Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Φωτογραφία του χρήστη Φίλοι του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, διαλογισμός Κρίγια Γιόγκα, η Αφύπνιση.


Μην προσδοκάτε την τελειότητα της μόνιμης ευτυχίας εδώ. Δεν θα τη βρείτε. Αυτός ο κόσμος θα είναι πάντα γεμάτος προβλήματα. Γιατί να ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το σχολείο της πειθαρχίας? Τελειώστε οριστικά τα μαθήματά σας, ώστε να μη στέλνεστε εδώ ξανά και ξανά χωρίς τη θέλησή σας. Κατακτήστε τα όλα. Να ζείτε για τον Θεό, να εργάζεστε γι’ Αυτόν, να σκέφτεστε και να πράττετε γι’ Αυτόν. Το σώμα, ο νους, η ψυχή, η θέληση, οι αισθήσεις – όλα πρέπει να είναι με τον Θεό. Τότε θα είστε ελεύθεροι κι έτοιμοι για το ταξίδι στο Σπίτι. Και δεν θα χρειαστεί να ξανάρθετε πίσω στα προβλήματα και τις δυσκολίες και τους πολέμους αυτού του κόσμου.

Όταν η εκπαίδευσή σας τελειώσει και όταν έρθει το τέλος και οι άνθρωποι θα κλαίνε με τον θάνατό σας, εσείς θα μπορείτε να χαρείτε και να πείτε: «Αγαπημένε μου, ο Δάσκαλος Θάνατος μου ανοίγει την πύλη για την ελευθερία. Η εκπαίδευσή μου είναι επαρκής τώρα. Θα γίνω ένας στυλοβάτης του ναού Σου και δεν θα ξαναβγώ, εκτός αν Εσύ θέλεις να το κάνω. Αν το επιθυμείς, θα έρθω πάλι και πάλι για να βοηθήσω τους άλλους να ελευθερωθούν».



Η ενσάρκωσή μου είναι εθελοντική. Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου, αλλά δεν θέλω να πάω πίσω, στον Θεό, μέχρι να ελευθερωθούν και οι άλλοι. Όσο υπάρχει έστω κι ένας αδελφός που να κλαίει στην άκρη του δρόμου, θα έρχομαι να σκουπίζω τα δάκρυά του και να τον οδηγώ στο Θεό.

Πολλοί άνθρωποι κάνουν κακό στον εαυτό τους και καταστρέφονται από την άγνοια και τις λανθασμένες επιθυμίες. Ήρθα να τους βοηθήσω, να τους διδάξω και να τους πάρω μαζί μου στην Άπειρη Όχθη από την οποία δεν υπάρχει αναγκαστικός γυρισμός. Είναι υπέροχο να μαθαίνεις όλα τα μαθήματα της ζωής και μετά να διδάσκεις άλλους πώς να ολοκληρώσουν τα δικά τους. Τότε, όταν έρθει η τελευταία μέρα, δεν υπάρχει φόβος ή μεταμέλεια. Όπως είπε ο θεϊκός νέος που πέθαινε: «Μην κλαίτε για μένα, εσείς που αφεθήκατε στην έρημη όχθη για να θρηνείτε ακόμα και να οικτίρετε. Εγώ είμαι που σας λυπάμαι. Ο Αγαπημένος μου έρχεται με το εκτυφλωτικό άρμα του θανάτου για να με πάρει μακριά, στο Βασίλειο της Αθανασίας, στο Παλάτι των Μακάριων Ονείρων. Ω, αγαπημένοι μου, χαρείτε με τη χαρά μου».


 – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα