Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Το νέο Βρετανικό όπλο της SAS στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας [Βίντεο]



Αυτό είναι το νέο θανατηφόρο όπλο της SAS για τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας
Σε περίπτωση επίθεσης, η ελίτ των ειδικών δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου θα ορμήσει μαζί με ένα ελικόπτερο-αεροπλάνο, αξίας 43 εκατομμυρίων λιρών (£ 43K) που το έχουν ονομάσει «Transformer».
Το Osprey είναι σχεδόν δύο φορές γρηγορότερο από τον σημερινό στόλο της SAS.Τα ελικόπτερα μεταφοράς μπορούν να μεταφέρουν τουλάχιστον 24εις άντρες των ειδικών δυνάμεων. Με την τελική ταχύτητα των 360 μίλια/ώρα, που μπορεί να αναπτύξει, οι στρατιώτες θα πηγαίνουν από Hereford στο Λονδίνο σε 30 λεπτά για να ενισχυθεί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της SAS, η οποία είναι μόνιμα εγκατεστημένη στην πρωτεύουσα.
Το Osprey έχει πολυβόλα εγκατεστημένα στη μύτη και στην πίσω ράμπα. Το εύρος του είναι επίσης πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε μεταφορικό ελικόπτερο, σήμερα. Μπορεί να πετάξει μέχρι και 1.000 μίλια ή ακόμα και οκτώ ώρες χωρίς ανεφοδιασμό, που σημαίνει ότι αν οι τρομοκράτες ξεκινήσουν επιθέσεις σε όλη τη Βρετανία, το ίδιο αεροσκάφος θα μπορούσε να πετάξει τα στρατεύματα του σε διάφορες τοποθεσίες.
Επειδή οι βρετανικές δυνάμεις δεν έχουν πετάξει ποτέ στο Osprey, οι πιλότοι του Ηνωμένου Βασιλείου εκπαιδεύονται από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.
Μια πηγή της SAS δήλωσε χθες το βράδυ: «Αυτό είναι ένα βασικό νέο κομμάτι του εξοπλισμού μας που θα μας κάνει πολύ ευκολότερη και ταχύτερη την ανταπόκριση σε περίπτωση επίθεσης. Με την ικανότητα απογείωσης και προσγείωσης του, θα μπορούσε να πετάξει απευθείας από Hereford, σε κάθε πόλη, ακόμα και σε περιορισμένο χώρο. »

Ενώ, οι επικριτές του Osprey βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο ασφάλειας στο αεροσκάφος – 36 στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί στην πρώτη δοκιμαστική πτήση τους στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ) – έχουν καλές επιδόσεις στις δοκιμές με τη SAS.
Οι κινητήρες Rolls-Royce του αεροσκάφους παράγουν αρκετή ιπποδύναμη για το Osprey ώστε να αναρριχηθεί σε 36 πόδια ανά δευτερόλεπτο, είναι αρκετά γρήγορο, και άπιαστο από ένα ελικόπτερο.
Μπορεί επίσης να πετάξει με ταχύτητα έως τα 26,000 πόδια, αποφεύγοντας έτσι τους πυραύλους του εχθρού, ενώ τα ανθρακονήματα του μειώνουν τον αντίκτυπο από τις σφαίρες και τις ρουκέτες.
Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους το προσχέδιο του Υπουργείου Άμυνας για τις στρατιωτικές προτεραιότητες δαπανών υποσχέθηκε να αναβαθμίσουν τα ελικόπτερα και τα αεροσκάφη του στόλου του Ηνωμένου Βασιλείου.
Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο, ο διοικητής της Μεικτής Διοίκησης Ελικόπτερο του Ηνωμένου Βασιλείου, Υποστράτηγος Ρίτσαρντ Felton, είπε ότι ήθελε να αποκτήσει τα ελικόπτερα hi-tech για «συγκεκριμένες επιχειρήσεις και αποστολές» – μια φράση που αφορά τις Ειδικές Δυνάμεις της Βρετανίας.
Η Boeing, η οποία κατασκευάζει το Osprey, επιβεβαίωσε επίσης το ενδιαφέρον του Ηνωμένου Βασιλείου στο αεροσκάφος, αλλά δεν ήταν σαφές γιατί αν χτες το βράδυ τα Ospreys της SAS έχουν αγοραστεί, ή είναι μισθωμένα από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.
Την Παρασκευή, ο Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε ότι 1.000 επιπλέον ένοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται σε ολόκληρη τη χώρα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα