Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Εαρινή Ισημερία 20.03.2017

Είσοδος Ηλίου στον Κριό στις 20 Μαρτίου 2017
Αρχή εαρινής Ισημερίας

Τάσεις για το διάστημα Απρίλιος-Ιούνιος 2017

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό φέτος στις 20 Μαρτίου και ώρα 12:28 το μεσημέρι. Ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στις 16ο25’ του Καρκίνου και ο Ήλιος πέφτει πάνω στο μεσουράνημα του χάρτη.

Ο λαός σε περιορισμό και σε στενότητα

Ένας Ήλιος σε έξαρση λοιπόν και στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη δεν μπορεί παρά να είναι πανίσχυρος, υπερβολικά δυναμικός και έντονα δραστήριος.  Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την κεφαλή του κράτους, τον πρωθυπουργό. Κυβερνά τον δεύτερο οίκο του χάρτη, τα οικονομικά του κράτους, τις τράπεζες και κάθε υλικό ή οικονομικό πόρο. Κατά το τρίμηνο αυτό περιμένουμε το πρόσωπο του πρωθυπουργού να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία και οι αποφάσεις της κυβέρνησης να επηρεάσουν την αντιπολίτευση ή και να είναι αντίθετες σε αυτά που η αντιπολίτευση πρεσβεύει. Γενικά θα παρατηρήσουμε αρκετές συζητήσεις και ανταλλαγές κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, προς όφελος της κυβέρνησης που κερδίζει έδαφος και εντυπώσεις, μιας και ο Ήλιος είναι δυνατός από σέκτα και θεμελιώδεις δυνάμεις, ενώ ο Ερμής (αντιπολίτευση) είναι εκτός σέκτας και υστερεί σε θεμελιώδεις δυνάμεις.

Ο λαός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η Σελήνη σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον Κρόνο στον έκτο οίκο του χάρτη, δεν αφήνει περιθώρια για ανάσες. Αντιθέτως βιώνει δυσκολίες, περιορισμούς και μέτρα που σφίγγουν ακόμη περισσότερο την θηλειά. Τόσο η επαφή της Σελήνης με τον Κρόνο, όσο και η δύσκολη επαφή που κάνει ο ωροσκόπος με τους σεληνιακούς δεσμούς (ενάμισι τετράγωνο με τον νότιο δεσμό και ημιτετράγωνο με τον βόρειο δεσμό), φέρνουν στο προσκήνιο καρμικά δύσκολα μονοπάτια τα οποία πρέπει να βαδίσει ο λαός. Οι ξένοι επενδυτές (κυβερνήτης του πέμπτου οίκου στην ακμή του εβδόμου) και οι κερδοσκόποι εμφανίζονται για να λεηλατήσουν και να εκμεταλλευτούν.

Στον χάρτη υπερισχύει το στοιχείο της φωτιάς και η παρορμητική ποιότητα και πρόκειται για ένα τρίμηνο αρκετά έντονο, με δυναμική δράση που έρχεται να φέρει κάτι καινούργιο και να αλλάξει τα πράγματα. Όμως αυτό το καινούργιο δεν έρχεται αυθόρμητα, αλλά μάλλον επιβάλλεται αναγκαστικά, καθώς το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα είναι γωνιακό.

Νουμηνίες τριμήνου
Απρίλιος

Η νέα Σελήνη στις 28 Μαρτίου ενεργοποιεί την Αφροδίτη του χάρτη της Ισημερίας εγκαινιάζοντας έναν σεληνιακό μήνα που είναι αρκετά δραστήριος σε υποθέσεις οικονομικές του κράτους και που δίνει δύναμη και κουράγιο στον λαό για να δράσει για τα ιδανικά του. Εμφανίζονται ξένοι επενδυτές ή σχετική νομοθεσία. 

Μάιος

Η νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου ενεργοποιεί τον Άρη του χάρτη της Ισημερίας και η Αφροδίτη βρίσκεται στο μεσουράνημα του χάρτη εγκαινιάζοντας έναν σεληνιακό μήνα που έχει μεγάλη σημασία ο αγώνας για τις ιδανικά να γίνει με τρόπο ισορροπημένο. Γίνονται κινήσεις προς και επαφές με φιλικά κράτη για το κλείσιμο κάποιας συμφωνίας.

Ιούνιος

Η νέα Σελήνη στις 25 Μαϊου ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του χάρτη της Ισημερίας και οι σεληνιακοί δεσμοί αρχίζουν να ενεργοποιούν τον οικονομικό άξονα τριγωνίζοντας την σύνοδο Σελήνης-Κρόνου του χάρτη και εγκαινιάζοντας έναν μήνα που βλέπουμε δύσκολα αποτελέσματα στα οικονομικά μας.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα