Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ο Robert Kennedy Jr θα ηγηθεί επιτροπής για την ασφάλεια των εμβολίων – Είναι εξέχων σκεπτικιστής των εμβολιασμών




Ο εκλεγμένος Πρόεδρος Donald Trump ζήτησε από τον Δημοκρατικό Robert Kennedy Jr., ανιψιό του προέδρου Τζον Φ Κένεντι, να ηγηθεί μιας προεδρικής επιτροπής για την ασφάλεια των εμβολίων

Ο Kennedy, ένας περιβαλλοντικός ακτιβιστής και κριτικός των εμβολίων, το αποδέχθηκε.
Ο Trump συναντήθηκε με τον Kennedy την Τρίτη στη Νέα Υόρκη. Και οι δύο έχουν το ερώτημα, κατά πόσον τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό, ένας ισχυρισμός που συνεχώς καταρρίπτεται από το ιατρικό προσωπικό σε όλους τους τομείς.
Ο εκπρόσωπος της μετάβασης Trump Sean Spicer είπε ότι οι δυο άντρες συζήτησαν «θέματα που σχετίζονται με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς”.
Ο Trump έχει επανειλημμένα εκφράσει την πεποίθηση του ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού.

“Υγιές μικρό παιδί πηγαίνει στο γιατρό, παίρνει με τεράστια δόση πολλών εμβολίων, δεν νιώθει καλά και αλλάζει – ΑΥΤΙΣΜΟΣ. Πολλές τέτοιες περιπτώσεις!”
Κρίμα που ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, που αδικήθηκε γιατί ήθελε να προβάλει το αντιεμβολιαστικό ντοκιμαντέρ στο φεστιβάλ του και δεν τον άφησαν, βιάστηκε να υπερασπιστεί την Κλίντον προεκλογικά και να βρίσει τον Τραμπ χυδαία. Έχει και προσωπικό ενδιαφέρον λόγω του αυτιστικού του παιδιού.
Μένει να δούμε τώρα πως θα εξελιχθεί η όλη κατάσταση κι αν δεν είναι απλώς λόγια. Λέτε να έχασε τις εκλογές η Χίλαρι από το αντιεμβολιαστικό κίνημα στις ΗΠΑ; Διόλου απίθανο και σίγουρα συνέβαλε. Γιατί η ίδια με τις φαρμακευτικές ήταν το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο μαζί… τρυπάνε αβέρτα κουβέρτα όλα τα μωρά!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα