Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Πώς να αποκτήσω θηλυκότητα – Τρόποι

πώς να αποκτήσω θηλυκότητα
Πώς να αποκτήσω θηλυκότητα; Αν οι γυναίκες αντιλαμβανόμασταν τι σημαίνει ακριβώς η λέξη «θηλυκότητα» δεν θα αναρωτιόμασταν πώς να την αποκτήσουμε! Κάθε γυναίκα έχει την δική της «θηλυκότητα», απλά την εκφράζουμε με διαφορετικό τρόπο. Αρχικά καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε την έννοια της θηλυκότητας στο μυαλό μας. Βγείτε στον δρόμο και παρατηρήστε! Περνάει από μπροστά σας μία γυναίκα με πολύ όμορφο και σικάτο φόρεμα, τα κατάλληλα αξεσουάρ και περπατάει πάνω στις γόβες τις όποιες δεν θα μπορούσαμε να μην θαυμάσουμε. Πίσω από αυτήν την γυναίκα περνάει μία άλλη γυναίκα με σπορ εμφάνιση, με τις αθλητικές της φόρμες και τα ανάλαφρα παπούτσια της που φαίνεται να την εξυπηρετούν απόλυτα. Σε ποια από τις δυο γυναίκες θα δίνατε το όσκαρ της «απόλυτης θηλυκότητας»;
Τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι αρκετά για να απαντήσουμε ποια γυναίκα είναι πιο θηλυκή! Εύκολα, λοιπόν, μπορούμε να αντιληφθούμε δεν είναι απαραίτητα η εξωτερική μα εμφάνιση αυτή που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε θηλυκότητα. Ο  τρόπος που ντυνόμαστε είναι απλά και μόνο αυτός που μας αντιπροσωπεύει και σίγουρα δημιουργεί το προσωπικό στυλ μας και αν χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο βγάζει προς τα έξω και κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς μας και της νοοτροπίας μας. Η θηλυκότητα, όμως, είναι κάτι τελείως διαφορετικό και μπορεί να εκφραστεί με όποιον τρόπο και αν αποφασίσουμε να ντυθούμε! Δείτε παρακάτω με ποιους τρόπους μια γυναίκα μπορεί να εξωτερικεύσει την θηλυκότητα της. Η συμπεριφορά μιας γυναίκας είναι το βασικότερο κομμάτι αυτής και αν αναρωτιέσαι «πώς να αποκτήσω θηλυκότητα», απλά διόρθωσε κάποιες λεπτομέρειες!
Πώς να αποκτήσω θηλυκότητα – Ο τρόπος που εκφραζόμαστε

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται ο τρόπος που εκφραζόμαστε είναι άμεσα συνδεδεμένος με την θηλυκότητα. Σε κάποιες περιπτώσεις διαπιστώνουμε πως η θηλυκότητα είναι πολύ καλά κρυμμένη! Ο τρόπος που μια γυναίκα θα εκφραστεί δείχνει, εκτός από το επίπεδο και την παιδεία της, αν έχει αντιληφθεί την έννοια της θηλυκότητας. Για παράδειγμα, πόσο χαλάει την εικόνα της μία γυναίκα που με την πρώτη ευκαιρία χρησιμοποιεί ανάρμοστες λέξεις μέσα σε μία πρόταση, κοινώς βρισιές; Μία γυναίκα με θηλυκότητα ξέρει ακριβώς τον τρόπο που θα αντιδράσει και θα εκφραστεί όταν θα πρέπει να βάλει κάποιον στην θέση του. Ξέρει το επίπεδό της και δεν επιτρέπει σε κανέναν να αλλοιώσει την συμπεριφορά της.
Δεν είναι λίγοι οι άντρες που μας κατηγορούν πως εκφραζόμαστε σαν αυτούς στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε τον απόλυτο σεβασμό και να κάνουμε αισθητή την ισότητα των δυο φύλων! Η αλήθεια είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχουν άδικο. Ισότητα δεν σημαίνει πως γινόμαστε «ίδιες» με τους άντρες, απλά διεκδικούμε ίσα δικαιώματα. Έτσι δεν πρέπει να ξεχνάμε και να κάνουμε εκπτώσεις στην γυναικεία μας φύση, μειώνοντας ή εξαφανίζοντας την θηλυκότητά μας.
Πώς να αποκτήσω θηλυκότητα – Στάση του σώματος
Με την στάση του σώματός μας μπορούμε να εκφράσουμε, με τον καλύτερο τρόπο, την θηλυκότητά μας! Ο άχαρος τρόπος που θα καθίσουμε ή θα σταθούμε αλλοιώνει κατά πολύ την εικόνα μας. Έχουν γίνει πολλές έρευνες για να φτάσουμε σε κάποια συμπεράσματα σχετικά με το τι εκφράζει η στάση του σώματός μας. Αν παρατηρήσετε κάποιες γυναίκες που εσείς θεωρείτε απόλυτα θηλυκές θα διαπιστώσετε πως η στάση του σώματος τους δεν διαφέρει και πολύ. Η πλάτη είναι πάντα ίσια χωρίς να καμπουριάζουμε και γενικότερα στην στάση του σώματός μας υπάρχει μία αρμονία.
Πώς να αποκτήσω θηλυκότητα – Κίνηση
Η θηλυκότητα μιας γυναίκας είναι ξεκάθαρη στον τρόπο που περπατάει. Ίσιο κορμί, ανάλαφρο περπάτημα και ελαφριά κίνηση στους γοφούς. Να θυμάστε πως αν το παρακάνουμε υπάρχει κίνδυνος να γελοιοποιηθούμε! Στην κίνηση φαίνεται ο «αέρας» μας, η αυτοπεποίθησή μας και η σιγουριά που έχουμε στον εαυτό μας. Είναι ο τρόπος με τον οποίο μία γυναίκα μπορεί να αναδείξει την θηλυκότητά της και να κερδίσει τα βλέμματα.
Πώς να αποκτήσω θηλυκότητα – Δυναμισμός
Αν δεν μπορούσατε μέχρι τώρα να το συνειδητοποιήστε, ήρθε η ώρα να πιστέψετε πως ο δυναμισμός και η θηλυκότητα είναι απόλυτα συνδεδεμένα. Ουσιαστικά μία θηλυκή γυναίκα θεωρεί πως έχει μία εσωτερική δύναμη με την οποία μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Ο δυναμισμός είναι κομμάτι της γυναικείας μας φύσης και η θηλυκότητα είναι τον βοηθάει να γίνει ακόμα πιο ισχυρός.
Πώς να αποκτήσω θηλυκότητα – Στυλ
Όταν λέμε πως το στυλ ενισχύει την θηλυκότητά μας εννοούμε γενικότερα την εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω και περιλαμβάνει ακόμη και τον τρόπο που θα ντυθούμε. Σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχουν περιορισμοί. Ίσως, όμως, είναι και το πιο δύσκολο θέμα με το οποίο καλό θα ήταν να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο. Τι σημαίνει προσωπικό στυλ και πώς αυτό βοηθάει στην ανάδειξη της θηλυκότητάς μας; Φροντίζουμε ο τρόπος που θα ντυθούμε να μας εκφράζει απόλυτα και να μπορούμε να τον υποστηρίξουμε. Οτιδήποτε δεν μας αντιπροσωπεύει χαλάει την γενικότερη εικόνα μας. Πρέπει να βρούμε το προσωπικό μας στυλ το οποίο δεν το δημιουργούμε υιοθετώντας στοιχεία άλλων γυναικών. Μπορεί κάτι να τονίζει την θηλυκότητα μιας γυναίκας αλλά να χαλάει την εικόνα κάποιας άλλης. Έτσι αφιερώνουμε λίγο χρόνο ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και στην συνέχεια να αναδείξουμε την προσωπικότητά μας μέσα από το δικό μας στυλ!
Πώς να αποκτήσω θηλυκότητα; Απλά κοιτάξτε καλύτερα μέσα σας αφού υπάρχει σε όλες  μας και για έναν περίεργο λόγο την καταπιέζουμε!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα