Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΜΑΝΟΣ ΔΑΝΕΖΗΣ: “ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ”Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΝΟΣ ΔΑΝΕΖΗΣ:  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

Ο ισχύον πολιτισμός δεν καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες μας αλλά δημιουργεί διαρκώς ψεύτικες και ατελείωτες που απομακρύνουν από την πραγματική αξία μας προκαλώντας μια μόνιμη αίσθηση ανικανοποίητου. Ξεκινώντας από αυτή την ομολογία - παραδοχή αναζητάμε κάτι άλλο και το πρώτο βήμα είναι να κοιτάξουμε μέσα μας. Αν δεν δούμε τι γίνεται μέσα μας δεν μπορούμε ν΄αλλάξουμε κάτι. Το μέσα μας είναι ταυτόχρονα κι αυτό που μας περιβάλλει. Η διαδικασία, αν και δεν μπορεί να προσδιοριστεί χωροχρονικά αποτελεί ένα από τα πρώτα βήματα στο δρόμο ενός Νέου Πολιτισμού! 
Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, ο μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός “ΑΛΛΟΤΡΟΠΟΝ ΣΥΝ. ΠΕ.” διοργάνωσε ομιλία-συζήτηση με τον καθηγητή αστροφυσικής Δρ. Μάνο Δανέζη.
“Στο δρόμο ενός Νέου Πολιτισμού - τα Πρώτα Βήματα” ήταν το θέμα της ομιλίας - συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νέων Κορινθίας.


ΑΛΛΟΤΡΟΠΟΝ ΣΥΝ.ΠΕ.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα