Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ βέβαιος ότι επί Ανδρέα είχαμε στείλει Έλληνα στη Σελήνη


moon-1024x768Μπορεί η δημιουργία της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας να έχει μονοπωλήσει τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και της κοινής γνώμης, φαίνεται ωστόσο πως ορισμένοι συμπατριώτες μας δεν επηρεάζονται απ' την ανακοίνωση του Νίκου Παππά.
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, αποκάλυψε με κάθε επισημότητα τα σχέδια για το Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών, το οποίο έρχεται να επανακαθορίσει τη σχέση της χώρας με το διάστημα, όμως ο Λάμπρος Μ., ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ απ' το 1981, δηλώνει βέβαιος ότι η σοσιαλιστική παράταξη είχε ανοίξει πρώτη τους δρόμους για τους άλλους πλανήτες.
«Τον ΣΥΡΙΖΑ περιμέναμε και τον κάθε τυχάρπαστο Παππά για να πάμε στο διάστημα. Δεν τα χάφτει κανένας αυτά. Είμαι βέβαιος ότι επί Ανδρέα, δημόσιοι υπάλληλοι διορισμένοι απ' το ΠΑΣΟΚ πηγαινοερχόντουσαν στο φεγγάρι πιο συχνά κι απ' ότι πηγαινοέρχεται ο ηλεκτρικός απ' την Κηφισιά στον Πειραιά. Τόσα εκατομμύρια ξόδεψε ο Άκης, μόνο στα υποβρύχια τα έφαγε; Σίγουρα δώσαμε και σε διαστημόπλοια και κάπου στο φεγγάρι υπάρχει τοπική του ΠΑΣΟΚ κι έχει δώσει ομιλία ο Ανδρέας. Με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμάκι, η χώρα γιγαντώθηκε, σιγά μην δεν πήγαμε και στο διάστημα», σχολίασε ο 58χρονος για να συμπληρώσει:

«Αν δείτε προσεκτικά τα βίντεο από ορισμένες ομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου θα δείτε ότι οι σημαίες δεν κουνιούνται, σημάδι ότι δόθηκαν στο διάστημα. Άλλωστε τόσα χωράφια που μοιράστηκαν στους αγρότες δεν φτάνουν επί γης, κάποια πρέπει να βρίσκονται και σε άλλους πλανήτες».
Το «Κουλούρι» ερευνά προσεκτικά την υπόθεση και μελετά φωτογραφίες της εποχής, με ΑΤΙΑ να μεταφέρουν όντα απ' την Σελήνη προκειμένου να ψηφίσουν σε βουλευτικές εκλογές της δεκαετίας του '80.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα