Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

H ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ




Ο αληθινός κόσμος, το να γνωρίζουμε την αθάνατη και άτρωτη υπόσταση μας, είναι κάτι που μας διαφεύγει σε αυτόν τον κόσμο, και για τον λόγο αυτόν γίναμε αγρίμια, διότι και το σώμα εκτός την άλογη λογική του είναι τόσο θνητό που έχει ατελείωτες ανάγκες και μας κάνει υπηρέτες της δυστυχίας.


Και φτάσαμε στο σήμερα να ονειρευόμαστε το τίποτα, την αναλώσιμη ύλη που έρχεται και φεύγει για πάντα σαν να μην υπήρξε ποτέ αυτή η ζωή, ειδικά όταν η παγκόσμια συνειδητότητα των ανθρώπων ζει κλεισμένη αποκλειστικά στον εαυτό της για να αισθάνεται ασφαλής από τους φόβους της που κυριαρχούν παντού και κατάντησε να γίνει ένα αγρίμι χειρότερο και από τα πιο άγρια θηρία.

Κατάλαβες σε τι σκοτάδια ζούμε; όταν το 98% της Ελληνικής Γραμματείας το έχουν εξαφανίσει από προσώπου γης; αυτό κι αν είναι απόδειξη ότι είμαστε μέσα στο βαθύ πνευματικό σκοτάδι, γυρίσαμε χιλιάδες χρόνια πίσω στην εποχή του Νεάτερνταλ όσον αφορά την ενόραση του αληθινού και γίναμε ένα με την Γη το χώμα το σκοτάδι.



morfeas sky


Η ψυχή ενσαρκώνεται στην τρίτη διάσταση 3η.
Εφόσον δεν έχει επιτευχθεί απελευθέρωση από το υλικό σύμπαν στη συγκεκριμένη ενσάρκωση, μετά τον "θάνατο" του υλικού σώματος η ψυχή ανεβαίνει στην τέταρτη διάσταση 4η.

Εκεί μέσα στο διάστημα του υλικού σύμπαντος προετοιμάζεται για την επόμενη της ενσάρκωση υπό την επίβλεψη του Μάτριξ.
Είναι λίγες οι ψυχές που καταφέρνουν ένα ρήγμα στον θόλο του ψευδοσύμπαντος από την 4η διάσταση.

Οι δημιουργοί του υλικού σύμπαντος και του Μάτριξ έχουν προβλέψει τα πάντα.
Μέσα στο υλικό σύμπαν υπάρχουν όλες οι δονήσεις βασισμένες στην διπολικότητα: καλό-κακό, άσπρο-μαύρο, θετικό-αρνητικό.

Φρόντισαν να δημιουργήσουν όμως την ψευδαίσθηση της ισορροπίας των αντιθέτων. Και είναι ψευδαίσθηση διότι ενώ "διδάσκουν" ισορροπία αυτοί ελέγχουν το αποτέλεσμα.

Οδηγούν τα πράγματα διαμέσω των καταγραφών του Μάτριξ μέχρι ενός σημείου και δίνουν την ψευδαίσθηση στην οντότητα ότι αφυπνίζεται η ανεβαίνει διάσταση, ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Οι δημιουργοί (κατώτεροι θεοί) δονούνται και αυτοί στην 4η διάσταση. Είναι και εκείνοι αόρατοι στα μάτια μιας τρισδιάστατης οντότητας.
Σκοπός τους είναι να επι-κυριαρχήσουν σε όλες τις οντότητες-ψυχές που είναι εγκλωβισμένες μέσα στο ψευδοσύμπαν, για λόγους που θα εξετάσουμε παρακάτω.



ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Αν ήσουνα αθάνατος άνθρωπος δίχως ανάγκες τότε δεν θα σε ενδιέφερε το παρελθόν ούτε το μέλλον αλλά θα ζούσες για πάντα στο παρόν...αυτή είναι η πραγματικότητα των ανώτερων διαστάσεων.

Το ψευδο-σύμπαν τρέφεται από τα υλικά του παιδιά, απορροφώντας τις δονήσεις τους.

Οι αρχαίοι Έλληνες συμβόλιζαν αυτό το γεγονός με τον θεό Κρόνο, ο οποίος σύμφωνα με τον μύθο, έτρωγε τα παιδιά του.

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα ο Χρόνος είναι η ροή της αιωνιότητας σε κίνηση.
Στον χρόνο δεν υπάρχει αρχή και τέλος.
Δεν υπάρχει παρελθόν και μέλλον.
Όλα συμβαίνουν στην στιγμή.
Σε αυτό που λέμε εμείς "παρόν".

Αυτή είναι η ανώτερη δόνηση του Χρόνου (παρόν) και η οποία βιώνεται μόνο σε ανώτερες διαστάσεις.
Στην ουσία των πραγμάτων Χρόνος, με την έννοια που εμείς γνωρίζουμε δεν υπάρχει.

morfeas sky

Όπως ο θεός Κρόνος σύμφωνα με τον αρχαιοελληνικό μύθο καταβροχθίζει τα παιδιά του για να μην τον διαδεχτούν στην εξουσία, έτσι και το υλικό σύμπαν καταβροχθίζει την ενέργεια των οντοτήτων (ανθρώπων) περιορίζοντας τους ώστε να μην εξελίσσονται, να πεθαίνουν και να αναγεννιώνται συνεχώς.

Και καθώς αναγεννάται η ψυχική τους ενέργεια εκδηλωμένη μέσα από κάθε ενσάρκωση στο υλικό σύμπαν οι δημιουργοί εξασφαλίζουν την "τροφή τους" παρατείνοντας έτσι την παραμονή τους στο ψευδοσύμπαν που δημιούργησαν.

Έτσι επαναλαμβάνεται ένας κύκλος που δίδεται με την ψευδή αντίληψη της "καταγραφής" αέναως.
Στην ουσία είναι ένας κύκλος που ακολουθεί έναν και μόνο σκοπό.
Να υποστηρίξει την ύπαρξη των επικυρίαρχων στο υλικό σύμπαν.

Ότι εκδηλώνεται μέσα στο υλικό σύμπαν έχει αρχή και τέλος.
Το πραγματικό αρχέτυπο του "αέναου" βρίσκεται σε ανώτερες διαστάσεις πέραν της 4ης.

Όπως προαναφέρθηκε, με αυτή την διαδικασία οι κατώτεροι θεοί-δημιουργοί παγιώνουν την ύπαρξή τους καθώς παίζουν συνεχώς το παιχνίδι του Χρόνου-Κρόνου.

Τρέφονται από τις ζωές των οντοτήτων-ανθρώπων, τα λάθη τους, τον πόνο τους, τον φόβο τους, και όλα τα χαμηλής δόνησης συναισθήματα και με αυτόν τον τρόπο ανανεώνονται και διευθύνουν το υλικό σύμπαν.

Το υλικό σύμπαν που ζούμε είναι έτσι προγραμματισμένο ώστε αρκετές φωτισμένες οντότητες που έχουν επιλέξει να ενσαρκωθούν να καταδιώκονται από τους κατώτερους θεούς-δημιουργούς.

Για να ξεφύγουν αυτές οι φωτισμένες οντότητες αρκετές φορές μπλέκονται στην δύναμη της συσκότισης που επιβάλλει η ψεύτικη πραγματικότητα.
Όμως σύμφωνα με τον Πλάτωνα, αυτό διαρκεί για λίγο και οι φωτισμένες οντότητες απελευθερώνονται πρώτες ύστερα από μεγάλο αγώνα.

Ο Πλάτωνας ονομάζει αυτές τις ενσαρκωμένες οντότητες, φιλοσόφους-βασιλείς.

Οι οντότητες λοιπόν, σύμφωνα με τον Πλάτωνα, αντιλαμβάνονται ότι πίσω τους καίει μια τεράστια φωτιά, η οποία αντανακλά ότι βλέπουν με τα φυσικά τους μάτια.
Καταλαβαίνουν λοιπόν ότι, ό,τι, βιώνουν μέσα στο υλικό σύμπαν είναι μία ψευδαίσθηση.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα