Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Τι είναι η ζωή;..η δίχως λογική φύση των ζώων





Τι είναι η ζωή;

Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι κάθησαν ποτέ να λογιστούν τι είναι αυτό που βιώνουμε καθημερινά και ονομάζουμε ζωή και πραγματικότητα, τι είναι η φύση που μας περιβάλλει, τι είναι το ανθρώπινο μας σώμα, και τι είναι η λογική του σώματος μας η οποία είναι η μόνη που μας καθορίζει με την αντίληψη της ότι υπάρχουμε και ζούμε, μέσα από τις καθημερινές μας σκέψεις και ανάγκες του σώματος μας, που γεννούν συνεχώς ανεκπλήρωτες επιθυμίες, και οι επιθυμίες γεννούν τα ανεκπλήρωτα πάθη, και τα πάθη τις σιχαμερές αισθήσεις και συναισθήματα μας, διότι αν υπάρχει κάτι καλό σ'αυτόν τον κόσμο έχει πάντα και το αντίθετο του, και δεν φτάνει μόνον αυτό, αλλά αν γίνουμε ένα με αυτόν τον κόσμο πάντα μα πάντα υπερισχύουν τα άσχημα δηλαδή οι ανάγκες, και οι ανάγκες όπως είπαμε πάντα μα πάντα φέρουν την δυστυχία και την σκλαβιά μας, μαζί και τον φόβο άρα τον πόνο  και οτιδήποτε αρνητικό μπορούμε να διανοηθούμε με την άχρηστη θνητή λογική μας, η οποία το μόνο που ξέρει πολύ καλά να κάνει είναι να μας κρατά συνεχώς δυστυχισμένους.

Και βέβαια το επόμενο που θα αναρωτηθούμε αμέσως μετά είναι τι συμβαίνει όταν παύει να υπάρχει αυτή η ζωή σε αυτό το ανθρώπινο σώμα σε αυτή την πραγματικότητα γύρω μας (της χέστρας), και τι συμβαίνει αν συμβαίνει κάτι παρεταίρω, ή αν δεν συμβαίνει τότε παύουμε να υπάρχουμε για πάντα, όπως δηλαδή ήρθαμε σαν διάττοντες αστέρες από το πουθενά και το τίποτα στην υποτιθέμενη ζωή που μόνο ζωή δεν είναι για τα λογικά όντα που φέρουν τον Νου!!!! αλλά μόνο για τα ζώα~!!!! και αυτό είναι το μεγάλο μας αμάρτημα, που θελήσαμε να ζήσουμε στον άλογο δίχως λογική κόσμο των ζώων!!!! διότι εμείς όπου και να ζήσουμε πάντα μα πάντα θα φέρουμε μέσα μας την λογική!! διότι είμαστε οντότητες-συνειδητότητες που φέρουν τον Νου!!!! και σε αυτόν τον ψευτόκοσμο δεν υπάρχει λογική!! αλλά η τρέλα!! και η τρέλα ανήκει στην δίχως λογική φύση!! γι'αυτό και γίναμε όλοι μας σαν τα ζώα!! αλλά με λογική!! και αυτό μας φέρει σε χειρότερη μοίρα από τα ζώα!! διότι γίναμε ζώα με λογική που ερωτεύτηκαν την δίχως λογική φύση δηλαδή τον ίδιο τον θάνατο!!!!

.....................διότι αν είχαμε σώμα και ζωή δίχως λογική, τότε θα ήταν αδύνατον να μας γίνει κατανοητό ότι υπάρχουμε και ζούμε, μα και αδύνατον να κατανοήσουμε τι σημαίνει να ζει κανείς και να πεθαίνει ως σκλάβος του σώματος και της λογικής του, σε μια ζωή που δημιουργήθηκε για μη λογικά άλογα όντα που οδηγούνται από την φύση και δεν φέρουν την ελεύθερη επιλογή όπως εμείς, διότι αν υπάρχει κάτι λογικό σ'αυτόν τον κόσμο είναι επόμενο να ζει μέσα στην σκλαβιά του σώματος του συνεχώς, το οποίο σώμα γεννά τους φόβους απέναντι στις ανεκπλήρωτες ανάγκες του, άρα ο φόβος είναι όλες οι ανεκπλήρωτες ανάγκες που γεννά η επιθυμία του σώματος, αλλά  και το ίδιο το σώμα το οποίο είναι κι αυτό θνητό και παντελώς άχρηστο! διότι οτιδήποτε καλό υπάρχει σ'αυτόν τον κόσμο έχει και το αντίθετο του..τον θάνατο σε όλα.

Το μόνο που μας σώζει είναι η νοητική ουσία της ψυχής μας!..όταν τέλος πάντων είμαστε ικανοί να την λογιστούμε και την διανοηθούμε!!

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα