου του νωτιαίου μυελού. Το κανάλι είναι κοίλο εσωτερικά.

Κατά μήκος του νωτιαίου μυελού υπάρχει ένα κανάλι μέσω του οποίου η ιερή φωτιά του Αγίου Πνεύματος ανεβαίνει προς τα πάνω, σιγά-σιγά, έως ότου φθάνει στον εγκέφαλο.

Όταν το πύρινο φίδι φθάνει στον εγκέφαλο, η ψυχή είναι ενώνεται με τον Εσώτερο και μπαίνει έτσι στην Εδέμ. Η ψυχή που ενώνεται με τον Εσώτερο έχει εξουσία πάνω στην γη, το νερό, την φωτιά. Μπορεί να διατάξει τους ανέμους και τους τυφώνες. Μπορεί να ακούσει και να δει τα πράγματα των ουρανών, της γης και της αβύσσου και είναι σε θέση να ξέρει όλα τα θεία πράγματα.

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΌΣ είπε: «Τα θαύματα που έχω κάνει, επίσης μπορείτε να τα κάνετε, και ακόμη περισσότερα», και έτσι ο μόνος τρόπος να μπούμε στον Παράδεισο είναι μέσω της πύλης από την οποία φύγαμε Εκείνη η πύλη είναι το σεξ. Κανένας δεν μπορεί να μπει Παράδεισος μέσω των ψεύτικων πυλών.

Οι ανύπαντροι πρέπει να μετατρέψουν το δημιουργικό λικέρ με βαθιές αναπνοές, κρατώντας πλήρη τα πνευμόνια τριάντα δευτερόλεπτα ή περισσότερο. Αυτή η Swara άσκηση πρέπει να εκτελείται καθημερινά.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7

ΟΙ ΕΠΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

Οι επτά εκκλησίες που αναφέρονται στην Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη δεν βρίσκονται στην ασιατική ήπειρο όπως υποθέτουν οι ανίδεοι. Βρίσκονται στη νωτιαία στήλη. Η Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη είναι ένα βιβλίο που σφραγίζεται με επτά σφραγίδες. Το βιβλίο είναι το ίδιος ο Άνθρωπος.

Κανένας δεν μπορεί εκτός από το Αρνί, τον Εσώτερο που βρίσκεται μέσα σε μας, να ανοίξει αυτό το βιβλίο και να αφαιρέσει τις επτά σφραγίδες. Οι επτά εκκλησίες είναι επτά νευρικά κέντρα στη νωτιαία στήλη.

ΈΦΕΣΟΣ: Η πρώτη εκκλησία είναι η Εκκλησία της Εφέσου. Βρίσκεται στην κοιλότητα του κόκκυγα. Μέσα εκεί είναι το ιερό φίδι, το μεταλλικό φίδι, το φίδι χαλκού που θεράπευσε τους ισραηλίτες στην έρημο.
Όταν αυτή η εκκλησία ανοίγει, αποκτάμε δύναμη πάνω στα ηφαίστεια και τους σεισμούς και πάνω στα πλάσματα που ζουν κάτω από το έδαφος.

ΣΜΥΡΝΗ: Όταν το φίδι φθάνει στον προστάτη, ξυπνά η δεύτερη Εκκλησία της Σμύρνης, και αποκτάμε δύναμη πάνω στο νερό και τις θύελλες.

ΠΕΡΓΑΜΟΣ: Όταν το ιερό φίδι ανέρχεται στο κεντρικό κανάλι της νωτιαίας στήλης στο επίπεδο του ομφαλού, η τρίτη εκκλησία, η Εκκλησία της Περγάμου αφυπνίζεται. Αποκτάμε τότε δύναμη πάνω στην αστραπή, την φωτιά, και το ηφαίστειο. Μπορούμε να διατάξουμε τα ηφαίστεια, και μας υπακούνε Μπορούμε να διατάξουμε την φωτιά, και η συμπαντική φωτιά μας υπακούει.

ΘΥΑΤΕΙΡΑ: Όταν το φίδι φθάσει στην καρδιά η εκκλησία της Θυάτειρας ανοίγεται. Αυτή η εκκλησία μας δίνει ισχύ επάνω στους κυκλώνες στους ανέμους και στους τυφώνες.

ΣΑΡΔΕΙΣ: Όταν το ιερό φίδι φθάνει στο επίπεδο του λαιμού, μπορούμε να ακούσουμε την ομιλία των αγγέλων, τις λέξεις των ψυχών των νεκρών κλπ. Αυτή είναι η Εκκλησία των Σάρδεων.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: Όταν το ιερό φίδι σηκώνεται μέσω της νωτιαίας στήλης και φθάνει στο σε μέτωπο, μπορούμε να δούμε τα πράγματα του άλλου κόσμου: το αστρικό φως, τις ψυχές των νεκρών, Αρχάγγελους, Σεραφείμ, Δυνάμεις, Αρετές, Θρόνους κλπ. Αυτή είναι η Εκκλησία της Φιλαδέλφειας.

ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ: Όταν το φίδι φθάνει στο ανώτερο μέρος του κρανίου, η Εκκλησία της Λαοδίκειας ανοίγει. Αυτό είναι το διαμαντένιο μάτι. Αυτός που ανοίγει αυτό το μάτι ξέρει όλα τα πράγματα του ουρανού και της γης. Γίνεται φοβερός. Βλέπει παντού, πληροφορείται τα πάντα. Μετά από αυτό, η ψυχή ενώνεται με τον Εσώτερο και γίνεται Δάσκαλος, προφήτης, σοφός, διαφωτισμένο όν, κάτοχος της δύναμης. Βλέπει τα πάντα, ακούει τα πάντα, δεν του ξεφεύγει τίποτα.

Μόλις η ψυχή ενωθεί ολοκληρωτικά, απολύτως με τον Εσώτερο, γίνεται άγγελος. Οι άγγελοι είναι τέλειοι άνθρωποι.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8

ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Η ψυχή είναι τυλιγμένη με ένα ρευστό σώμα αποκαλούμενο αστρικό σώμα. Το αστρικό σώμα είναι παρόμοιο με το φυσικό σώμα. Μέσα στο αστρικό σώμα είναι η ψυχή με το μυαλό της, την θέλησή της, την συνείδησή της, τα συναισθήματά της. Κατά συνέπεια το αστρικό σώμα είναι θαυμάσιο, αυτό είναι το σώμα της ψυχής.

Όταν το σώμα σάρκας και κοκάλων είναι κοιμισμένο, η ψυχή αφήνει το σώμα σάρκας και κοκάλων και περιπλανιέται παντού. Η ψυχή ταξιδεύει με το αστρικό σώμα της.

Όταν ο βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ ξάπλωσε στο κρεβάτι του, σκέφτηκε για το τι θα γινόταν στο μέλλον, κατόπιν κοιμήθηκε. Η ψυχή του βασιλιά κατόπιν άφησε το σώμα του, ταξίδεψε στο αστρικό επίπεδο και είδε ένα άγαλμα του οποίου το κεφάλι ήταν από χρυσό, το στήθος του και τα χέρια του ήταν από άργυρο, το επάνω τμήμα των ποδιών /μηροί, κνήμες/ ήταν από χαλκό και το κάτω τμήμα των ποδιών /ταρσοί, πατούσες/ ήταν κατά ένα μέρος από σίδηρο και κατά ένα μέρος από ψημένο πηλό.

Ο βασιλιάς διέταξε όλα τα σοφά άτομα, αστρολόγους, Χαλδαίους μάντεις να έλθουν να πουν τι όνειρο του είδε και να δώσουν μία εξήγηση. Κανένας δεν ήταν ικανός να μιλήσει στον βασιλιά για το όνειρό του, γιατί δεν θέλησε να το πει σε καθένα.

Εξ αιτίας αυτού τα σοφά άτομα πήγαν στο θάνατό τους. Ο προφήτης Δανιήλ πήγε στο σπίτι του, προσευχήθηκε στον Κύριο Jehovah με τους συντρόφους του, και έπειτα πήγε στο κρεβάτι και κοιμήθηκε ειρηνικά .

Η ψυχή του Δανιήλ άφησε τότε το σώμα του, και είδε με το αστρικό σώμα το όνειρο του βασιλιά Ναβουχοδονόσορα.

Η επόμενη ημέρα Δανιήλ πήγε στον βασιλιά απεκάλυψε το όνειρό του και το ερμήνευσε. Ο βασιλιάς εξεπλάγη, και οι τιμές συσσωρεύτηκαν στον Δανιήλ.

Έτσι λοιπόν τα όνειρα είναι αστρική εμπειρία. Οι μαθητές μας πρέπει να τα ονομάζουν αστρική εμπειρία και όχι όνειρα. Οι μαθητές μας πρέπει να πουν ότι χτες τη νύχτα ήμουν σε αυτό και αυτό το μέρος, χτες τη νύχτα ήμουν στο αστρικό σώμα σε αυτό και αυτό το μέρος. Είχα μια εμπειρία έτσι και έτσι σε ένα τέτοιο ναό κλπ.

Στο αστρικό σώμα δοκιμάζουμε τους υποψηφίους αποστόλους με πολλές δοκιμασίες και επομένως τα όνειρα είναι αστρικές εμπειρίες. Στον αστρικό κόσμο και με αστρικά σώματα οι μαθητές μας λαμβάνουν την μύησή τους στους ναούς του αστρικού κόσμου. Ο αστρικός κόσμος είναι γνωστός στη Βίβλο από το όνομα του «Βουνού». Στο Βουνό μεταφέρθηκε ο Ιησούς ενώπιον των αποστόλων του. Το Βουνό είναι το αστρικό. Κατά τη διάρκεια του ύπνου οι μαθητές μας βρίσκονται στο Βουνό.

Είναι προς το συμφέρον των αποστόλων μας να μελετήσουν το βιβλίο του Δανιήλ στην Βίβλο. Όλα τα οράματα του Δανιήλ ήταν στο Υποστήριγμα, στον αστρικό κόσμο, και όχι στον φυσικό κόσμο.

Οι μαθητές μας, επάνω στο ξύπνημα από τον ύπνο τους, δεν πρέπει να κινηθούν, επειδή με τη μετακίνηση του σώματος το αστρικό σώμα ανακατώνεται, και οι αναμνήσεις χάνονται. Στο ξύπνημα, οι μαθητές πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια να θυμηθούν όλα εκείνα τα μέρη όπου πήγαν ενώ τα σώματά τους κοιμόνταν. Πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια να θυμηθούν όλες τις προηγούμενες εμπειρίες τους στον αστρικό Κόσμο. Οι μαθητές μας δεν πρέπει αναφέρουν τις εμπειρίες τους σε κανέναν.

Samael Aun Weor

esoteriki-anazitisi

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα