Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Όταν μάθουμε να ζούμε σε μια ελευθερία που περιφρονεί τα όρια, δημιουργούμε έναν κόσμο αφθονίας για τον εαυτό μας

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελευθερία και αφθονία

Ελευθερία κι αφθονία

Η θεωρία ότι το σύμπαν είναι ένα μόνο τραγούδι, που όλο επεκτείνεται, χωρίς περιορισμούς άλλους, έξω απ'αυτούς που εμείς επιλέγουμε να του βάλουμε με τις σκέψεις μας, οικοδομήθηκε πάνω στην έννοια της ελευθερίας.

Τα όρια κι οι διαχωριστικές γραμμές περιορίζουν την ελευθερία, μα τα τέτοια όρια είναι δημιουργήματα του ανθρώπου.

Το σύμπαν, απλά ρέει. Το νερό φτάνει ως την παραλία κι η στεριά ξεχύνεται ακριβώς μέσα απ'αυτό. Ο αέρας και το νερό δεν χωρίζονται από σύνορα, συνυπάρχουν και ρέουν το ένα μέσα στο άλλο, με μια τέλεια αρμονία. Το διάστημα συνεχίζεται αδιάκοπα και ανεμπόδιστο από όρια. Υπάρχει μια ελευθερία μέσα σε όλα αυτά, που υπερβαίνει όλα τα τείχη και τους περιορισμούς που επινόησε ο άνθρωπος.

Έτσι ελευθερία είναι αυτή η αφθονία που υπάρχει παντού γύρω. Ελευθερία είναι η απουσία περιορισμών. Μέσα στη φύση, είναι το πουλί που αποφασίζει που θα χτίσει τη φωλιά του για να βρίσκεται σε αρμονία με όλο τον περίγυρο. Είναι οι φάλαινες που κολυμπούν εκεί που η καρδιά και το ένστικτό τους τις οδηγούν.


Η αφθονία στα ανθρώπινα πλάσματα μπορεί να έρθει μόνο όταν το μυαλό του ανθρώπου λειτουργεί το ίδιο ανεμπόδιστο από φανταστικά όρια.

Όταν μάθουμε να ζούμε σε μια ελευθερία που περιφρονεί τα όρια, έχουμε βρει έναν τρόπο να δημιουργήσουμε έναν κόσμο αφθονίας για τον εαυτό μας.

Απόσπασμα από το βιβλίο του ΓΟΥΑΙΗΝ ΝΤΥΕΡ - ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

Η ΑΠΟΚαΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα