Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Πτώση ελικοπτέρου στα Ίμια «είδε» η Yeni Safak – Αμάσητη η είδηση στο ελληνικό ίντερνετ

Πτώση ελικοπτέρου στα Ίμια «είδε» η Yeni Safak – Αμάσητη η είδηση στο ελληνικό ίντερνετ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η «είδηση» για πτώση τουρκικού στρατιωτικού ελικοπτέρου στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, με τις πληροφορίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την φιλοκυβερνητική εφημερίδα του καθεστώτος Ερντογάν, Yeni Safak.

Αν και η εφημερίδα έκανε λόγο για πτώση του ελικοπτέρου που είχε απογειωθεί από την Αλικαρνασσό, λίγο αργότερα «μάζεψε» τις σχετικές πληροφορίες ανασκευάζοντας την είδηση.
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι δεν σημειώθηκε καμία πτώση ελικοπτέρου, με την τουρκική εφημερίδα να προβαίνει όπως φαίνεται σε ακόμα μία προσπάθεια «καλλιέργειας κλίματος» στα ελληνητουρκικά.
Αυτό το οποίο ωστόσο φαίνεται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πως έχει συμβεί, είναι πως το ελικόπτερο πραγματοποίησε εξαιρετικά χαμηλή πτήση πάνω από τα Ίμια.

Σύμφωνα ωστόσο με τα τουρκικά Μέσα, το ελικόπτερο έχει πέσει σε διεθνή ύδατα και έχουν σπεύσει τουρκικά και ελληνικά μέσα διάσωσης.
Την «είδηση» για τη δήθεν πτώση του ελικοπτέρου από την εφημερίδα του Ερντογάν φυσικά έσπευσαν να αναπαράξουν δεκάδες ελληνικές ενημερωτικές ιστοσελίδες, χωρίς καν να διασταυρώσουν ούτε από την ίδια την πηγή την είδηση.
Διότι εάν το είχαν κάνει, θα είχαν διαπιστώσει πως και η ίδια η Yeni Safak είχε ανασκευάσει…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα