Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Η ιέρεια του σατανιστικού ΟΗΕ Αντζελίνα Τζολί διαφημίζει τα έντομα ως τροφή – Ταραντούλες και σκορπιούς!


Ηείδηση που έκανε το γύρο του κόσμου μοιάζει “αθώα” και τυχαία, ωστόσο είναι καλά μελετημένη. Η… “καλή” πρέσβειρα του επίσημου οργάνου των σατανιστών, του Οργανισμού Ηνωμένων Εγκληματιών, γνωστού ως ΟΗΕ, μετά την καμπάνια “αφαιρέστε στήθη και σάλπιγγες για να μην πάθετε καρκίνο”, ανέλαβε νέα αποστολή: “Μάθετε να τρώτε έντομα”
Ολοένα και πληθαίνουν οι υποδείξεις και προτροπές του ΟΗΕ να γίνουμε χορτοφάγοι και εντομοφάγοι για “να σωθεί ο πλανήτης”. Είναι στα πλαίσια της τρομοκρατίας του υπερπληθυσμού της Γης και της στενότητας των πόρων που -φυσικά- αφορούν μόνο στο λαουτζίκο και όχι στην παγκόσμια ελίτ. Εξάλλου, πως να το κάνουμε, εμείς είμαστε που επιβαρύνουμε τον πλανήτη με το 99% μας και όχι το 1% που κατέχει όλον τον πλούτο του!
Έτσι τελείως τυχαία και συμπτωματικά, η ιέρεια της σατανιστικής εκκλησίας του ΟΗΕ βρέθηκε στην Καμπότζη για την προώθηση της νέας ταινίας της «First They Killed My Father», όπου θα κάνει πρεμιέρα.
Τελείως συμπτωματικά ήταν εκεί με τα παιδιά της. Και εντελώς τυχαία, αποφάσισε να μαγειρέψει τοπική κουζίνα. Ακόμα πιο τυχαία, βρέθηκε εκεί που θα μαγείρευε, έξω στην ύπαιθρο όπου είχε στήσει την κουζίνα της, μια κάμερα του BBC και η Τζολί άρχισε να φτιάχνει «εδέσματα»… όπως αράχνες και σκορπιούς. Βλέπετε, δεν φτάνει ένα άρθρο, χρειάζεται ήχο και εικόνα για να περάσει στη Δύση αυτό το σκοτεινό μήνυμα.
Όλα τα παιδιά παρακολουθούσαν τη μητέρα τους, ενώ η ίδια τους έδινε οδηγίες για το πώς θα καθαρίσουν τις ταραντούλες: «Βλέπετε το σκληρό σημείο στα δόντια τους; Βγάλτε τα», έλεγε η “μανούλα” τους.

Τα παιδιά παρακολουθούν “το μάθημα” με αποστροφή και τα ΜΜΕ γράφουν “με θαυμασμό”!
Μετά μίλησε στο βρετανικό κανάλι για το πώς οι άνθρωποι επέζησαν σε περιόδους πείνας και πολέμου τρώγοντας έντομα, παρόλο που ανέκαθεν ήταν ένα είδος δίαιτας να τρως έτσι, ενώ παραδέχθηκε πως έχει ξαναφάει έντομα στο παρελθόν: «Δοκίμασα την πρώτη φορά που ήρθα στη χώρα. Ξεκινάς με ακρίδες και μετά προχωράς στις ταραντούλες», είπε στη δημοσιογράφο, προσθέτοντας ότι στη γεύση είναι σαν τσιπς.
Στη συνέχεια έριξε στο τηγάνι τις καθαρισμένες αράχνες και τους σκορπιούς κι αφού ρόδισαν τα σέρβιρε με λίγη σαλάτα. Τα παιδιά και η ρεπόρτερ τα δοκίμασαν και, με λίγη προσπάθεια, έδειξαν ενθουσιασμό και είπαν ότι είναι πολύ ωραία στη γεύση.


Βέβαια, η εντομοφαγία υφίσταται σε κάποιους πολιτισμούς του πλανήτη, αλλά το ίδιο και η ανθρωποφαγία, η οποία περιέργως ΔΕΝ απαγορεύεται εφόσον για αυτήν δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα:

Ο κανιβαλισμός είναι η μη-συναινετική κατανάλωση της ύλης του σώματος ενός άλλου ανθρώπου. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν υπάρχουν νόμοι ενάντια κανιβαλισμό per se, αλλά η πράξη του κανιβαλισμού θα παραβίαζε πιθανώς νόμους κατά της δολοφονίας και κατά της βεβήλωσης των πτωμάτων. [πηγή]
Οπότε μπορούμε κάλλιστα να υποθέσουμε ότι η επόμενη συμβουλή – προτροπή του ΟΗΕ και των λαμπρών εκπροσώπων του θα είναι, σε δύσκολους καιρούς, μάθετε πως να τρώτε ο ένας τον άλλον και να μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένο τόσο κρέας από τα πτώματα πολέμων, καιρικών καταστροφών κ.λ.π. Σωστά;
Βέβαια όταν βλέπεις την ανορεκτική σκελετωμένη Τζολί να τρώει σκορπιούς, σου κόβεται η όρεξη ακόμα και για το καλύτερο καθαρό και καλομαγειρεμένο φαγητό. Η τόση ξετσιπωσιά και αναίδεια τους είναι όντως εξαιρετικά εμετική…

allnewz

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα