Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Περισσότερα από 50 άτομα με προβλήματα στην αναπνοή, στο αεροδρόμιο του Αμβούργου μετά από έκθεση σε «άγνωστη ουσία"

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Αμβούργου: Δεκάδες άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα


Το αεροδρόμιο του Αμβούργου εκκενώθηκε και έκλεισε έπειτα από καταγγελίες τουλάχιστον 50 ατόμων που ανέφεραν ότι υποφέρουν από αναπνευστικά προβλήματα μετά από εισπνοή μιας «άγνωστης ουσίας." Σπρέι πιπεριού μπορεί να προκάλεσε την εκκένωση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής.
Όλα ξεκίνησαν με τους ανθρώπους να καταγγέλλουν δυσκολίες στην αναπνοή, μετά την έκθεσή τους σε άγνωστες δυσάρεστες οσμές στο αεροδρόμιο του Αμβούργου την Κυριακή το πρωί, ανέφερε η Hamburger Morgenpost .

Οι τελικοί σταθμοί 1 και 2 στη συνέχεια εκκενώθηκαν και εκατοντάδες επιβάτες έπρεπε να περιμένουν έξω με σχεδόν κάτω από το μηδέν θερμοκρασίες.


Ένα σπρέι πιπεριού ή μια παρόμοια ουσία είναι πιο πιθανό πίσω από το συμβάν, είπε ένας εκπρόσωπος των πυροσβεστών, σημειώνοντας ότι  μια άδεια φιάλη βρέθηκε και η οποία θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τα προβλήματα υγείας, ανέφερε η DPA . Η ουσία στη συνέχεια πιθανώς εξαπλώθηκε μέσα στο κτίριο από το σύστημα κλιματισμού.
Η πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης έχει αποκλειστεί, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ένας υπάλληλος αεροδρομίου είπε νωρίτερα ότι μια διαρροή φυσικού αερίου θα μπορούσε να είναι πίσω από τα αναπνευστικά προβλήματα, τα ερεθισμένα μάτια και την ναυτία, ανέφερε η DPA .

Μια πηγή είπε στην Bild νωρίτερα ότι η άγνωστη ουσία ίσως να διοχετεύθηκε μέσα από το σύστημα κλιματισμού του αεροδρομίου.
Οι περιβαλλοντικές υπηρεσίες της πυροσβεστικής προσπαθούν να καθορίσουν ακριβώς ποια είναι η ουσία.

Η πυροσβεστική που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα δημιούργησε θέσεις πρώτων βοηθειών για όσους είχαν εισπνεύσει την ουσία.

Ακυρώθηκαν πτήσεις για περισσότερο από μία ώρα, λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, εκπρόσωπος του αεροδρόμιου του Αμβούργου, δήλωσε στο Twitter.
Οι δρόμοι που οδηγούν στο αεροδρόμιο έκλεισαν προσωρινά.

Το αεροδρόμιο του Αμβούργου "επανήλθε στο φυσιολογικό," έπειτα από αρκετές ώρες.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα