Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!



Έχει καταντήσει αηδία αυτό το έργο των αποκαλύψεων για την… ανάρμοστη συμπεριφορά προς τις γυναίκες του φρεσκοπλανητάρχη Ντοναλντ Τραμπ. Και πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ και μετά τη νίκη του επί της Χίλαρυ Κλίντον, κάθε τόσο έσκαγε ένα «σκάνδαλο».
Η Mις Ουκρανία ισχυρίστηκε ότι ο Τραμπ της ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του. Που είναι το περίεργο; Άντρας είναι, γουστάρει το σεξ ο οργανισμός του και της έκανε την τιμή να την πηδήξει. Δεν είναι ανώμαλος ο νέος πλανητάρχης να την καλέσει στο δωμάτιό του να παίξουν μπιρίμπα, ούτε να μπανίσουν πορνό παρέα.
Με την ευκαιρία. Είναι τέτοιο το σεξουαλικό πάθος του βαψομαλλιά, που εκυος όλων των άλλων έγινε ο διοργανωτής του «θεσμού» της Μις Υφήλιος.
Όχι, βέβαια, για να κονομήσει, αλλά για να έχει την ευκαιρία να... βοηθάει τις υποψήφιες. «Έλα στο κρεβάτι μου, και θα σε βγάλω πρώτη, θα σε πλασάρω σίγουρα στην πρώτη πεντάδα...».
Ο Νίκος Μαστοράκης είχε συμμετοχή στη διοργάνωση της Μις Κόσμος όταν έγινε το 2000 στην Κύπρο. Και λέει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ζητούσε από συνεργάτη του «Στείλε μου αυτήν το πρωί, εκείνην το απόγευμα...».
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα