Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Το 2017 είναι το έτος στο οποίο όλα θα αποκαλυφθούν!

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.



- Χιλιάδες παιδιά κλεισμένα σε κλουβιά σε υπόγειες εγκαταστάσεις και στρατιωτικές βάσεις, περιμένουν να θυσιαστούν τελετουργικά στον σατανά από τους ψυχοπαθείς εγκληματίες που προώθησε η Cabal στην εξουσία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη!
Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ
- Το 2017 είναι το έτος στο οποίο όλα θα αποκαλυφθούν!
Αυτό που βλέπουμε σήμερα στην Αμερική είναι η απόγνωση των παιδεραστών που έχασαν την εξουσία τους..
Η παιδοφιλία και οι θυσίες παιδιών αγκαλιάζουν όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη! Κανένας άλλος πρόεδρος στην ιστορία δεν είχε ποτέ να αντιμετωπίσει αυτό που ο Πρόεδρος Trump αντιμετωπίζει τώρα. Κοιτάξτε το φόβο και την απελπισία στα πρόσωπα εκείνων που τον καταδικάζουν..
Η μάχη έχει ενταθεί. Η Cabal είναι αδίστακτη. Καταστρέφει τους πάντες και τα πάντα που μπορούν να σταθούν στο δρόμο της απόλυτης κυριαρχίας της.
Οι παιδόφιλοι και ψυχοπαθείς είναι τα όπλα που χρησιμοποιούσε για να αναλάβει τον έλεγχο της ανθρωπότητας. Οι σατανικές τελετουργικές δολοφονίες που πραγματοποιούνται σε κάθε χώρα, γίνονται από εκείνους που καλούνται να την εμπιστεύονται και να την υπακούουν. Πολλοί από αυτούς έχουν πειστεί να πάνε σε ορισμένα νησιά και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Εκεί, παρασύρονται σε βιασμούς παιδιών και σε τελετουργικές δολοφονίες παιδιών ενώ τους παρακολουθούν κρυφές κάμερες, για να εξασφαλιστεί ότι θα γίνουν απόλυτοι σκλάβοι της Cabal. Δεν υπάρχει πλέον διαφυγή, εκτός από τον ίδιο το θάνατο.

Αυτό που βλέπουμε τώρα στην Αμερική είναι η απόγνωση των παιδεραστών που έχασαν την εξουσία τους. Κανένας άλλος πρόεδρος στην ιστορία δεν είχε ποτέ να αντιμετωπίσει αυτό που ο Πρόεδρος Trump αντιμετωπίζει σήμερα. Κοιτάξτε το φόβο και την απελπισία στα πρόσωπα εκείνων που τον καταδικάζουν. Οι συλλήψεις έχουν αρχίσει με πρώτους τους προμηθευτές παιδιών, εφ' όσον η προστασία των παιδιών είναι υψίστης σημασίας για τον Πρόεδρο Trump. Υπάρχουν υπόγειες βάσεις όπου τα παιδιά κρατούνται σε κλουβιά μέχρι τη θυσία τους. Και δεν πρόκειται για παιδιά μόνον από την Αμερική. Είναι παιδιά που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Η μεγάλη επιχείρηση που ξεκίνησε έχει σχέδια για την παγκόσμια αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη, όπου βρίσκεται η κεφαλή του φιδιού, ο Ιησουΐτης Πάπας. Ο Malachy Martin προειδοποίησε την ανθρωπότητα τι θα συμβεί όταν οι Ιησουίτες αναλάβουν το Βατικανό, Κοιτάξτε τους πολέμους που υποκινήθηκαν από το Βατικανό. Κοιτάξτε τη σφαγή της ανθρωπότητας που πραγματοποιείται στο όνομα του Βατικανού. Την αποτυχημένη προσπάθεια να εξοντώσουν τον Ιρλανδικό λαό, που πραγματοποιήθηκε από τους Ιησουίτες, που είπαν ότι δήθεν ήταν ένας λιμός, ενώ είχε προγραμματιστεί να συμβεί από αυτούς..
Δείτε περισσότερα στο link: https://newsletters.unseen.is/…/1U…/fV8RytlIa892Gz7TOZ2Jk5BA
[Το αποκρουστικό και σατανικής έμπνευσης "έργο" βρίσκεται μέσα στο Βατικανό και σύμφωνα με τα λόγια του Fazzini που πιθανόν να απηχούν και την επίσημη άποψη του Βατικανού, "ο Ιησούς ανεδύθη μέσα από αυτόν τον κρατήρα ο οποίος δημιουργήθηκε μετά από μια δίνη φριχτής βίας και ενέργειας, ύστερα από μια ατομική έκρηξη!".]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα