Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΓΕΛΗ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ

Θα έχετε διαπιστώσει ότι αρκετοί συμπολίτες μας που είναι αδύναμοι και έχουν ανεπτυγμένο το αγελαίο ένστικτο αναζητούν απεγνωσμένα τον "νταβατζή" ηγέτη που θα καθαρίσει για πάρτη τους.

Όμως έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί η
εποχή των ηγετών. Βλέπετε άραγε πουθενά κανέναν ηγέτη παγκοσμίως; 

Ενώ φυσικά σήμερα οι σύγχρονοι πολιτικοί είναι σαφώς πιο εξελιγμένοι και μορφωμένοι από τους παλιούς, εντούτοις, δυστυχώς ή ευτυχώς η σύγχρονη πολυπλοκότητα της εθνικής και παγκόσμιας ζωής, ακυρώνει πλήρως τον όποιο ηγέτη. 

Πέρα από αυτό, η πλήρης εξουσία σήμερα έχει μεταφερθεί στους παραγωγούς του χρήματος, κάτω από τους οποίους δεν υπάρχει περίπτωση να ανθίσει ηγέτης που δεν θα τον ελέγχουν πλήρως.

Ας αφήσουμε λοιπόν την αναζήτηση του ηγέτη και ας γίνουμε επιτέλους ΠΟΛΙΤΕΣ εμείς οι ίδιοι. Ας αξιώσουμε τη συμμετοχή μας στη λήψη των αποφάσεων που επηρεάζουν τη ζωή μας.

Η κοινωνική «αγέλη» θα πρέπει λοιπόν να σταματήσει να τρέχει τρομοκρατημένη, προσπαθώντας ο καθένας μας μόνος του να σώσει το "τομάρι" του και όλοι μαζί να αναζητούμε έναν ηγέτη και θα πρέπει να ενωθεί και να γυρίσει να αντιμετωπίσει το αρπακτικό που την κυνηγάει. 

Διαφορετικά θα φαγωθούμε ένας ένας απομονωμένοι και απροστάτευτοι.

Πέτρος Χασάπης


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα