Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ (Βίντεο)


interfaith_leaders_hold_objects_expressing_their_belief_in_pope_francis_video_message_on_prayer_for_interreligious_dialogue_credit_apostleship_of_prayer
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Με ένα εντυπωσιακό βιντεοκλίπ του, ο προκαθήμενος της Ρώμης Πάπας Φραγκίσκος προβάλει μια καταφανεί προπαγάνδα με διαφορές αγαπητικές παρεμβολές υπέρ της πανθρησκείας, υπέρ της φτιαχτής ένωσης ανθρώπων διαφορετικών φυλών και θρησκειών υπό την αιγίδα και τα γνωστά κηρύγματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
SS. Papa Francesco - Viaggio Apostolico Armenia Preghiera per la Pace 25-06-2016 @Servizio Fotografico - L'Osservatore Romano
Εντυπωσιακό είναι πως στο βίντεο αυτό, κήρυγμα του Πάπα απουσιάζει τελείως ο Ιησούς Χριστός λες και δεν υπήρξε πότε και λες και ο Πάπας δεν είναι αρχηγός ενός χριστιανικού δόγματος. Το βίντεο αυτό μας θυμίζει και τα αγαπολογικά κηρύγματα διαφόρων δικών μας ορθοδόξων ιεραρχών που και αυτοί συντάσσονται συνειδητά ή ασυνείδητα για την πανθρησκεία του Φραγκίσκου της Ρώμης και του Βαρθολομαίου της Κωνσταντινούπολης.


Η υποκρισία στο βίντεο αυτό που προσκαλεί τους οπαδούς του σε εναγκαλισμό φαίνεται επίσης με την ηχηρή απουσία του πολεμικού δράματος στις διάφορες περιοχές του πλανήτη τις ισλαμικής εισβολής στην Ευρώπη και τις συρρίκνωσης του χριστιανισμού κυρίως στην Δύση.

pap

Στην ίδια γραμμή με τον Πάπα και στον δρόμο της πανθρησκείας κινούνται και οι προτεστάντες καλώντας όλους στα αγαπητικά τους κηρύγματα αλλά προχωρώντας και πιο πέρα σε συνεργασία με τους νεοταξικούς πολιτικούς όπως πρώτος ο Ροναλντ Ρίγκαν με σκοπό να προετοιμάσουν το έδαφος για το Μπλου Μπιμ (Blue Beam) δηλαδή για την επανεμφάνιση του Χριστού, που στην ουσία θα είναι η εμφάνιση του Αντιχρίστου.






ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα