Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΙΗΣΟΥΣ – ΙΟΥΔΑΣ εις το εξης ΤΑ ΑΘΩΑ ΙΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ... Η ΙΕΡΗ ΛΙΡΑ –Η ΙΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ - Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδοπουλου
Ι Λ Ι Α Δ Α
η αληθινή ιστορία
του Ιησού-Ιούδα

Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου ΑΛΦΑ της Ιλιαδας
Στίχος Α4 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α4.-αυτους δε ελωρια τευχε κυνεσσιν οιωνοισι τε πασι.
[αυτούς όλους λοιπόν, τα θύματα, ετοίμασε βορά στα σκυλιά και στα όρνια]
Ερμηνεία του στίχου [Α4] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΟΜΗΡΟΣ
ΙΗΣΟΥΣ – ΙΟΥΔΑΣ εις το εξης ΤΑ ΑΘΩΑ ΙΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ...
Η ΙΕΡΗ ΛΙΡΑ –Η ΙΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ - Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ
Α4.-αυτους δε ελωρια τευχε κυνεσσιν οιωνοισι τε πασι.
[αυτούς όλους λοιπόν τα θύματα, βορά στα σκυλιά και στα όρνια]
Ιησούς - Ιούδας όπως λέμε ανιόντος – αντι-νοος , όπως λέμε θεός –άνθρωπος , όπως λέμε δεξιός – αριστερός εγκεφαλικός λοβός - διπλή υπόσταση κ.α.
Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η κατάρα της Γήινης ανθρωπότητας.
Έρχεται η Ομηρική γλώσσα με τον όρο [ελωρια = θύματα ] – [ελωρ = θύμα ], στον στιχο Α4 της Ιλιαδας , να μας παρουσιάσει για πρώτη φορά το όνομα Ιούδας και ταυτοχρονα να μας πληροφορήσει, πως ήταν θύμα των περιστάσεων, άρα αθώος.
[Αυτούς δε ελωρια = 2326[4] = αυ τε Ιούδας ελωρ = αυτε Ιούδας ελωρ]
Αυ = πάλι – εκ νέου – έπειτα δε –λοιπόν
Τε = και
Ετ’[ι] = πρόσθετα – επι πλέον
Ιούδας = ο γνωστός Ιούδας
Ελωρ = θύμα
Αυτε = πάλι – του λοιπού –εις το εξής – αλλα δε
Ερμηνεύεται = και πάλι ο Ιούδας το θύμα / πρόσθετα ο Ιούδας είναι το θύμα - εις το εξής ο Ιούδας είναι το θύμα κ.α.
Καταγράφω από το διαδίκτυο
« Ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, (יהודה איש־קריות, Yəhûḏāh ʾΚ-qəriyyôṯ) ήταν, με βάση την Καινή Διαθήκη, ένας από τους δώδεκα μαθητές του Ιησού. Ο Ιούδας ήταν υπεύθυνος για το ταμείο του Ιησού και των μαθητών του, αλλά είναι κυρίως γνωστός για τη συμμετοχή του στην προδοσία του Ιησού και τη σύλληψή του.
Το όνομα του είναι επίσης συνδεδεμένο με ένα γνωστικό ευαγγέλιο, το Ευαγγέλιο το Ιούδα που συναντάται σε ένα κοπτικό κείμενο του πρώιμου 4ου αιώνα. Η προσωπικότητα του Ιούδα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών εσωτερικών ομάδων, όπως πολλών γνωστικών σεκτών , και έχει αποτελέσει θέμα πολλών φιλοσοφικών κειμένων.
Η λέξη «Ιούδας» χρησιμοποιείται σε πολλές γλώσσες για να δηλώσει τον «προδότη» και ο Ιούδας έχει γίνει το αρχέτυπο του προδότη στη δυτική τέχνη και λογοτεχνία. Ο Ιούδας εμφανίζεται σε όλες τις μεταφορές των Παθών του Χριστού, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και σε πολλά σύγχρονα μυθιστορήματα και ταινίες»
Το γνωστικό ευαγγέλιο του Ιούδα, στο οποίο αναφέρεται η πληροφόρηση του διαδικτύου για όσους θέλουν να ψάξουν περαιτέρω το θέμα, υπάρχει .
Το Ιστορικό της ανακάλυψης του έχει ως εξής .
Στην Αίγυπτο του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, ένας φτωχός αγρότης σε μια περιοχή έξω από το Κάιρο , την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, με το όνομα Nag Hamadi , ανακάλυψε «τυχαία» πλήθος θαμμένων, πήλινων δοχείων, γεμάτων από παπύρους γραμμένους στην Ελληνική γλώσσα.
Ο Φτωχός αγρότης τους πήρε σπίτι του, χρησιμοποίησε πολλούς από αυτούς σαν καυσόξυλα για να ζεσταθεί – προετοιμάσει φαγητό και κάποια στιγμή, μετά τον πόλεμο, τους κατέβασε στην αγορά του Καιρου και τους πούλησε.
Η αξία των παπύρων αναγνωρίστηκε αργότερα. Η ανακοίνωση, του τι περιείχαν, έγινε το 1973.

Όλοι είναι γραμμένοι στην Ελληνική γλώσσα .Περιέχουν τα ευαγγέλια του Ιούδα, της Μαρίας ,του Πέτρου, του Θωμά ,του Φιλίππου, απόκρυφα ευαγγέλια του Ιωάννη, Κανά δυο ευαγγέλια της αλήθειας και πολλα αλλα συγγράμματα με «περίεργους» τίτλους, η καθόλου.
Ποτέ δεν δημοσιεύτηκαν – εκδόθηκαν, από όσο γνωρίζω , στην Ελλάδα. Προσωπικά έχω διαβάσει δυο- τρία βιβλία στα αγγλικά.
Αναφέρονται στο διαδίκτυο ως τα [ευρήματα του Nag Hamadi] , αν θέλετε να τα ψάξετε και σας ενδιαφέρει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας .Πολύ ενδιαφέροντα κείμενα!!!
Πίσω στο στιχο Α4
Ο ρόλος του Ιούδα ήταν συμβολικός, σε μια προσπάθεια των δημιουργών μας να εξαλείψουν από τον πλανήτη μας και τα τελευταία υπολείμματα της σποράς και του σκεπτικού- δόγματος των Σκύλων του Σείριου.
Ο Ιούδας αντιπροσωπεύει τα ιδανικά και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων της εποχής που πρέπει να βοηθηθούν, να αλλάξουν κατεύθυνση.
Είναι ο ταμίας των αποστόλων και του θεανθρώπου !!!
Πόσο συμβολικό είναι αυτό το αξίωμα όταν ανήκεις στην ομάδα του Χρηστού, που κηρύσσει την ταπεινότητα και την απλότητα . Ο ίδιος ,δεν έχει ούτε κατάλυμα για να κοιμηθεί τα βράδια, αλλα έχει ταμία !!!
Να διαχειρίζεται τι ;;;
Τα περιουσιακά του στοιχεία ;;;
Το ίδιο συμβολική είναι και η πράξη της προδοσίας .Ο ταμίας του Χρηστού «προδίδει» τον δάσκαλο του και θεό για 30 αργύρια, για να αυτοκτονήσει μετά, όταν κατάλαβε τι έκανε .
Όπως θα λέγαμε σήμερα, εμείς προδίδουμε καθημερινά τον δάσκαλο και θεό μέσα μας για 30 ευρώ παραπάνω και μια κοκκινομάλλα* [φιλί = εκδήλωση συναισθήματος και αυτό ήταν συμβολικό ], μόνο που δεν αυτοκτονούμε ποτέ, διότι η αμάθεια μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως είμαστε μάγκες -σες !!!
*δεν έχω τίποτα με τις κοκκινομάλλες .Αντιθέτως συμπαθώ ιδιαίτερα το εν λογω φυσικό χρώμα μαλλιών.
Μετά από 3256 χρόνια εξέλιξης έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στο επίπεδο των βαρβαρικών-μιαρών φυλών του 163 της εποχής των Ιχθύων. Μπράβο μας !!!
Τι ήταν άραγε αυτό που πήγε τόσο στραβά ,ώστε να κυριαρχήσουν στη ζωή μας το δόγμα των Σκύλων του Σείριου, τα βαρβαρικά ένστικτα , η άπατη κοιλιά μας και τα τσουτσουνια μας ;;;
Μήπως η παράλληλη εμφάνιση των θρησκειών αμαύρωσε το φως της γνώσης ;;;
Η και αυτές ήταν ένα υποχρεωτικό σκαλοπάτι ,έως ότου ωριμάσουμε πνευματικά όλοι, έως την μεγάλη αποκάλυψη που έρχεται τρέχοντας να μας βρει ;;;
Εμείς περισσότερο από τους άλλους, αφού μας τα είχαν πει πριν από αιώνες ξανά και ξανά οι σοφοί του γενους μας.
Εμείς που είμαστε το άλας της ΓΗΣ, το φως της Γήινης ανθρωπότητας !!!
Να ιδου μια αποκάλυψη που αξίζει τον κόπο να προσέξετε !!!
Κάνεις μας δεν γνώριζε μέχρι σήμερα, πως το σκηνικό, από την εμφάνιση της δυναστείας των Αχαιμενιδων ,της δημιουργίας του τεράστιου Περσικού κράτους ,της παρέμβασης της Αθηνάς ως Αλέξανδρος, της αλλαγής του γενετικού υλικού των βαρβάρων, έως και την εμφάνιση του γιου του Δια και της Λητούς ,Απόλλωνα ως θεανθρώπου, για την σωτηρία των βαρβαρικών ψυχών, ήταν αποτέλεσμα ενός πολύ καλά οργανωμένου σχεδίου, που εκτελέστηκε με την βοήθεια των εξωγήινων Δαναών, από την βάση τους στη Σελήνη!!!
Αλήθεια η ψέματα ;;;
Το ψέμα έχει πάντοτε κοντά ποδάρια και αυτό αποτελεί μια αδιαπραγμάτευτη αλήθεια.
Τουλάχιστον για τις βάσεις στη Σελήνη υπάρχουν φωτογραφίες και άνθρωποι σήμερα στη ΓΗ που το γνωρίζουν. Έτσι μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως οι Δαναοί ήταν στη Σελήνη το επίμαχο χρονικό διάστημα. Φαντάζομαι ,πως κατέχουμε την τεχνολογία να οριοθετήσουμε χρονικά την ανέγερση και την εγκατάλειψη τους.
Για όλα τα αλλα υπάρχουν τα Ομηρικά κείμενα, που, η θα τα πιστέψετε και θα απαλλαγείτε από την αγωνία των αναζητήσεων σας, η όχι και θα τις συνεχίσετε.
Στην δεύτερη περίπτωση σας εύχομαι καλή τύχη.
Όμως τύχη και ατυχία δεν υπάρχουν, όποτε μάλλον σας κοροϊδεύω, διότι ψεύδομαι όταν το δηλώνω, αφού γνωρίζω την αλήθεια. Εσείς όμως που δεν την γνωρίζετε ………… κοκ……………. υπάρχει όμως και άλλη οπτική γωνία ………. = Χάος η ψυχή του άνθρωπου !!!
Άρα, σας εύχομαι να εμβαθύνετε περισσότερο την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μπροστά σε μια νέα θεωρία και να την εγκρίνετε, η να την απορρίψετε, με βάση την ορθότητα ,η όχι των επιχειρημάτων της , πριν προχωρήσετε παρακάτω στον μονόδρομο.
Πίσω στο στιχο Α4
Κάποιος από εμάς μπορεί κάλλιστα να ρωτήσει.
Αφού διαθέτουν την τεχνολογία [ΙΟΛΗ] γιατί δεν το κάνουν και σήμερα να τελειώνει η Ιστορία με τους ανεγκέφαλους του πλανήτη μας ;;;
Καλή ερώτηση όμως όλα δείχνουν, πως η συμφωνία ΔΙΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ είναι υπαρκτή και εξακολουθεί να ισχύει.
Δεν γνωρίζουμε όλους τους Όρους της, όμως ένας από αυτούς κατηγορηματικά αναφέρει, πως θα πρέπει να σωθούμε μόνοι μας βασιζόμενοι σε όσα υπέρ, η κατά μας έχουν δοθεί.
Η βλακεία μας και αυτό που ονομάζουμε αγάπη για ζωή [ κόσμος των αισθήσεων ] δείχνουν ανίκητα εμπόδια στην πνευματική μας ολοκλήρωση. Είναι αδύνατον για τους περισσότερους από εμάς να κατανοήσουμε , πως πρέπει να βάλουμε στην άκρη προσωρινά τον κόσμο των αισθήσεων, να αναβαθμιστούμε πνευματικά και στην συνέχεια να είμαστε σε θέση να απολαυσουμε και τους δυο κόσμους [αισθητό και πνευματικό] κατά το δοκούν , νέοι στην αιωνιότητα .
Ο Όμηρος, μέσα από την ανάλυση και τους αναγραμματισμούς των όρων που αποτελούν τον στιχο Α4, μας εξηγεί απλά και κατανοητά τα πάντα όλα όσα συνέβησαν την συγκεκριμένη εποχή, στην συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη.
Ο Ιησούς και ο άλλος του εαυτός ο Ιούδας, ήταν τα αθώα θύματα της υπόθεσης , αναβάθμιση της συνείδησης των βαρβαρικών εθνών!!!
Ο Ιούδας ,μας εξηγεί ο Όμηρος , ετοιμάστηκε με βάση τις προδιαγραφές των δημιουργημάτων του Σείριου , δηλαδή, δημιουργήθηκε έτσι ,ώστε να συμβολίζει τον βάρβαρο άνθρωπο της εποχής του, που πιστεύει στο τρόπο ζωής που του δίδαξαν οι δημιουργοί του Σκύλοι του Σείριου , αντιπροσωπευει, δηλαδή, το κακό που ήρθε ο Απόλλωνας – Ιησούς να εξαλείψει, μέσα από τα μυαλά και τις καρδίες αυτών των ανθρώπων.
Όλους αυτούς που υπήρξαν τα αθώα θύματα των Σκύλων του Σείριου ετοιμάζω για να δεχτούν τον ιερό λόγο του Χρηστού – Απόλλωνα.
Για όλους αυτούς που υπήρξαν θύματα της παρουσίας των εξωγήινων στη ΓΗ *, της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής , είχε έρθει η ώρα της αλλαγής των πιστεύω τους – της πνευματικότητας τους.
*Σκύλων του Σείριου –ελοχιμ – νεφελιμ – ανουνακι – Εχίνων κ.α.
Για τα βαρβαρικά έθνη είχε έρθει η ώρα αλλαγής των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων λάμδα των εγκεφάλων τους - με την θυσία του Ιησού και το εργαλείο – όπλο του Απόλλωνα [ ΙΟΛΗ ]
Μέσα από την αποκωδικοποίηση του στίχου μαθαίνουμε επίσης.
Ο Όρος [ελωρια = θύματα]
Το ιερό χρήμα
Για όλους αυτούς το χρήμα υπήρχε, είχε ηδη ετοιμαστεί. Οι δημιουργοί μας είχαν επιτρέψει την χρήση του στα βαρβαρικά έθνη, τα αθώα θύματα της συγκεκριμένης εποχής και σε όλο τον κόσμο.
Είμαστε τα αθώα θύματα της αχαλίνωτης χρήσης του χρήματος [λίρα] , που και αυτού η χρήση μας επετράπη από τους δημιουργούς μας .
Ο Όμηρος κάνει χρήση του όρου [λίρα] , όπως χρυσή λίρα –αγγλική λίρα –κυπριακή λίρα και όλα τα χαρτονομίσματα με το ίδιο όνομα που χρησιμοποιούνται διεθνώς .
Ναι καμία αντίρρηση ,πως την εποχή που επεβλήθη από τους δημιουργούς μας ήταν ιερή πράξη.
Το χρήμα, για κοινωνίες αρχαίες, αποτελεί ιερό εργαλείο ,όπως πολύ καλά αναγνωρίζει και ο Όμηρος μέσα από τον όρο [Ελωρια] και φαντάζομαι κάθε οικονομολόγος που σέβεται τον εαυτό του.
Αποτελεί το απαραίτητο μεσο για την εξέλιξη πρωτόγονων κοινωνιών.
Σήμερα, μπορούμε άνετα να ισχυριστούμε, πως έχει έρθει η ώρα να σταματήσουμε να είμαστε τα αθώα θύματα της χρήσης του ιερού χρήματος .
Σήμερα, δεν είμαστε η κοινωνία των αρχών της εποχής των Ιχθύων, αλλα η εξελιγμένη κοινωνία των αρχών του Υδροχόου. Έχουν κυλήσει 2000 χρόνια από τότε.
Μπορούμε να υπερηφανευτούμε, πως έχουμε λύσει τα προβλήματα της σίτισης , παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρού νερού, στο μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων του πλανήτη. Μπορούμε άνετα να παραξουμε τα πάντα για τα 7,3 δισεκατομμύρια κατοίκους μας.
Όμως δεν το κάνουμε, διότι κάποιοι μετέτρεψαν το χρήμα από δημιουργικό εργαλείο παροχής ανέσεων, ευτυχίας, χαράς στους ανθρώπους, σε εργαλείο εκβιασμού των διαφόρων κοινωνιών, απλά και μόνο για να διάγουν ευδαιμονικό βίο μερικές χιλιάδες από εμάς .Τόσο καλά !!!
Γνωρίζετε όλοι πολύ καλά και ειδικά οι οικονομολόγοι κάθε μορφής και χρώματος ,πως η χρήση του σήμερα είναι υπερβολή. Απλά δεν έχει νόημα.
Η όλοι θα έχουμε χρήμα και θα ζούμε καλά, η όλοι θα ζούμε καλά χωρίς χρήμα, άλλη λυση δεν υπάρχει.
Εκτός φυσικά για τις περιβόητες αγορές, που πωλούν, αγοράζουν, πιστώνουν και χρεώνουν κοπανιστό αέρα, απλά και μόνο για να συνεχιστεί η ξεπερασμένη από τα γεγονότα οικονομική θεωρία του Προτεσταντισμού – καπιταλισμού .
Σήμερα, αντι να την καταργήσουμε για πάντα, την έχουμε εξελίξει σε αυτό που ονομάζω [αχαλίνωτος νέο – φιλελεύθερος καπιταλισμός] ,κλασικό παράδειγμα των καταστροφικών αποτελεσμάτων του ήταν η κατάρρευση της οικονομίας όλων των Δυτικών κρατών το 2008, στην έδρα του καπιταλισμού Αμερική [ σύνδρομο λημαν μπραδερς]*
*ο κοπανιστός αέρας, του κοπανιστού αέρα, Ω κοπανιστέ αέρα. = η κορωνίδα της θεωρίας του Προτεσταντισμού – καπιταλισμού.
Από τότε την κρατούν με τα δόντια όρθια , γιατί ο ορθός δρόμος δεν τους αρέσει.
Έτσι .
Ήρθε η ώρα της κατάργησης του αν θέλουμε να σωθεί ο πλανήτης .Αν δεν θέλουμε, τότε είμαστε στην ορθή διαδρομή για την τελική καταστροφή.
Για όσους δεν το έπιασαν, η κατάργηση του χρήματος παγκοσμίως θα σηματοδοτήσει την νέα πνευματική εποχή . Για να συμβεί πρέπει να γίνουν βαθιές τομές, στο πολίτικο- στρατιωτικό –βιομηχανικό –οικονομικό –θρησκευτικό γίγνεσθαι που διοικεί τον πλανήτη σήμερα.
Δημιουργικές δυνάμεις, που σήμερα χάνονται κάτω από τα βάρη των χρεών, θα εμφανιστούν και θα οδηγήσουν τον πλανήτη στη σωτηρία του.
Για όσους δεν καταλαβαίνουν, πως πηγαίνουμε σε αδιέξοδο, να τους εξηγήσω τι θα συμβεί .
Σε τέτοιες περιόδους αδιεξόδων που οδηγεί το επιλεγμένο μοντέλο διαβίωσης με βάση τις ιδέες του Προτεσταντισμού, η διέξοδος είναι μια και μοναδική, ΠΟΛΕΜΟΣ.
Γιατί ;;;
Διότι το ανεπαρκές αυτό μοντέλο διαβίωσης λειτουργεί μόνο σε υποανάπτυκτες κοινωνίες , η κατεστραμμένες από πόλεμο, όπου δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης του.
Π.χ.
Οι τελευταίοι πόλεμοι μετά το 2008. Μετά την κατάρρευση ,δηλαδή ,του συστήματος.
[Λιβύη –Αίγυπτος – Ιράκ – Αφγανιστάν – Συρία –Κούρδοι – Τουρκία - Υεμένη – Ουκρανία – χώρες της Αφρικής - τρομοκρατικές οργανώσεις παγκοσμίου εμβέλειας ]. Καταστρέφουμε τα πάντα, ώστε το σύστημα να προσλάβει το οξυγόνο που χρειάζεται.
Αυτά είναι γνωστά σε όλους τους ενδιαφερομένους ,αριστερούς, δεξιούς, ανατολικούς ,δυτικούς, λευκούς, μαύρους και κίτρινους.
Έτσι, σήμερα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας διαδραματίζονται τρέλα πράγματα ,που αποκλειστικό τους σκοπό έχουν την διατήρηση του απηρχαιωμένου μοντέλου ανάπτυξης του πλανήτη , διότι δεν υπάρχει άλλο να το αντικαταστήσει ,η εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να το αντικαταστήσουμε.
Έτσι η Τουρκία πολεμά με την Ρωσία στα εδάφη της Συρίας !!!
Για τον ίδιο λόγο η πλούσια σε πετρέλαια Βενεζουέλα πεινά !!!
Η Βραζιλία σαμποτάρεται για να αποτύχουν οι Ολυμπιακοί αγώνες και να οδηγηθεί και αυτή στην πείνα !!!
Η κατεστραμμένη οικονομικά Ιαπωνία ,βουτηγμένη στη ραδιενέργεια, δέχεται οικονομικές ανάσες για να μην καταρρεύσει το σύστημα [ξανά ολυμπιακοί το 2020]!!!
Η Αμερική συνεχίζει να κόβει πληθωριστικό χρήμα. Η μοναδική υγιής αντίδραση [ στο πνεύμα χρήματα για όλους ] !!!
Η Ευρώπη ολόκληρη είναι υπόδουλη του συστήματος με όλα τα κράτη της χρεωμένα.
Αλήθεια σε ποιον ;;;
Τι είναι πραγματικά αυτή η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα ;;;
Τα δικά μας είναι γνωστά, είμαστε αθώα θύματα του άκρατου νέο –φιλελευθέρου καπιταλισμού και της άρνησης μας να ανοίξουμε τα μάτια .
Εχω ξεφύγει πίσω στο στιχο Α4
Αναγραμματισμός του [ελωρια = το ιερό θύμα – το ιερό χρήμα – η ιερή ώρα – η ιερή χρονική στιγμή κ.α.]
946[10]= Ελωρια*.-[το ελωρ = λεία –βορά –θύμα / τα θύματα ].- Α4
946[10]= Ελω ιρα *.-[ ελω = ελαω = ωθώ –κινώ –διώκω –φέρω –σύρω-κανω κάτι –κτυπώ –διαπερνώ / ιρα = ιερά / την ιερή λεία διώκω – το ιερό θύμα κτυπώ –σύρω –φέρω –διαπερνώ ].- Α4
946[10]= ιρα λέω *.-[ λέω = μιλώ – περιγραφώ / για το θειο δράμα μιλώ / την δίωξη του ιερού θύματος περιγραφώ ].- Α4
946[10]= αι ελωρ *.-[ αι = έτσι / το ελωρ = άγρα –λεία –θύμα / έτσι το ιερό θύμα = στην προκειμένη περίπτωση και ο Ιησούς είναι θύμα και ο Ιούδας ].-Α4
946[10]= εω λίρα .-[ εω [1] = αφήνω –επιτρέπω / λίρα = νόμισμα διαφόρων κρατών – χρυσό αγγλικό νόμισμα = πλούτος / μας επετράπη η χρήση του χρήματος η απόκτηση πλούτου / θύμα του χρήματος [τριάντα αργύρια] έπεσε και ο Ιησούς . Θύμα του χρήματος πέφτουμε και εμείς καθημερινά σήμερα που έχουμε βασίσει τα πάντα στη χρήση του = επιτρέπω την χρήση του χρήματος ].- Α4
946[10]= εω λίρα .-[ εω [2] = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι / το χρήμα υπήρχε Οι δημιουργοί μας είχαν επιτρέψει την χρήση του Είμαστε θύματα της αχαλίνωτης χρήσης του ].- Α4
946[10]= λεία ωρ’[α] *.-[λεία = λείος = λείος –ομαλός –επίπεδος / ώρα = ώρες = είναι τρεις [3] ο αριθμός τους παραπέμπει στην εε Στην Αθήνα αναφέρονταν ως Θαλλώ, Αυξώ και Καρπώ. Στον Ησίοδο αναφέρονται ως Ευνομία, Δίκη, και θεά Ειρήνη [αόρατος δικαστής;;;] Έργο τους ήταν να παρακολουθούν τα έργα των ανθρώπων. Οι θεές Ώρες ήταν οι πρώτες που υποδέχτηκαν την Αφροδίτη και, αφού την έντυσαν, την συνόδεψαν στον Όλυμπο. Αναφέρεται πως ήταν βοηθοί του θεού Ήλιου και επιπλέον βοηθούσαν την θεά Χλωρίδα στο έργο της, στην βλάστηση της γης, ρυθμίζοντας τις Εποχές του Χρόνου. Από τον Όμηρο μαθαίνουμε πως άνοιγαν και έκλειναν τις πύλες του Ολύμπου, με σύννεφα, και φρόντιζαν τα άλογα της Ήρας .Κατά τους Ορφικούς οι Ώρες, μαζί με τις Χάριτες και τις Μοίρες, οδήγησαν την Περσεφόνη από τον Άδη στο φως. Σε άλλους μύθους τις βλέπουμε να συντροφεύουν τον Πάνα ή να αποτελούν μέρος της ακολουθίας του Διονύσου. Οι Αλεξανδρινοί συγγραφείς ανεβάζουν τον αριθμό των θεών Ωρών σε δώδεκα (12) και τις θεωρούν κόρες της Γαίας και του Χρόνου / επίσης χρόνος / ο επίπεδος χρόνος – ο ομαλός χρόνος ].- Α4
946[10]= αει ωρ’[α] λ *.-[ ο αιώνιος χρόνος λάμδα /τα θύματα του αιώνιου χρόνου λάμδα].-Α4
946[10]= ειλ’ ώρα *.-[ειλε = αιρεω = πιάνω –παίρνω –λαμβάνω –συλλαμβάνω –φονεύω –καταβαλλω – εκλέγω – ορίζω – προτιμώ – ακολουθω / ο ορισμός του χρόνου της προδοσίας της σύλληψης του Ιησού για να οδηγηθεί στο θάνατο ].- Α4
946[10]= ελ’ ωραι *.-[ελε = αιρεω / το ίδιο με το ανωτέρω ].- Α4
Η σωστή χρονική στιγμή για την συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή της θυσίας του ιερού θύματος [Ιησούς – Ιούδας] είχε έρθει.
Το ιερό θύμα έσυρα στον θάνατο για το χρήμα ,την χρονική στιγμή που είχε οριστεί για αυτό . Ο Ιούδας και τα τριάντα αργύρια.
Την δίωξη και το θάνατο του ιερού θύματος, εξ αιτίας του χρήματος, περιγράφω.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σήμερα με το χρήμα.
Ο Όρος [ελωρια], της Ομηρικής γλώσσας, μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα ενημέρωσης πάνω σε σημαντικά θέματα, εκτός του θειου δράματος και του αφανισμού των Αχαιων.
Μας μιλά για την ύπαρξη.
1].- της ιερής φυσιολογίας του σώματος μας και του γονιδιωματος μας, θύματα τους όλοι μας [διττή υπόσταση- Μεσολόβιο]
2].-τον ιερό επίπεδο χρόνο, που θύματα του είμαστε όλοι οι θνητοί του πλανήτη.
3].- την ιερή λίρα [χρήμα], θύματα της όποιας χρήσης της εξακολουθεί να είναι η ανθρώπινη κοινότητα της ΓΗΣ και σήμερα.
4].- Τέλος μας παρακινεί [λέω / ελω = ελαω] να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να απαλλαγούμε από αυτά, να τα αναδιαρθρώσουμε, να σταματήσουμε να είμαστε τα θύματα τους.
Ο Όμηρος με τον όρο [ελωρια] μας θυμίζει τον Ησίοδο [έργα και ημεραι] και την Αγία γραφή [ εκκλησιαστές 3 ꞉ 1 – 8] για όσους δεν θυμούνται έχει να κάνει με τον χρόνο.
Υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για όλα.
Για να σπείρεις και να θερίσεις. Ησίοδος έργα και ημεραι – Γεωργικές εργασίες .
Για να γεννηθείς και να πεθάνεις. Εκκλησιαστές 3꞉ 1 – 8 .
Μια μικρή απόδειξη, πως όλα τα ιερά βιβλία αναφέρονται στον ίδιο θεό – δημιουργό .
Ήρθε , λοιπόν , ο κατάλληλος , ιερός χρόνος ,να ενημερωθεί η ανθρωπότητα για την αποκωδικοποίηση των Ομηρικών κειμένων .Το σημαντικότερο μήνυμα προς την ανθρώπινη κοινότητα του πλανήτη μας από την δημιουργία της, πριν 3256 χρόνια !!!
Ερμηνεία της Γεωμετρικής σχέσης 946/301
Την ελπίδα που σας δόθηκε, τον γιο του Δια, τον θειο άνδρα, που θα γινόταν βασιλέας του πλανήτη, το άλας της γης, καταστήσατε θύμα σας.
Θύμα της λατρείας του χρήματος ο Ιησούς .Σήμερα κατανοούμε ,πως η θυσία του πήγε χαμένη .Θεός μας εξακολουθεί να είναι το χρήμα [η λίρα].
Τα πάντα όλα που συνιστούν την παρουσία του γιου του Δια και της Λητούς στη ΓΗ εκπορεύτηκαν από τους Δαναούς και την διπλή τους βάση στη Σελήνη.
Ο Όμηρος μας διαβεβαιώνει πως ο Ιούδας ήταν το θύμα της υπόθεσης του θειου δράματος .
Ο Όρος [Τευχε = ετοιμάζω ]
Τριπλή ερμηνεία .-α].- το κείμενο αναφέρεται και στους Αχαιους συμμάχους των Σκύλων του Σείριου που είναι τα θύματα της οργής του Αχιλλέα στο Τρωικό πόλεμο β].- τα θύματα των βαρβαρικών εθνών που είχε έρθει η ώρα να αλλάξουν τα πιστεύω τους ετοιμάζω και γ].- Στον Ιούδα που ετοιμάστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές των βαρβαρικών εθνών για να παίξει τον ρόλο του στην όλη διαδικασία. Ο Όμηρος τον αθωώνει θεωρώντας τον θύμα της υπόθεσης.
Ο Όρος [οιωνοισι = θεϊκά σημάδια]
Τα κάθε είδους θεϊκά σημάδια στον ουρανό στα οποία αναφέρονται οι Αρχαίοι τόσο έντονα μπορεί ,κατά περίπτωση, να ήταν και αστρικά σκάφη των Δαναών, που διαχειριζόταν το όλο θέμα.
Τα θεϊκά σημάδια της εε αναφέρονται κυρίως στην κατάσταση της νοημοσύνης κάθε άτομου στο συγκεκριμένο στιχο. Οι Αχαιοί αφανίζονται δειλιάζοντας να πολεμήσουν και οι βάρβαροι αλλάζουν πιστεύω.
Θεϊκό σημάδι είναι και τα αποτελέσματα της παρέμβασης του νοητικού εργαλείου – όπλου ΙΟΛΗ του Απόλλωνα –Χρηστού , που επηρεάζει καταλυτικά τα μυαλά ανδρων –ηρώων, όπως οι εξωγήινοι Αργειοι, καθώς και των θυμάτων της εξωγήινης παρέμβασης των Σκύλων του Σείριου και των συμμάχων τους την συγκεκριμένη εποχή, στην συγκεκριμένη Γεωγραφική περιοχή, με την μορφή του θειου λόγου – διδασκαλιών – θαυμάτων κάθε φύσης , όπως αυτά προκύπτουν και από την καταγεγραμμένη Ιστορία έως σήμερα και αναφορές των Μαθητών – Αποστόλων του.
Θεϊκά σημάδια [οιωνοί] πρέπει να υπήρξαν παρα πολλα κατά την διάρκεια της παρέμβασης του Απόλλωνα –Χρηστού , στους εν λογω πληθυσμούς και από τους Δαναούς του Μενέλαου.
Ο Όμηρος , όλα δείχνουν, πως τα επισημαίνει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην Ιλιαδα του.
Ο Όρος [Πασι = όλοι ] – [πασι = παις = όλα τα παιδιά ]
Κατά κάποιο τρόπο, σε κάποιο μέρος ,όλα τα αθώα θύματα - παιδιά του κόσμου καταλήγουν στον ΑΔΗ, εξ αιτίας των πολέμων.
Άφησα για το τέλος την ανάλυση της ταυτότητας του εκλεκτού γενους των Σκύλων του Σειρίου, για την συγκεκριμένη Γεωγραφική περιοχή ,την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
ΟΙ ταυτόσημοι, ΜΗ ισοι, ΜΗ διαδοχικοί ,λεξαριθμοι [305[8] = τε και 935[8]=κυνεσσιν] στον εν λογω στιχο [Α4] είναι αποκαλυπτικοί και ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και για αυτόν τον «μύθο».
Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο , αποτελούσαν ότι καλύτερο είχαν δημιουργήσει οι σκύλοι του Σειρίου στον πλανήτη μας Για αυτούς, που εμείς οι Έλληνες της ιδίας εποχής ,θεωρούσαμε βαρβάρους , στην συγκεκριμένη περιοχή , θυσιάστηκε ο Απόλλων –Χρηστός στο όνομα αλλαγής της διεφθαρμένης συνείδησης τους.
Ο εκλεκτός λαός στη ΓΗ, των Σκύλων του Σείριου, των ανουνακι – νεφελιμ –ελοχιμ – Εχίνων κ.α. όλων αυτών, δηλαδή, που η Αθηνά, με τον Ερμή και τους Δαναούς του Μενέλαου, αφάνισαν καταστρέφοντας ,σε ειδικές περιπτώσεις και τους πλανήτες τους [ όπως τον Αρη] το σωτήριο έτος 2320 π.χ., για πάντα από τα γαλαξιακά δρώμενα, για το κακό που επιτέλεσαν στην ομαλή πορεία του πλανήτη Ιθάκη 33 προς την ανεξαρτητοποίηση του.
Ταυτόσημοι λεξαριθμοι ΜΗ ισοι . Όχι σε σειρά.
935[8]=κυνεσσιν και 305[8]=τε
Τους κανω ισους.
935 – 305 = 630
Τε + 630 = κυνεσσιν = 935
[Τε = ετ’[ι] = πρόσθετα]
935[8]=κυνεσσιν .-[ τα ανθρώπινα δημιουργήματα των Σκύλων του Σείριου στη ΓΗ – τα βαρβαρικά έθνη της συγκεκριμένης περιοχής, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για τα οποία θυσιάστηκε ο γιος του ΔΙΑ και της Λητούς Απόλλωνας – Χρηστός [τα υπολείμματα των βαρβάρων της Περσικής αυτοκρατορίας].-Α4
935[8]= ΤΕ Γενεη δε επεσσιν *.-[γενεη = η γενιά / επεσσιν = επειμι [1] = προσέρχομαι - πλησιάζω –καταλαμβάνω –φτάνω –βρίσκω-περιέρχομαιι –επισκέπτομαι –ακολουθω – διευθύνομαι εναντίον κάποιου / πρόσθετα την γενιά των Σκύλων του Σειρίου επισκέπτομαι ].-Α4-μ
935[8]= ΤΕ Γενεη δε επεσσιν *.-[γενεη = η γενιά / επεσσιν = επειμι [2] = ευρίσκομαι άνωθεν κάποιου – είμαι –υπάρχω – υπολείπομαι / πρόσθετα η βαρβαρική γενιά των σκύλων του Σείριου υπολειπόταν ].-Α4-μ
935[8]= ΤΕ με αγλαός ποιον.- [ ετ’ = πρόσθετα / με = εγώ –εμένα / αγλαός = έξοχος –ωραίος –λάμπρος –μεγαλοπρεπής / ποιον = ποιος –η-ον = τι λογής ;;; / πρόσθετα εγώ ο εκλεκτός λαός των Σκύλων του Σείριου. Τι λογής ήμουν ;;; ].-Α4-μ
935[8]= ΤΕ με Γα λαός ποιον * .-[πρόσθετα τι λογής ήταν τα συγκεκριμένα βαρβαρικά γενη την συγκεκριμένη εποχή των Σκύλων του Σειρίου, στη ΓΗ ].-Α4-μ
935[8]= ΤΕ με λαός αγ’[ω] ποιον * .-[ άγω = οδηγω –φέρω – μεταφέρω –τοποθετώ –βάζω κ.α. / πρόσθετα για εμένα τον εκλεκτό λαό των Σκύλων του Σείριου τι λογής ήταν η τύχη μου ;;; ].-Α4-μ
935[8]= ΤΕ γενεη Δεσματ’ αγε *.-[δεσμός = δεσμός-ότι σφίγγει και συγκρατεί /σχοινί-παλαμάρι-καλώδιο / κόμβος /ιμάντας της θύρας / καρφί με το οποίο συνδέονται κομμάτια μετάλλου / τα δεσμά που κρατούν ενωμένα την ψυχή και το σώμα / τα δεσμά που δεν μας επιτρέπουν την ελεύθερη ροη της συμπαντικής γνώσης μέσα μας –η διπλή μας υπόσταση / για Α4 = εμπρός της βαρβαρικής γενιάς τα δεσμά – τους περιορισμούς του Γ.Κ. τους εξήγησε μου ].-α204-α199-Α4-μ
935[8]= ΤΕ γενεη δέμας τ’αγε *.-[ δέμας = το σώμα / το σώμα της γενιάς σας έχει περιορισμούς / τα πάντα στο σώμα μας είναι «δεμένα» σκελετός-μυϊκή μάζα-όργανα –αγγειακό σύστημα –νευρικό σύστημα τα πάντα όλα έχουν «δεσμά» με την ψυχή του ανθρώπου [ ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα] / εμπρός Γήινη γενιά τα δεσμά του σώματος σου γνώρισε / για Α4 = εμπρός βαρβαρική γενιά των Σκύλων του Σειρίου τους περιορισμούς της φυσιολογίας του σώματος σου γνώρισε ].-α204-α199
935[8]= ΤΕ γενεη δες ματ’[ι] αγε *.-[εξακρίβωσε με τα ίδια σου τα μάτια / ερεύνησε το σώμα σου να το διαπιστώσεις / για Α4 = εμπρός τον νοητικό μηχανισμό της όρασης εξέτασε για να διαπιστώσεις τα δεσμά της φυσιολογίας των βαρβαρικών γενών των Σκύλων του Σείριου ].-α204-α199
935[8]= ΤΕ γενεη τα δεσμά αγε *.-[ εμπρός η γενιά σου τα δεσμά του σώματος της να γνωρίσει / για Α4 = εμπρός βαρβαρική γενιά των Σκύλων του Σείριου τους περιορισμούς της φυσιολογίας του σώματος σας γνωρίστε ].-α204-α199
Σχόλιο .- ο εκλεκτός λαός, των Σκύλων του Σείριου, των ανουνακι –ελοχιμ –νεφελιμ – Εχίνων ,δηλαδή ,του ΣΚΟΤΟΥΣ επάνω στη ΓΗ , δεν ήταν άλλος από τα βαρβαρικά γενη της πάλε ποτέ Περσικής αυτοκρατορίας ,που αφάνισε και άλλαξε βίαια το γενετικό τους υλικό ο Αλέξανδρος και ο στρατός του.
Ο γιος του Δια και της Λητούς Απόλλωνας – Χρηστός, θυσιάστηκε στην συγκεκριμένη περιοχή ,την συγκεκριμένη εποχή, για τους αλλάξει την διεφθαρμένη συνείδηση.
Ο εκλεκτός λαός του ΔΙΑ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΑΘΗΝΑΣ, δηλαδή, του ΦΩΤΟΣ επάνω στον πλανήτη ,είναι οι απόγονοι της Ολιγάριθμης γενιάς των Δωριέων .
Αναγραμματισμός του στίχου Α4
6387[6]=Αυτούς δε ελωρια Τευχε κυνεσσιν Οιωνοισι τε πασι *.-[ αυτούς = ΠΟΙΟΥΣ ;;; εννοεί τους ήρωες των Αχαιων = τους Γήινους ήρωες - τους βαρβαρικούς λαούς – τους χριστιανούς / Δε = μόριο συνδετικό/ενώ-εξ άλλου-από το άλλο μέρος-αλλα-όμως –και λοιπόν/ουδέποτε τίθεται ως πρώτη λέξη/εγκλιτικό μόριο προστιθέμενο εις το τέλος των ονομάτων προς δήλωση της εις τόπον κινήσεως π.χ.οικονδε = εις την πατρίδα-αλαδε = εις την θάλασσα-οδε = αυτος εδώ/ Ελωρια = το ελωρ = λεία –βορά –θύμα / Τευχε = τευχω = ετοιμάζω / Κυνεσσιν = κυνα = ο σκύλος = τα Σκυλιά = Α.Ε. = οι εξωγήινοι του Σείριου του άστρου του Μεγα Κυνα / Οιωνοισι = οιωνός = όρνεο –πτηνό –αρπακτικό = όλα τα πτηνά στα Ο.Κ. θεωρούνται διαστημικά σκάφη / οιωνός = σημάδι = οι οιωνοσκόποι από το πέταγμα των πουλιών προφήτευαν την βούληση των θεών = θεϊκά σημάδια = Α.Ε. = ηλεκτρομαγνητικά δεδομένα των εγκεφάλων τους / αυτούς όλους λοιπόν που ήταν θύματα των εξωγήινων από τον Σείριο ετοίμαζαν για την αλλαγή των πνευματικών τους δεδομένων ].-α407-α423-β3-Α4
6387[6]= Αυτούς δε ελωρια Τευχε κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[ Τευχε [2] = τευχε’ = πληθυντικός του τεύχος = τευχεα = εργαλεία =σχοινιά – όπλα –οπλισμός = Α.Ε. = η εε θεωρείται εργαλείο η οπλισμός = το νοητικό όπλο ΙΟΛΗ θεωρείται εργαλείο / αυτούς όλους λοιπόν που υπήρξαν θύματα του δόγματος των ανθρώπων του Σείριου ετοίμαζε για την αλλαγή των πνευματικών τους δεδομένων ].- Α4
6387[6]= Αυτούς εδ’[ω] ελωρια Τευχε κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[εδώ = τρώγω/φθείρω –αφανίζω-καταστρέφω-κατατρώγω / αυτούς τους ήρωες λοιπόν καταστρέφω / αυτούς που ήταν τα θύματα του δόγματος των ανθρώπων του Σείριου σώζω καταστρέφοντας τα ηδη υπάρχοντα πνευματικά τους δεδομένα ].-Α4
6387[6]= Αυτούς εδ’[ω] ελωρια Τευχε κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[εδώ = εδώ σε αυτό τον τόπο /α].- όλα τα αστρικά σκάφη των Αχαιων έπεσαν θύματα των πνευματικών εντολών του Απόλλωνα εδώ στον Τριγωνικό γαλαξία β].- εδώ στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή όλους αυτούς που υπήρξαν θύματα του δόγματος των Σκύλων του Σείριου ετοιμάζω για να αλλάξω τα πνευματικά τους δεδομένα – πιστεύω ].-Α4
6387[6]= Αυτούς Δε’[ω] ελωρια Τευχε κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[δεω[1] = δένω –δεσμεύω / σε κάποιο μέρος σε δεσμεύω –κάπου είσαι δεσμευμένος /α].- αυτούς όλους τους Αχαιους συμμάχους των Σκύλων του Σειρίου δεσμεύω να πέσουν θύματα των πνευματικών εντολών του νοητικού όπλου ΙΟΛΗ του Απόλλωνα β].- αυτούς όλους που ήταν θύματα της δέσμευσης τους πνευματικά με το δόγμα των δημιουργών τους Σκύλων του Σειρίου έρχομαι για να σώσω ].-Α4
6387[6]= Αυτούς Δε’[ω] ελωρια Τευχε κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[δεω[2] = είναι αναγκη –υστερώ –υπολείπομαι / κάπου είναι αναγκη – κάπου υστερείς / α].- αυτοί όλοι οι Αχαιοί σύμμαχοι των Σκύλων του Σειρίου είναι ανάγκη να πέσουν θύματα των πνευματικών εντολών του νοητικού όπλου ΙΟΛΗ του Απόλλωνα β].- όλοι αυτοί που υπήρξαν θύματα των Σκύλων του Σείριου είναι ανάγκη να αλλάξουν τα πιστεύω τους ].-Α4
6387[6]= αυ τους εδ’[ω] ελωρια Τευχε κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[ αυ = πάλι –εκ νέου – αφετέρου – αλλα –αντιθέτως – έπειτα δε –λοιπόν / εδώ = αφανίζω / τους Αχαιους του Αγαμέμνονα λοιπόν και όλα τα αστρικά τους σκάφη ετοιμάζομαι να αφανίσω εκ νέου ].-Α4
6387[6]= σ’ουτ’ αυ εδ’[ω] ελωρια Τευχε κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[σε = εσένα/ ουτι = ο κανενας = Α.Ε. = η αορατη εε/ αυ = πάλι -εκ νέου / πάλι εκ νέου θύματα ετοιμάζονται να είναι όλοι οι Γ.Κ. των Αχαιων συμμάχων των Σκύλων του Σείριου ].-Α4
6387[6]= σε ουτ’ αυδ’[ω] ελωρια Τευχε κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[ αυδω = αυδαω = φωνάζω –επαινώ / την δική σου αορατη εε και τον οπλισμό της επαινώ εσένα από τον Σείριο που είσαι λεία μου ].-Α4
6387[6]= σε ουτ’ αυδ’[η] ελωρια Τευχε κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[ αυδη = φωνή –γλωσσά / την φωνή της δική σου αόρατης εε και τον υπόλοιπο οπλισμό της επαινώ εσένα που αποτελείς την λεία –το θύμα μου από τον Σείριο ].-Α4
6387[6]= αυ τε Ιούδας ελωρ τευχε Κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.- [ αυ = πάλι / τε = και / Ιούδας = από το διαδίκτυο καταγράφω « Ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, (יהודה איש־קריות, Yəhûḏāh ʾΚ-qəriyyôṯ) ήταν, με βάση την Καινή Διαθήκη, ένας από τουςδώδεκα μαθητές του Ιησού. Ο Ιούδας ήταν υπεύθυνος για το ταμείο του Ιησού και των μαθητών του, αλλά είναι κυρίως γνωστός για τη συμμετοχή του στην προδοσία του Ιησού και τη σύλληψή του.
Το όνομα του είναι επίσης συνδεδεμένο με ένα γνωστικό ευαγγέλιο, το Ευαγγέλιο το Ιούδα που συναντάται σε ένακοπτικό κείμενο του πρώιμου 4ου αιώνα. Η προσωπικότητα του Ιούδα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών εσωτερικών ομάδων, όπως πολλών γνωστικών σεκτών , και έχει αποτελέσει θέμα πολλών φιλοσοφικών κειμένων.
Η λέξη «Ιούδας» χρησιμοποιείται σε πολλές γλώσσες για να δηλώσει τον «προδότη» και ο Ιούδας έχει γίνει το αρχέτυπο του προδότη στη δυτική τέχνη και λογοτεχνία. Ο Ιούδας εμφανίζεται σε όλες τις μεταφορές των Παθών του Χριστού, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και σε πολλά σύγχρονα μυθιστορήματα και ταινίες» / Αυτοκτόνησε με απαγχονισμό = Ο Όμηρος μας εξηγεί όπως θα δούμε και παρακάτω πως ο Ιούδας αποτελούσε την διπλή υπόσταση του Ιησού Από εκεί προκύπτει και η έννοια θεάνθρωπος = Θεός + άνθρωπος = ο θεός είναι ο Ιησούς και ο άνθρωπος ο Ιούδας = ο Ιούδας σαν άνθρωπος [όπως όλοι μας] προδίδει τον άλλον του εαυτό τον θεό μέσα του για το χρήμα για αυτό φέρεται να πήρε αμοιβή 30 αργύρια για αυτό και ο ρόλος του σαν μαθητής του Χρηστού ήταν αυτος του ταμία Η άμεση και αδιαμφισβήτητη επαφή του με το χρήμα γίνεται για να καταδειχτεί η εξάρτηση του ανθρώπου της εποχής από τα υλικά αγαθά Ο συμβολισμός είναι τεράστιας σημασίας για την κατανόηση του θειου δράματος και την τελική προδοσία από το άλλο μισό του εαυτού του που λύγισε μπροστά στα υλικά αγαθά και το χρήμα προδίδοντας έτσι το άλλο του μισό Αυτό που παρακολουθούμε να συμβαίνει σε όλες τις ανεπτυγμένες δυτικές κοινωνίες καθημερινά !!! / το ελωρ = άγρα –λεία- θύμα /και πάλι ο Ιούδας ήταν το θύμα που ετοιμάστηκε με βάση τις προδιαγραφές των δημιουργημάτων του Σείριου και τα θεϊκά σημάδια = εδώ ο Ιούδας συμβολίζει τον βάρβαρο άνθρωπο της εποχής του που πιστεύει στο τρόπο ζωής που του δίδαξαν οι δημιουργοί του Σκύλοι του Σείριου - αντιπροσωπευει δηλαδή το κακό που ήρθε ο Απόλλωνας να εξαλείψει από τα μυαλά και τις καρδίες αυτών των ανθρώπων ].-Α4
6387[6]=αυ ετ’ Ιούδας ελωρ Τευχε Κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[ Τευχε [2] = τευχε’[α] = πληθυντικός του τεύχος = τευχεα = εργαλεία =σχοινιά – όπλα –οπλισμός = Α.Ε. = τα δεδομένα της εε / πρόσθετα όλους αυτούς με τα πιστεύω του Ιούδα που ήταν θύματα των Σκύλων του Σείριου ετοίμαζε για την αλλαγή των πιστεύω τους – των πνευματικών τους δεδομένων ].- Α4
6387[6]= αυ ετ’ Ιούδας ελωρ τευχε Κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.- [ έτι = πρόσθετα / πρόσθετα όλους αυτούς με τα πιστεύω του Ιούδα που ήταν θύματα των Σκύλων του Σειρίου ετοίμαζε για την αλλαγή των πιστεύω τους – των πνευματικών τους δεδομένων κάνοντας χρήση του πνευματικού εργαλείου ΙΟΛΗ ].-Α4
6387[6]= Αυτούς δε Ελω ιρα τευχε Κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[ ελω = ελαω = ωθώ –κινώ –διώκω –φέρω –σύρω-κανω κάτι –κτυπώ –διαπερνώ / ιρα = ιερά / αυτούς την ιερή λεία διώκω – τα ιερά θεϊκά σημάδια των θυμάτων κτυπώ –σύρω –φέρω –διαπερνώ ετοιμάζω όσων είχαν τις προδιαγραφές των Σκύλων του Σείριου ].- Α4
6387[6]= Αυτούς δε ιρα λέω τευχε Κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[ λέω = μιλώ – περιγραφώ / για το θειο δράμα μιλώ / όλους αυτούς που υπήρξαν θύματα των Σκύλων του Σείριου ετοιμάζω για να δεχτούν τον ιερό λόγο του Χρηστού – Απόλλωνα ].- Α4
6387[6]= Αυτούς δε αι ελωρ τευχε Κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[ αι = έτσι / το ελωρ = άγρα –λεία –θύμα / όλους αυτούς που υπήρξαν θύματα των Σκύλων ετοιμάζω με αυτό τον τρόπο ].-Α4
6387[6]= Αυτούς δε εω λίρα τευχε Κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι * .-[ εω [1] = αφήνω –επιτρέπω / λίρα = νόμισμα διαφόρων κρατών – χρυσό αγγλικό νόμισμα = πλούτος / μας επετράπη η χρυσή του χρήματος η απόκτηση πλούτου / θύμα του χρήματος [τριάντα αργύρια] έπεσε και ο Ιησούς Θύματα του χρήματος πέφτουμε και εμείς καθημερινά σήμερα που έχουμε βασίσει τα πάντα στη χρήση του = σε αυτούς τους ανθρώπους τα δημιουργήματα των Σκύλων του Σειρίου τα θύματα της εποχής ετοιμάζομαι να επιτρέψω την χρήση του χρήματος ].- Α4
6387[6]= Αυτούς δε εω λίρα τευχε Κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι * .-[ εω [2] = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι /για όλους αυτούς το χρήμα υπήρχε είχε ηδη ετοιμαστεί Οι δημιουργοί μας είχαν επιτρέψει την χρήση του στα βαρβαρικά έθνη τα θύματα της συγκεκριμένης εποχής και σε όλο τον κόσμο ].- Α4
6387[6]= Αυτούς δε λεία ωρ’[α] τευχε Κυνεσσιν Οιωνοισι Τε πασι *.-[λεία = λείος = λείος –ομαλός –επίπεδος / ώρα = ώρες = είναι τρεις [3] ο αριθμός τους παραπέμπει στην εε Στην Αθήνα αναφέρονταν ως Θαλλώ, Αυξώ και Καρπώ. Στον Ησίοδο αναφέρονται ως Ευνομία, Δίκη, και θεά Ειρήνη [αόρατος δικαστής;;;] Έργο τους ήταν να παρακολουθούν τα έργα των ανθρώπων. 

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ = ΥΠΑΙΤΙΟΣ Γ’

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΤΩΜΕΝΟ

Ποιος ήταν ο Ιησούς Χρηστός ;;;

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Η ΑΝΙΚΗΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ - Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ

Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΚΡΥΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΚΡΥΟ-ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ

Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η «ΙΟΛΗ» ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ

ΙΗΣΟΥΣ – ΙΟΥΔΑΣ εις το εξης ΤΑ ΑΘΩΑ ΙΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ... Η ΙΕΡΗ ΛΙΡΑ –Η ΙΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ - Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ - Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα