Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Το Τέλος του Κόσμου: Είναι η ORCA ο Nibiru;

Το Τέλος του Κόσμου: Είναι η ORCA ο Nibiru;

«Όλα είναι σύμβαση, στην πραγματικότητα τα άτομα και το κενό, κομμένοι από την δυνατότητα να γνωρίσουμε την πραγματικότητα, γνωρίζουμε αυτό που επηρεάζει το σώμα μέσω των αισθήσεων» Δημόκριτος

«Πολίτες του Πλανήτη, έχετε απέραντη άγνοια κι ανικανότητα να καταλάβετε! Δεν έχουμε τον καιρό να σας το εξηγήσουμε ή να μοιραστούμε την τεράστια γνώση που κατέχουμε. Αλλά εξακολουθήστε να μας πληρώνετε τους μισθούς μας!» NASA

Υπάρχει ένα αξίωμα που αναφέρει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αλλά επαναλαμβάνεται όπως σε μια ελικοειδή σκάλα. Όταν η πορεία των ανθρώπινων γεγονότων συμπληρώνει έναν πλήρη κύκλο, συνεχίζει σ’ έναν νέο κύκλο αλλά σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Το εκκρεμές των πολιτιστικών αλλαγών δεν επαναλαμβάνει απλώς τα ίδια γεγονότα. Είναι πάντοτε ελικοειδής [φρακταλική] η εξέλιξη και η επανάληψη της. Το χάος δίνει την θέση του στην τάξη [η ζωή στον θάνατο] κι αυτή με την σειρά της δίνει χώρο για νέες μορφές ύπαρξης. Σε έναν αέναο χρόνο σε ένα αέναο παιχνίδι.

Το ανθρώπινο μυαλό όντας πεπερασμένο δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί  -πόσο μάλλον να κατανοήσει- έννοιες όπως ο χώρος κι ο χρόνος. Είναι δε εξαιρετικά δύσκολο να αντιληφθεί την έννοια των φράκταλ του χάους. Αναζητούν οι άνθρωποι την τάξη αλλά χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι κάθε μορφή τάξης βρίσκεται στην καρδιά του χάους και χωρίς αυτό δεν υπάρχει ζωή.

Έχουμε όλοι μας γίνει γνώστες του αποκαλούμενου τέλους του κόσμου στο ημερολόγιο των Μάγιας (21 Δεκεμβρίου 2012) να συνδέεται με την επιστροφή του Nibiru του Sitchen ή περίπου τον Nibiru των Σουμερίων. Σαν οι Σουμέριοι να γνώριζαν τους Μάγιας και να το είχαν προγραμματίσει. Είναι εύκολο να πέσει κανείς στην παγίδα όπως οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας, όμως το 2012 και ο φόβος με τα κομπιούτερ το 2000 ήρθαν και πέρασαν χωρίς να γίνει τίποτα, τουλάχιστον χωρίς να γίνει τίποτε που το πεπερασμένο ανθρώπινο μυαλό να το καταλάβει. Ίσως όμως να υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στον ορίζοντα, εάν μπορούμε να δούμε και να καταλάβουμε τα σημάδια.

Οι κρίσεις σε όλα τα επίπεδα και ιδίως βασικές αρνητικές εξελίξεις στην πατρίδα μας σήμερα, μας υποχρεώνουν να πάμε επιτέλους σε θεμελιώδεις αναρωτήσεις και όχι σε αντανακλαστικά αντιδράσεων κάθε είδους: Τι συμβαίνει στην ουσία με τους εαυτούς μας και γύρω από μας; Τι είμαστε αληθινά, τι νομίζουμε ότι είμαστε, γιατί το νομίζουμε και πόσο απέχει από την αλήθεια; Το να νομίζουμε κάτι όμως είναι προϊόν σκέψεων. Μήπως και αυτές δεν είναι αυτό που πιστεύαμε; Είμαστε μόνο εμείς πίσω από αυτές; Γιατί οι άνθρωποι την εποχή της ανοιχτής επικοινωνίας και της κατάργησης δεκάδων ταμπού είναι τόσο -μα τόσο- πολύ παρασιτικοί, οπισθοδρομικοί, βλάκες, αμόρφωτοι και απόλυτα χειρίσιμοι. Βλέπεις αγαπητέ αναγνώστη δεν θέτω ερωτηματικό.

Αν όχι, τότε τι άλλο υπάρχει και ποιό επιτέλους θα μπορούσε να είναι το σημείο αναφοράς για την αλήθεια; Έχουμε πρόσβαση σε αυτό; Ποια είναι η πραγματική δυναμική στο επίπεδο της υφηλίου και ποιος ο ιδιαίτερος ρόλος της Ελλάδας, αν υπάρχει; Όπως και άλλες πολλές παρόμοιες αναρωτήσεις. Είναι επείγον να καταπιαστούμε με αυτές τις ανησυχίες, εμείς εδω στο terra papers θελήσαμε να μοιραστούμε αυτές μας τις ανησυχίες, αν όχι για άλλο λόγο, τουλάχιστον για να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις τις έρευνες μας και τις θεωρήσεις μας.

Δυστυχώς η πραγματικότητα δεν μας ξεπερνά απλώς, μα ούτε καν να την διανοηθούμε δεν είναι δυνατόν ! και είναι αυτό μια ανησυχία από μόνη της, γιατί η φαντασία δεν μας λείπει. Αραγε γιατί ο ανθρώπινος νους δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί το αφάνταστο; Το αν καταφέρει να το κατανοήσει δεν το συζητάμε καν.  Απλά αν μπορούσε να το αντιληφθεί !! θα ήταν ένα καλό και σημαντικό βήμα προς την γνώση. Ας πάρουμε λοιπόν κάποιες πληροφορίες και φωτογραφίες από τον Gary Dgoodwinκαι κι ας αναρωτηθούμε  -στην σιωπή.


Αφήστε με να εξηγήσω γιατί αναφέρω αυτά τα θέματα σήμερα. Όπως ίσως ξέρετε ή όχι το Millennium Group παρακολουθεί εδώ και χρόνια ένα σώμα στο εσωτερικό ηλιακό μας σύστημα που ονομάσαμε ORCA. Όσο τρελό και τραβηγμένο από τα μαλλιά και να φαίνεται, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες. Μας κάλεσαν στο ραδιόφωνο Coastto Coast με τον Art Bell και τον Whitley Streiber, μερικά χρόνια πριν. Τελευταία ανακαλύψαμε ακόμη πιο εκπληκτικές φωτογραφίες αυτού του σώματος. Φαίνεται πιο δραστήριο και φαίνεται να έχει ατμόσφαιρα.

Ίσως η πιο εξωφρενική πλευρά όλου του πράγματος  -ακόμη τρέμω το πόσο τρελό ακούγεται- αλλά κατά καιρούς έχει κάνει ρυθμίσεις στην τροχιά του, κάτι που δείχνει ότι βρίσκεται υπό ευφυή έλεγχο,πάνω απ τ” ανθρώπινα. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι απολύτως τίποτα δεν έχει ειπωθεί όσον αφορά αυτές τις εικόνες και για το αντικείμενο που φαίνεται σε αυτές, από την NASA ή από οποιαδήποτε σχετιζόμενη ή κυβερνητική υπηρεσία. Αυτές είναι φωτογραφίες από το SOHO, κοιτάξτε την στάμπα της ημερομηνίας σε κάθε εικόνα.

Εικόνες από το SOHO όπου εντοπίστηκε η ORCA

Στις φωτογραφίες 1 -3 είναι από τις καλύτερες εικόνες του αντικειμένου. Η εικόνα είναι η αρχική από το SOHO. Στις επόμενες εικόνες φαίνονται λεπτομέρειες. Οι εικόνες 1-9 δείχνουν τις αρχικές εικόνες από όπου εντοπίστηκε η ORCA.

Για σας που δεν γνωρίζετε την ιδέα της αορατότητας ενός τόσο μεγάλου ουράνιου σώματος ή την ίδια την ιδέα της αορατότητας, η αορατότητα δεν είναι επιστημονική φαντασία ή μια ιδέα του Star Trek ή του Lord of The Rings! Ένα πρόσφατο άρθρο στην Science Daily έχει τίτλο: “Now You See It, Now You Don’t: An Invisibility Cloak Made of Glass“

Οι επόμενες φωτογραφίες είναι οι αρχικές εικόνες από τον ιστότοπο του SOHO. Φυσικά είναι διαθέσιμες στο κοινό. Όλες όταν τις κάνετε κλικ θα τις δείτε μεγάλες στο αρχικό τους μέγεθος. Αυτές είναι μια πρόχειρη καταγραφή από όλες τις εικόνες που έχουμε δει με το «αντικείμενο».

Είμαι σίγουρος ότι ένας κατώτερος αντιπρόσωπος της NASA θα πει ότι είναι CME’s (coronal mass ejections) η «φυσαλίδες αερίων» ή μπορεί να τις αποκαλέσουν αέρια βάλτων. Αλλά δυστυχώς αυτές είναι οι δηλώσεις που περιμένουμε από την συστημική επιστημονική κοινότητα, άλλωστε οι επίσημες επιστήμες αγνοούν την ουσία του κόσμου και ψηλαφούν ό,τι τους επιτρέπουν οι στοές και τα λαγούμια που ανήκουν. Στην ουσία όμως οι επιστήμες έχουν τεχνητά, δόλια και σκόπιμα πελαγώσει με τις πιο βασικές έννοιες: ύλη, κύματα, ενέργεια, ζωή, χώρος, χρόνος, πεδίο κτλ. Το πλατύ κοινό από την πλευρά του, εντυπωσιασμένο από τα επιτεύγματα της δήθεν υψηλής τεχνολογίας, δεν μπορεί να φανταστεί κάτι τέτοιο και θεωρεί την επιστήμη παντογνώστρια.

Η ζωτική ενέργεια, πηγή της ζωής, είναι άγνωστη επιστημονικά.

Η Ύβρις είναι πάντοτε λαμπρή, γυαλιστερή και πλάνα, τόσο όσο να ξεχνιέται αυτή που την ακολουθεί, την σκληρή κι άτεγκτη Νέμεση. Αλλά η Νέμεση για ποιούς θα επέμβει αυτήν την φορά άραγε;  Αυτές οι εικόνες είναι μικρές και χωράνε στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αλλά για μια στιγμή αναλογιστείτε το αληθινό μέγεθος των αντικειμένων που βλέπουμε εδώ. Αυτή είναι η απεραντοσύνη του σύμπαντος. Ο ήλιος μπορεί να καταπιεί την σκόνη της γης, με μια ρηχή αναπνοή.

Μην μου λέτε «τι είναι αυτά τα μπλε και κόκκινα cd, δεν είναι cd είναι ένα μικρό κομμάτι του απέραντου κόσμου-φυλακή, ένα τοσο δα μικρούλικο κομμάτι, αυτό το κομμάτι του κόσμου, της γειτονιάς μας, που το χαζοκούτι, ο πολιτικός, η εκκλησσία κλπ δεν θα σας τον παρουσιάσει ποτέ, γιατί δεν τον γνωρίζει ή γιατί δεν επιτρέπεται να τον γνωρίζει. Αλλωστε αυτά που οι εν λόγω, ήδη γνωρίζουν θα έκαναν το υπάκουο προβατάκι να τρελαθεί, για αυτό εσύ ζεις στο δόγμα του “σκάσε και πλήρωνε”.

Ναι είναι εκεί και δεν είναι καθόλου καλός !

Κινείται απειλητικά την στιγμή ακριβώς που ΕΣΥ μετράς τα ευρουλάκια σου, κλαίς για τον Τράμπ, βρίζεις τον γείτονα σου, χτυπάς την γυναίκα σου, ταλαιπωρείς τα παιδιά σου, ή προσκυνάς δουλικά έναν αιμοσταγή δολοφόνο και σαδιστή Θεό και γενικά δρας, χωρίς λογική κι επίγνωση. Εάν αυτός είναι ο Nibiru, τότε κατοικείται από όντα που δεν ενδιαφέρονται για την ύπαρξη μας. Ίσως απλώς περιμένουν να δοθεί η διαταγή. Από ποιόν; Σκεφτείτε όλες τις πρόσφατες ταινίες και τα βιβλία που γράφτηκαν για την εισβολή. Είναι σύμπτωση ή μήπως είναι η ανθρώπινη διαίσθηση ή διορατικότητα ή ίσως είναι στην πραγματικότητα γενετική μνήμη; Τα έχουμε ξαναζήσει. Τόσες ταινίες τελευταία σε μια έξαρση περίεργη … με τα ζόμπι που τόσο αγαπάνε !! με τα βαμπίρ ερωτευμένα !! κι απίθανη για τον ανθρώπινο ψυχισμό βία, διαστροφή, παραλογισμός, σαδισμός, μαζοχισμός, νοσηρότητα. Από κοντά τα βιβλία, η μουσική, οι τέχνες γενικότερα.

Οι άνθρωποι έχουν εθιστεί σε κάτι παραφύσην, στην διαστρεβλωμένη δευτερεύουσα μορφή ζωής, την βία και στην ίδια αυτή βία μεγαλώνουν και τα παιδιά τους. Έχεις δει τον Χάρυ Πότερ; Είναι παιδικό έργο αυτό το έκτρωμα !!! Έχεις δει κινούμενα σχέδια; Είναι παιδικά; Είσαι σίγουρος; Έχεις δει τον Σεβάχ τον Θαλασσινό; Αρχίζει από Κθούλου, Ερις, Τάρταρα, κλέφτες, αλήτες, απατεώνες κλπ Γιατί άραγε αυτή η βία κι ο εκφυλισμός; Γιατί ο πάπας αναφέρει πως «και οι εξωγήινοι είναι παιδιά του ίδιου Θεού» Ποιού Θεού; Αναρωτιέσαι; Ποιοι εξωγήινοι;

Εδώ όμως δεν πρόκειται για την ταινία της εβδομάδος ή ένα βιβλίο. Αυτές οι εικόνες αποκαλύπτουν ένα αληθινό πλανήτη και την πραγματική ύπαρξη κάτι κρυμμένου που ήρθε στο φώς. Σαν πολιτισμός φαίνεται να επιδίδεται σε ένα σημαντικό κομμάτι βίας. Πάντοτε διερωτόμουν γιατί τόση βία παρουσιάζεται σαν διασκέδαση. Δεν μπορεί απλώς να είναι μόδα, η εμφυτη τάση του Φυσικού Ανθρώπου είναι η καλοσύνη και η καλοπροαίρετη διάθεση, ο άνθρωπος είναι κατα βάση καλός κι οχι κακός. Είναι πολύ καλά οργανωμένο, πολύ σχεδιασμένο, πολύ μυστικό. Κάπως φαίνεται να είναι ένα κατασκεύασμα, μια προγραμματισμένη «τροφή», αν θέλετε. (Bob Dean The Coming of Nibiru)
Είναι προετοιμασία για κάτι που έρχεται. Θα μπορούσε εύκολα να είναι νοητικός έλεγχος για να αμβλύνει τις αισθήσεις μας, από έναν τυραννικό επόπτη που θέλει να αμβλύνει τα αισθήματα μας και τις αισθήσεις μας στον τρόμο που έρχεται. Με τις σφαγές που βλέπουμε στην τηλεόραση και στις ταινίες σήμερα, το να τα δούμε στον δρόμο δεν θα ανησυχήσει τους περισσότερους ανθρώπους, τουναντίον θα τα θεωρήσουν φυσιολογικά, όπως φυσιολογικό θεωρούν να τρώνε κρέας, να απατούν την γυναίκα τους/άντρα τους να είναι ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, μουσουλμάνοι, χριστιανοί, λεσβίες κλπ. Μάλιστα οι περισσότεροι με ευκολία θα ερωτεύονταν ένα βαμπιρ ή έναν κανίβαλο ή κάτι παρεμφερές !!! Συνδυασμένο με την απόπειρα να πάρουν τις άμυνες μας, την δύναμη και την Ενέργεια μας, είμαστε πρόβατα επί σφαγή.

Κάποτε θεωρούσα ότι σκέψεις σαν αυτές ήταν συνομωσιολογικές ή παρανοϊκές, εξ ου και το γνωστό «συνομωσιολογικόπαρανοϊκός» και καθαρές βλακείες. Μετά από χρόνια προσωπικών εμπειριών, ερευνών, μελέτης και βλέποντας τις αλλαγές γύρω μου, δεν είμαι πια τόσο θρασύς. Αναρωτιέμαι κι ερευνώ το μυστήριο που μας περιβάλλει. Οι προφητείες μιλούσαν για αυτά, τόσα χρόνια πριν και πρόβλεπαν την πραγματοποίηση τους, μάλιστα υπάρχουν ουκ ολίγα ιστορικά κείμενα, ευρήματα, βιβλία κι αναφορές σε παραδόσεις των λαών ολόκληρης της Γής, πως Αρμαγεδδών έχει συμβεί πολλές φορές στον πλανήτη μας και θα ξανασυμβεί, αφού η ζωή κύκλους κάνει. Το βλέπουμε αυτό σε όλα, από τα πιο μικρά καθημερινά, μέχρι την πρόσφατη γνωστή ιστορία όλων των λαών, όλα επαναλαμβάνονται. Η ζωή σου, λίγο αν κάνεις τον κόπο να την ανακεφαλαιώσεις κάνοντας ένα νοητικό ταξίδι ευθείας μνήμης, θα δεις πανεύκολα πως είναι μια επανάληψη χωρίς καμία έκπληξη, τίποτε έξω από το συνηθισμένο, τίποτε πέρα από το αναμενόμενο.

Οι εικόνες 1-9 δείχνουν τις αρχικές εικόνες από όπου εντοπίστηκε η ORCA.
ORCA NASA SOHO (1)
ORCA NASA SOHO (2)
ORCA NASA SOHO (3)
ORCA NASA SOHO (4)
ORCA NASA SOHO (5)
ORCA NASA SOHO (6)
ORCA NASA SOHO 7
ORCA NASA SOHO 8
ORCA NASA SOHO 9
Εικόνα 10 και 11. Δείτε το σώμα πάνω από τον ήλιο. Μια CME χτυπά το αντικείμενο.
ORCA NASA SOHO 10
ORCA NASA SOHO 11
Εικόνα 12 Δείτε λεπτομέρεια του αντικειμένου.
ORCA NASA SOHO 12
Εικόνα 13. Δείτε το σώμα στις 9 η ώρα.
ORCA NASA SOHO 13
Εικόνα 14. Ακολουθώντας την προσέγγιση του πρώτου αντικειμένου
ένα δεύτερο πλησιάζει πάνω από το πρώτο.
ORCA NASA SOHO 14
Εικόνα 15. Φαίνεται ένας «αόρατος» πλανήτης στα δεξιά του ήλιου.
ORCA NASA SOHO 15
Εικόνα 16. Φαίνεται μια περίεργη ηλεκτρική σύνδεση με τον ήλιο.
Το φορτίο πηγαίνει στο πίσω μέρος του πλανήτη.
ORCA NASA SOHO 16
Εικόνα 17. Μια από τις πλέον ορατές εικόνες του κρυμμένου πλανήτη
ξανά συνδεδεμένου ηλεκτρικά με τον ήλιο.
Δύο σώματα μεγάλα όπως αυτά δεν μπορούν να έρθουν τόσο κοντά χωρίς να ανταλλάξουν φορτία.
ORCA NASA SOHO 17
Εικόνα 18. Λίγες εβδομάδες αργότερα και ο πλανήτης βρίσκεται στο ίδιο σημείο.
Δείτε το εσωτερικό σώμα ΚΑΙ την ατμόσφαιρα του.
ORCA NASA SOHO 18
Εικόνα 19. Πάλι κάνει επαφή με το ηλιακό φορτίο.
ORCA NASA SOHO 19
Εικόνα 20. Έχει μετακινηθεί σε απόσταση, αλλά
ακόμη κάνει επαφή με το ηλεκτρικό φορτίο του ήλιου.
ORCA NASA SOHO 20
Εικόνα 21. Εάν υπάρχει αμφιβολία, από άλλη κάμερα του SOHO την ίδια μέρα.
ORCA NASA SOHO 21
Εικόνα 22. Την επόμενη ημέρα (δύο ώρες αργότερα) ακόμα παραμένει εκεί.
ORCA NASA SOHO 22
Εικόνα 23. Μια κοντινότερη λήψη με διαφορετική κάμερα.
Είναι ακόμη εκεί, ακόμη συνδεδεμένο με το ηλεκτρικό φορτίο του ηλίου.
ORCA NASA SOHO 23
Εικόνα 24. Τώρα έχει μετακινηθεί πάνω αριστερά, σε μια μέρα.
Έχει μεγάλη κινητικότητα και ταχύτητα.
ORCA NASA SOHO 24
Εικόνα 25. Τώρα βρίσκεται λίγο πιο βόρεια από την τελευταία εικόνα.
Δύο μέρες αργότερα. Τα μαύρα κουτιά τα βάζει η NASA.
ORCA NASA SOHO 25
Εικόνα 26. Μερικές μέρες αργότερα, ξανά στο κάτω αριστερά σημείο.
Με πολύ καλό περίβλημα. Προσέξτε το σώμα σε ένα περίβλημα ατμόσφαιρας.
ORCA NASA SOHO 26
ORCA NASA SOHO 27

Αν σας φαντάζει … φανταστικό! Αναλογιστείτε χωρίς λέξεις
Γνωρίζουμε από την αρχαιότητα ότι η πραγματικότητα που βιώνουμε μας είναι άγνωστη.

«Σαν άνθρωπος που αφιέρωσε όλη του την ζωή στη πιο ορθολογιστική σπουδή της ύλης, μπορώ να σας πω σαν αποτέλεσμα της έρευνάς μου πάνω στο άτομο τα εξής: Δεν υπάρχει κάτι που καθαυτό του να λέγεται Υλη. Όλη η ύλη έχει σαν πηγή της και υπάρχει μόνον χάρη σε μια δύναμη που φέρνει τα σωμάτια ενός ατόμου σε δόνηση και κρατά αυτό το απειροελάχιστο ηλιακό σύστημα μαζί. Μπορούμε να υποθέσουμε πίσω από αυτήν την δύναμη την ύπαρξη ενός συνειδητού και ευφυούς πνεύματος. Αυτό το πνεύμα είναι η μήτρα κάθε μάζας» Max Planck (1944) Βραβείο Nobel για την θεωρία των κβάντα (1918).

Τα βασικά εργαλεία του ορθολογισμού και των αποδείξεων, η Λογική και τα Μαθηματικά, είναι συνυφασμένα με την ανθρώπινη φύση μας και δεν μπορούμε να τα παρατηρήσουμε κάπου έξω από εμάς σαν ανεξάρτητες δομές ώστε να κάνουμε πειράματα και να αποδείξουμε την ορθότητά τους. Άρα βρίσκονται στον χώρο ύπαρξης μετά την γνωστή Φυσική.

Η Λογική λοιπόν, τρόπος αντίληψης του Κόσμου είναι στην ουσία άγνωστη, ενώ τα Μαθηματικά αποτελούν την μεταφυσική δομή του Κόσμου. Η λογική είναι ο Λόγος, ακρογωνιαίος λίθος της Δημιουργίας που λειτουργεί με την θεωρία των αριθμών, όπως γνώριζε και ο Πυθαγόρας. Υπάρχουν δηλαδή στο Κόσμο περισσότερα από αυτά που μπορούν να κατανοήσουν οι επιστήμες.

Αποδεικνύεται μαθηματικά, αποκλειστικά με τις αρχές της λογικής (καθ. Δρ. Α. Νασίκας) ότι ο λόγος με τον οποίο επικοινωνούμε εισάγει υποχρεωτικά αντιφάσεις αλλά τον χρησιμοποιούμε αποδεχόμενοι τις κάποιες αλλοιώσεις σε αυτά που ανταλλάσσουμε κι άρα δεν μπορεί να μας εκφράσει με ακρίβεια. Για να αποφύγουμε τις αντιφάσεις, οδηγούμαστε στην σιωπή.

Για τον ερευνητή “Η αλήθεια έχει μία ιερότητα που διαταράσσεται όταν διατυπώνεται”. Αυτό μας θυμίζει τις διάφορες παραδόσεις πάνω στην αξία της σιωπής, πέρα από τις λέξεις και τις σκέψεις, προκειμένου να αντιληφθούμε τι συμβαίνει βαθιά μέσα μας και μόνο μέσα μας βρίσκεται η αληθινή πηγή κάθε πληροφορίας. Μην με ρωτήσετε τα προφανή, χωρίς σκέψη τι να κάνουμε, πως να χειριστούμε την κατάσταση, πως να πολεμήσουμε και τα σχετικά, τα έχουμε γράψει εδώ στο terra papers και παλαιότερα στην miastala αναλυτικά σε πάνω από 10.000 άρθρα.


Για να πολεμήσεις, πρέπει να είσαι ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Για να κάνεις κάτι, πρέπει να ΔΡΑΣΕΙΣ σαν ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Για να ελέγξεις μια κατάσταση πρέπει να είσαι ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

@Ιων Μάγγος

terrapapers

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα