Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Τι αποκαλύπτουν τα αφτιά σας για τον εαυτό σας

Υπάρχει μια νευρολογική σχέση μεταξύ των εσωτερικών οργάνων και συγκεκριμένων σημείων του σώματος. Παρατηρώντας τα αφτιά, μπορούμε να μάθουμε για τις υπάρχουσες καταστάσεις της υγείας μας ή ακόμη και να προβλέψουμε μελλοντικά θέματα υγείας.
Παρακάτω, θα βρείτε ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα ανθρώπινα αφτιά. Θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε περισσότερα για τον εαυτό και την κατάσταση της υγείας σας.

Τι μας αποκαλύπτουν τα αφτιά;

Μπορούν να χρησιμεύσουν ως αναγνώριση. Όταν γεννιόμαστε, έχουν σχηματιστεί πλήρως. Δεν αλλάζουν καθώς μεγαλώνουμε αλλά ο λοβός, κατεβαίνει λίγο. Αυτό τα κάνει τόσο ιδιαίτερα όσο ένα δακτυλικό αποτύπωμα.
Υποτελή ή κυρίαρχα γονίδια. Σύμφωνα με μια μελέτη, οι επισυναπτόμενοι λοβοί των αφτιών, (που ενώνονται άμεσα με την πλευρά του κεφαλιού), θεωρούνται υποτελείς. Οι ελεύθεροι λοβοί (λοβοί των αφτιών που δεν ενώνονται με το υπόλοιπο κεφάλι), είναι κυρίαρχοι.

Στεφανιαία νόσος. Αν έχετε μια διαγώνια πτυχή στο λοβό του αφτιού, είναι πιθανό να εμφανίσετε στεφανιαία νόσο.
Έλλειψη βιταμινών και ασβεστίου. Αν τα αφτιά σας έχουν πολύ χλωμό χρώμα, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το σώμα σας έχει χαμηλό επίπεδο βιταμινών και ασβεστίου.
Προβλήματα στα νεφρά. Αν τα αφτιά σας είναι κόκκινα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε προβλήματα με τα νεφρά.
Εγκεφαλικές διαταραχές. Αν τα αφτιά σας έχουν ένα βαθύ κόκκινο χρώμα, θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη απώλειας μνήμης, πονοκεφάλων κατ΄επανάληψη ή προβλήματα του εγκεφάλου.
Η φλεγμονή του χόνδρου του αφτιού, είναι ένα συγκεκριμένο σύμπτωμα μιας νόσου που ονομάζεται: υποτροπιάζουσα πολυχονδρίτιδα.

Ρεφλεξολογία του αφτιού

Η ρεφλεξολογία του αφτιού, είναι εξίσου αποτελεσματική με εκείνη του χεριού ή του ποδιού για την ανακούφιση του στρες και των πόνων. Υπάρχουν περισσότερα από 200 σημεία βελονισμού στο αφτί μας που συνδέονται με διάφορα όργανα και το μυοσκελετικό μας σύστημα. Ασκώντας πίεση σε αυτά, μπορείτε να λύσετε πολλά προβλήματα υγείας, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.
Τα περισσότερα διαγράμματα των αφτιών, απεικονίζουν το σώμα και το σύστημα οργάνων ως αγέννητο παιδί σε ύπτια θέση.
Ένας χάρτης ρεφλεξολογίας έχει πολλά σημεία διέγερσης, και μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε μασάζ για να λύσετε τα απλά προβλήματα, όπως ο πονοκέφαλος. Για τα μεγάλα προβλήματα υγείας, το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο ειδικό ρεφλεξολογίας ή έναν γιατρό.
Μπορείτε επίσης να ανακουφιστείτε από μικρούς πόνους τοποθετώντας ένα μανταλάκι στις αριθμημένες περιοχές:
1. Πλάτη και ώμοι
2. Όργανα
3. Αρθρώσεις
4. Ρινικός κόλπος και φάρυγγας
5. Πέψη
6. Κεφάλι και καρδιά
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα