Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ

 

Ας θυμηθούμε την σοφία του Dr Wayne Dyer που μας υπενθυμίζει να αναλογιζόμαστε την ζωή μας και να μιλάμε στην ψυχή μας όταν χρειαζόμαστε καθοδήγηση.

«Κοιτάξτε την ζωή σας προς τα πίσω στις κρίσιμες στιγμές, σε σημεία καμπής όταν ζήσατε κάποιο είδος κορυφαίας εμπειρίας και στραφήκατε προς μια νέα κατεύθυνση. Σκεφτείτε την ψυχή σας και τι πραγματικά σημαίνει να υποκινείστε από τις εσωτερικές σκέψεις σας, αντί να χρησιμοποιείτε κάποιο τεχνητό, εξωτερικό βαρόμετρο ως οδηγό της ζωής σας. Οι προαγωγές είναι ωραίες. Οι αυξήσεις στον μισθό είναι φυσικά ευπρόσδεκτες. Ένα χρυσό ρολόϊ είναι ένα καλό σύμβολο μιας μακράς και αφοσιωμένης ζωής. Ένας βαθμός σε ένα πτυχίο, ένα τρόπαιο, και τόσα άλλα είναι όλα εξωτερικοί δείκτες. Δεν απαλύνουν ούτε ικανοποιούν την ψυχή σας. Η ψυχή σας δεν είναι πεπερασμένη – δεν έχει μορφή – ούτε αρχή ή τέλος. Έχει ανάγκη την επέκταση, την εξέλιξη, να αποφεύγει την εττικετοποίηση ή την διαμερισματοποίηση.

Κάθε κίνηση που έκανα στη ζωή μου ήταν προς την κατεύθυνση της μεγαλύτερης ελευθερίας που μου έδινε την δυνατότητα να αποφασίζω για τον εαυτό μου, πού να είμαι κάθε ημέρα, τι να φορώ, πώς να μιλάω, πώς να προχωρήσω με το γράψιμο μου. Αυτά ήταν ωθήσεις από την ψυχή μου – το εσωτερικό αόρατο μέρος μου που είναι άπειρο, και, ως εκ τούτου, αναζητά πάντα την επέκταση. Μείνετε σε επαφή και τιμάτε το κάλεσμα που αισθάνεστε βαθιά μέσα σας. Αν το αγνοήσετε, θα καταλήξετε να αισθάνεστε φυλακισμένος μέσα στο ίδιο σας το σώμα και στον ιδιωτικό κόσμο σας. Η ψυχή σας είναι δυστυχισμένη όταν περιορίζεται, ή εττικετοποιείται, ή της λένε τι μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει.


Καθώς αρχίζετε να βλέπετε όλο και περισσότερο πιο καθαρά όχι μόνον πώς και γιατί η ζωή σας πήρε όλες τις ανατροπές και τις στροφές της, αλλά και ποια κατεύθυνση πρόκειται να πάρει από εδώ και στο εξής, θα δείτε ότι η ψυχή σας δεν θα σας κάνει ποτέ να χαθείτε. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό είναι πραγματικά το ποιος είστε – όχι τα επιτεύγματα ή τα υπάρχοντα σας, αλλά η εσωτερική αυτή αίσθηση του σκοπού που επιδιώκει την απεραντοσύνη και την επέκταση. Ακούτε την όταν σας γνέφει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, ή όταν σας στέλνει έναν δάσκαλο, ή όταν οργανώνει μια σειρά από συγχρονιστικά γεγονότα. 

Όλο αυτό είναι τόσο μυστηριωδώς συναρπαστικό όταν συμβαίνει, επειδή ο εξωτερικός κόσμος σας τελικά συντονίζεται με την έμφυτη ανάγκη της ψυχής σας να συνεχίσει να επεκτείνεται. Πρέπει και πάντα θα σας σκουντάει με αυτόν τον τρόπο επειδή είναι άπειρη, και ως εκ τούτου πρέπει να συνεχίσει να μεγαλώνει.
Υπήρχε αόρατη καθοδήγηση εκεί για μένα σε κάθε ένα βήμα του δρόμου, ακριβώς όπως υπάρχει και για σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την καθοδήγηση, σας προτρέπω να είστε απόλυτα πιστοί σε αυτό που υπάρχει πουθενά αλλού εκτός από μέσα σας. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό για να βλέπετε πιο ξεκάθαρα και να ζείτε τη ζωή σας από ένα μέρος πάθους και σκοπού”.

- Dr Wayne W. Dyer


 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα