Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Λεμόνι, ευεργετικό για απώλεια βάρους


 

Αν θέλετε να χάσετε βάρος, αλλά σας ενοχλεί η ξινίλα του, σας προτείνω μια συνταγή με λεμόνι.
Στύβετε ένα ολόκληρο λεμόνι και κρατάτε το χυμό στην άκρη.
Σε αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνετε δυο ευμεγέθη κομμάτια τυρί Μετσοβόνε .

 

Τα τηγανίζετε -χωρίς λάδι, για να αποφύγετε τις πρόσθετες θερμίδες-και μόλις αρχίζει το τυρί να λειώνει, ρίχνετε το χυμό του λεμονιού.



Το τυρί πρέπει να κολυμπάει στο λεμόνι. Διαφορετικά, κάντε ένα σαγανάκι και μη συνεχίσετε να διαβάζετε παρακάτω.

Στη συνέχεια δυναμώνετε την φωτιά, για να κάνετε, τυρί και λεμόνι, ένα ενιαίο κολλώδες χαρμάνι.




Μόλις βεβαιωθείτε, ότι το τυρί έχει διαλυθεί μέσα στο λεμόνι, σβήνετε το μάτι και αφήνετε το μίγμα, για ένα λεπτό, να κρυώσει και να αποκτήσει μια ενιαία κρούστα.

Η εμφάνισή του θα σας θυμίσει λίγο το καζάν ντιπί.

Αν έχετε έλλειψη πρωτεϊνών ή σας ενοχλεί το σκέτο τυρί, ρίξτε στο τηγάνι, αμέσως μετά το λεμόνι, και κομμάτια από χωριάτικο λουκάνικο σε μικρές ροδέλες η εμπλουτίστε το μίγμα με δύο λεπτές φέτες παστουρμά η και μία φέτα μπέικον για περισσότερη ποικιλία.

Αν είστε vegan, βάλτε ακόμη και καμία πιπεριά Φλωρίνης ή καπαρόφυλλα Τήνου.

Προσθέστε για το τέλος- από πάνω – ρίγανη, αποξηραμένα σύκα σε μικρά κυβάκια και άφθονο μπούκοβο, που επίσης καίει τα λίπη του σκεμπέ (Στη photo, αριστερά είναι η έκδοση για vegan και δεξιά για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν Χριστό)



Καθίστε στο τραπέζι, γιατί αυτό που φτιάξατε δεν πίνεται αλλά τρώγεται, και συνοδέψτε το με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, που βοηθά στον καθαρισμό του αίματος, προλαμβάνει την εμφάνιση θρόμβων του αίματος και προστατεύει τον ιστό των μεγάλων αιμοφόρων αγγείων σας.
Για να καθαρίσουν τελείως οι τοξίνες του οργανισμού, αποφύγετε για την επόμενη μισή με μια ώρα -από την παραπάνω έμμεση λήψη του λεμονιού- να φάτε οτιδήποτε άλλο.

Μόλις περάσει η ώρα, για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας , που υποβλήθηκε σε αυτή τη δοκιμασία, φάτε άφοβα και κανένα προφιτερόλ .

Αλλά, φτιαγμένο από πικρή σοκολάτα. Και όχι με πολλή σαντιγύ, και πάει στράφι όλη σας η δίαιτα.

Υπομονή!

Το ξέρουμε ότι το λεμόνι δεν είναι εύγεστο, αλλά με την συνταγή αυτή προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε, να βάλετε στην καθημερινότητά σας την υγιεινή διατροφή και να διατηρήσετε την σιλουέτα σας, όπως ήταν πριν από είκοσι χρόνια, που δεν είχατε πατσοκοιλιά.

Αν, παρ’ όλες αυτές τις συμβουλές, τις έγγραφες οδηγίες και τις φωτογραφίες που σας παραθέσαμε, δείτε ότι δεν χάνετε βάρος και ανεβάζετε πίεση, να ξέρετε ότι δεν φταίει το λεμόνι.

Γ.Κ

Υ.Γ. Κλείστε ερμητικά την πόρτα της κουζίνας για να μην απλωθεί η συνδυασμένη μυρωδιά της βαρβατίλας που αναδύεται από το μετσοβόνε και του τηγανισμένου παστουρμά. Επίσης, μην ξεχάσετε να πετάξετε τις λεμονόκουπες στα σκουπίδια και να μαζέψετε τα πιάτα. Η γυναίκα σας, αντί να σας πει μπράβο, που προσέχετε τι τρώτε, θα σας βρίσει μόλις δει ότι η κουζίνα της έγινε μπoυρδέλο.

(Αγαπητέ φίλε, είστε πολυτάλαντος. Κινείστε με μεγάλη άνεση από τα γραφεία των μεγάλων εταιρειών μέχρι την κουζίνα. Μάταια περίμενα μέσα στη συνταγή να πεταχτεί καμιά επιστήμονας θεογκόμενα να μας αναλύσει την θεωρία των παιγνίων. Ελπίζω στο επόμενο κείμενο να μας αποζημιώσετε με καμιά κρεβατογεμίστρα. Να είστε καλά.)
 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα