Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

10 πράγματα που δεν καταλαβαίνουν οι άντρες για τις γυναίκες



Ποτέ, κανένας άντρας, δεν πρόκειται να καταλάβει γιατί έχουμε 4.000 προϊόντα ομορφιάς στο ντουλάπι του μπάνιου, στην τσάντα μας, στο αμάξι, σε άλλη τσάντα, στη δουλειά σε κάποιο συρτάρι, στο ντουλαπάκι του γυμναστηρίου.
Και αν δεν καταλαβαίνει αυτό που είναι και το πιο απλό, φαντάσου τα άλλα πιο σύνθετα!
  1. Γιατί στην ερώτησή σας “Τι έχεις;”, εμείς απαντάμε “Τίποτα”. Διότι θέλουμε να είμαστε ευγενικές και να δώσουμε τόπο στην οργή. Δεν θέλουμε να βγάλουμε όλο τον bitchy εαυτό μας! Αν και μέσα μας να ξέρετε βράζουμε και βγάζουμε καπνούς από τα αυτιά όπως τα cartoon! Γι΄αυτό αποδεχτείτε το! Έτσι θα απαντάμε πάντα “Τίποτα” γιατί και εμείς οι ίδιες ξέρουμε πως αν απαντήσουμε αλλιώς δεν θα σταματήσουμε ποτέ να γρινιάζουμε -και μη σου πω ότι κουραστήκαμε ήδη!
  2. Γιατί έχουμε 45 μαξιλάρια στον καναπέ και στο κρεβάτι μας! Θέλουμε απλά να νιώθουμε cozy, πειράζει;
  3. Γιατί χρειαζόμαστε ακόμα ένα ζευγάρι παπούτσια/φόρεμα/παντελόνι/μπλούζα. Γιατί θέλουμε να έχουμε χίλιες και μια εναλλακτικές για ένα ραντεβού/έξοδο κ.τ.λ.
  4. Γιατί κάνουμε 10 ώρες να βαφτούμε. Διότι δεν είμαστε επαγγελματίες make up artist αλλά και ακόμα και να ήμασταν πάλι τόση ώρα θα κάναμε. Για προσπάθησε να βάλεις ίσια το eyeliner πάνω από τα βλέφαρά σου!
  5. Όταν σας λέμε να μας τραβήξετε μια φωτογραφία, δεν κυριολεκτούμε. Εννοούμε να μας τραβήξετε 123 φωτογραφίες, για να επιλέξουμε μια!
  6. Χωρίς πλάκα δεν έχετε ιδέα τι περνάμε όταν έχουμε περίοδο! Πονάμε full, έχουμε κράμπες, νιώθουμε κρύο και ζέστη μαζί και έχουμε νεύρα πολλά και πριν και μετά (καμιά φορά). Κάτι που σίγουρα δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε ποτέ!
  7. Γιατί σας ρωτάμε αν είμαστε όμορφες ή αν έχουμε παχύνει. Όχι για να μας πείτε την αλήθεια αλλά για να μας πείτε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε!
  8. Γιατί κλαίμε όταν βλέπουμε romantic comedies! Γιατί πολύ απλά τα παίρνουμε στα σοβαρά, ευελπιστούμε να ζήσουμε κάτι τέτοιο και πιστεύουμε ότι δίνουν μαθήματα ζωής! Μελό;
  9. Girl drama! Θα χρειαστούμε πολλές σελίδες για να το εξηγήσουμε αυτό και δεν έχουμε χρόνο. Απλά μας αρέσει να γκρινιάζουμε για όλα!
  10. Δεν θα καταλάβετε ποτέ ότι το φιστικί δεν είναι πράσινο και ότι το σωμόν δεν είναι πορτοκαλί!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα