Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Πολλαπλός οργασμός: Sex- ασκηθείτε για να τον πετύχετε!




Τελικά το καλό σεξ δεν περνά μόνο μέσα από την…κουζίνα άλλα και από το γυμναστήριο!

Οι επιστήμονες αποφάνθηκαν ότι η γυμναστική και ιδιαίτερα ορισμένες ασκήσεις -εκτός από τις γνωστές σε όλους ασκήσεις Κέγκελ- έχουν αφροδισιακές ιδιότητες.
Και για του λόγου του αληθές οι ειδικοί του «American Council on Exercise» δηλώνουν κατηγορηματικά πως η σεξουαλική ζωή είναι άμεσα εξαρτώμενη τόσο από την υγεία όσο και από το επίπεδο της άσκησης που επιλέγει ο καθένας.
Δείτε ποιες είναι αυτές!

Πυελικές ασκήσεις






Όποια και αν είναι η αγαπημένη σας στάση στο σεξ οι πυελικές ασκήσεις αυξάνουν την αντοχή και την ευελιξία ενώ υπόσχονται απανωτούς οργασμούς.
Κολύμπι






Ερευνητές του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι όσοι άνδρες και γυναίκες ήταν κολυμβητές στα 60 τους έκαναν σεξ με την ίδια συχνότητα με εκείνους που ήταν 20 χρόνια νεότεροι. Και αυτό γιατί η κολύμβηση αυξάνει τη ροή του αίματος, την αντοχή, ενώ βελτιώνει τη μυϊκή δύναμη.
Κάθισμα






Αυτή η κίνηση κάνει τις γυναίκες πιο ευέλικτες κατά την ερωτική επαφή, λέει η φυσιολόγος Liz Neporent. Πρόκειται για μια έντονη άσκηση που εκτείνεται στο εσωτερικό των μηρών, στη βουβωνική χώρα και στα ισχία και το πλεονέκτημά της είναι ότι χαρίζει ευλυγισία στο σεξ.
Γρήγορο περπάτημα
Αποτέλεσμα εικόνας για Γρήγορο περπάτημα

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο αλλά το γρήγορο περπάτημα μεταμορφώνει ερωτικά άνδρες και γυναίκες. Και αυτό γιατί καλυτερεύει την κυκλοφορία του αίματος και την καλύτερη οξυγόνωση του αίματος ενώ απελευθερώνει τις ενδορφίνες οι οποίες ανάβουν την ερωτική επιθυμία.
Το στρέτσινγκ της πεταλούδας
Ο σκοπός του είναι να δυναμώσει και να επιμηκύνει τους μύες εσωτερικά των γοφών, που είναι ακόμα μια ερωτογενής ζώνη. Η δρ Victoria Zdrok, συγγραφέας του βιβλίου «The Anatomy of Pleasure» επισημαίνει ότι όταν μια γυναίκα ασκείται, η απελευθέρωση ενδορφινών και ντοπαμίνης, που είναι απαραίτητες για να φτάσει σε οργασμό, σε συνδυασμό με την ένταση στους κοιλιακούς μυς και στα πόδια, είναι δυνατό να διεγείρουν την κλειτορίδα και να οδηγήσουν σε οργασμό«.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα