Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε τα πέντε πιο τρομακτικά πειράματα «εξωγήινων» σε ανθρώπους [Βίντεο]


Υπάρχει μια διαδεδομένη πεποίθηση ότι τα εξωγήινα όντα έχουν ταξιδέψει στη Γη από κάποιο άλλο πλανήτη και κάνουν πειράματα αναπαραγωγής σε λίγα και εκλεκτά άτομα.
Παρά την απίστευτη φύση αυτής της πεποίθησης και την έλλειψη αξιόπιστων ενθαρρυντικών στοιχείων, μια φανατική προσήλωση/λατρεία αναπτύχθηκε γύρω από αυτήν....


Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση (HuffPo / YouGov), το 48% των Αμερικανών πιστεύει ότι είναι πιθανό τα UFO να έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας, ενώ μόνο το 35% των ερωτηθέντων απέρριψε εντελώς μια τέτοια ιδέα. Επιπλέον, το 10% του πληθυσμού των ΗΠΑ, λέει ότι έχει δει ένα εξωγήινο σκάφος με τα ίδια του τα μάτια.

Και ενώ το ποσοστό των ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους είναι σαφώς πολύ χαμηλό, όντως τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν, και κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερες ιστορίες έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με τους παρατηρητές, τουλάχιστον 4 εκατομμύρια Αμερικανοί ταιριάζουν στο προφίλ ενός απαχθέντος. Οι περισσότεροι από όσους ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα απαγωγής, πιστεύουν ότι έχουν εμφυτεύματα στο σώμα τους, τα οποία κατευθύνουν τις κινήσεις τους, τις σκέψεις τους ακόμα και το μεταβολισμό τους.


Στην Ελλάδα, η πιο γνωστή περίπτωση απαγωγής, μελετήθηκε από τον ερευνητή Μάκη Ποδότα το 1991 και αφορά στην περίπτωση μιας γυναίκας -για ευνόητους λόγους δε δίνεται το όνομά της-, η οποία ισχυρίστηκε ότι απήχθη σε ξενοδοχείο του Βόλου.

Παρακάτω, δείτε ένα βίντεο από το Dark5 με τα πέντε πιο τρομακτικά πειράματα «εξωγήινων» σε ανθρώπους:


conspiracyfeeds + periergaa


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα