Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Αλλαγή της πραγματικότητας με τον Ανώτερο Εαυτό, το όχημα της Πέμπτης διάστασης



Από το Ζάχο Σκαφίδα

Η Ελένη και ο Γιάννης

“Το ξυπνητήρι, πότε ξημέρωσε; Ωραία είναι εδώ στη ζεστασιά μου, δεν θα σηκωθώ. Κάνει κρύο, ακούω τη βροχή, μάλλον βρέχει έξω”.

 “Πως θα πάω στη δουλειά με τόσο χαλασμό, θα βρω να παρκάρω εκεί κοντά ή θα γίνω λούτσα στο περπάτημα. Θα δω πάλι τα ξινισμένα μούτρα του διευθυντή, θα μου πει άρα καλημέρα. Θα με πρήξουν οι πελάτες, κι αν πάρουν τίποτα…, θα μου πουν θα ξανάρθω… γιατί δεν κρατάω τόσα χρήματα”.

“Με σκουντάει δίπλα μου ο Γιάννης”. –Γ. Ελένη σήκω. “Ωχ και αυτός, όλα τα περιμένει από μένα. Να του φτιάξω το καφέ, ως και τις φρυγανιές να του ετοιμάσω. Του λέω ότι έχουμε παχύνει. Τέρμα οι φρυγανιές, τέρμα η πολύ ζάχαρη, τέρμα τα βούτυρα. Αλλά αναισθησία να φάμε, να φάμε, να φχαριστήσουμε την κοιλία μας. Ζωή ή κόλαση;”

“ Τι λέω, κόλαση; Πράγματι είναι κόλαση. Τι είπαμε την προηγούμενη βδομάδα; Είδες ότι είσαι ένα με τη πηγή του σύμπαντος, είδες ότι μέσω του χρυσού σου Άγγελου, του ανωτέρου εαυτού (Α.Ε.) δεν είσαι μόνη. Ηρέμησε, χαλάρωσε, η σύνδεση και η ταύτιση που έκανες μπορεί να αλλάξει την κόλαση, και το ξέρεις. Χαλάρωσε όλα τα έχει αναλάβει ο  Α.Ε. και είτε καλά είτε κακά, είναι καλά και θα το δεις. Εντάξει, τώρα νιώθω πιο ωραία, να σηκωθώ”.

“Ας δω τι γίνεται έξω. Ωραία ποτιστική βροχή, όχι και χαλασμός! Είχε καιρό να βρέξει, χρειαζόταν, έχει την ομορφιά του αυτό το ήρεμο βροχερό πρωινό. Ας φτιάξω τον καφέ, θα βάλω λίγο ζάχαρη στην άκρη του κουταλιού και έτσι δεν θα λείψει τίποτα στη γεύση. Νάτος και ο Γιάννης, ξύπνησε σήμερα μόνος του, τι έγινε, θαύμα; Χαλάρωσε Ελένη…, όλα κανονίζονται από την πηγή και τον Α.Ε. που είσαι εσύ και θα πάνε καλά, το ξέρεις”. . Φιλάκι, αγκαλίτσα; “Τι αίσθηση; Εξισορρόπηση, ανταλλαγή ενεργειών επαφή, τέλειο!”

. Σκέτο καφέ σήμερα Ελένη. –Ε. Έχω βάλει ζάχαρη στην άκρη του κουταλιού, Γιάννη. –Γ. Δεν πειράζει, φέρτον. –Ε. Θέλεις φρυγανιές, βούτυρο; . Τι είπαμε χτες, δίαιτα Ελένη. “Το ήξερα ότι όλα αλλάζουν”. –Ε. Βρέχει και είναι όμορφα, δες. –Γ. Πράγματι μια άλλη μέρα.

                                                           
                                      

. Φεύγω για τη δουλειά, να μην αργήσω σήμερα, θα έχει και μεγάλη κίνηση. –Γ. Θυμήσου να φέρεις λίγα λεμόνια όταν γυρίζεις. –Ε. Ναι στο επαναδεί.
“Βιάσου Ελένη έχει βροχή και αυξημένη κίνηση, θα αργήσεις. Πάλι ξέχασα, είπαμε Ελένη, χαλάρωσε, όλα τα έχει αναλάβει αυτό το ανώτερο που είσαι εσύ και έχεις συνδεθεί, είναι προγραμματισμένα στη εντέλεια και θα φτάσεις στη δουλεία σου όταν πρέπει. Πολύ ωραίο το ταξίδι ας το απολαύσω, και μια μέρα διαφορετική από τις άλλες. Έφτασα, είναι οχτώ, δεν θέλω να αργήσω. Τώρα βρήκε και αυτός να βάλει τα αλάρμ και να κλείσει τον δρόμο; Να κτυπήσω το κλάξον. Τι είπαμε Ελένη έλεγξε το σώμα σου, χαλάρωσε και όλα είναι για το καλό, μη χτυπάς κανένα κλάξον, απόλαυσέ το. Να ένας φεύγει μπροστά από τα αλάρμ από μια θέση παρκινγκ. Ωωω… τώρα θα τη πάρει αυτός με τα αλάρμ. Ααα… τώρα ήρθε αυτός που περίμενε και φεύγουνε. Τι σου είπα Ελένη, τώρα έχεις μια θέση παρκινγκ έξω από τη δουλεία σου”.

“ Έφτασα ακριβώς, ποιός το περίμενε. Τώρα πρέπει να πω καλημέρα στον προϊστάμενο, τι άσχημο συναίσθημα που νιώθω; Άσχημο συναίσθημα; Κόλαση, άσε τον Α.Ε. να το πάρει και να το στείλει στη πηγή. Τώρα δεν υπάρχει. Ο προϊστάμενος; τον οραματίζομαι, τον αγαπώ και με αγαπά και μου λέει με χαμόγελο καλημέρα, ωραία το ένιωσα”. E. Καλημέρα κύριε Κώστα! --Καλημέρα γλυκιά μου Ελένη! “Μπα τώρα με λέει και γλυκιά μου, εγώ συνεχίζω να αισθάνομαι αγάπη όπως έμαθα, και όλα αλλάζουν”.

Μετά από λίγη ώρα έρχεται μια πελάτισσα. –Π. Καλημέρα, . Καλημέρα σας. “Ωχ πάλι αυτή, με είχε ταράξει τη προηγούμενη φορά της είχα κατεβάσει όλα τα κινητά και έλεγα, έλεγα, έλεγα, ώσπου έφυγε. Αλλά τώρα Ελένη ηρέμησε σκέψου ότι τα πράγματα τα έχει αναλάβει ο Α.Ε. και ότι και να συμβεί θα είναι για καλό και των δύο, νιώσε αγάπη για την κοπέλα και όλα θα πάνε καλά”.    . Για να δω παρακαλώ εκείνο το κινητό. Μου φαίνεται πολύ ωραίο πως δεν το είχα δει την προηγούμενη φορά; Θα έχω καλή τιμή;. –Ε. Λυπάμαι, αυτό είναι νέο μοντέλο και δεν μπορώ να σας κάνω καλύτερη τιμή. –Π. Δεν πειράζει θα το πάρω, είναι ο τύπος μου. “Τι συμβαίνει; Μεγάλη αλλαγή, μάλλον θαύμα”. –Π. Ναι αυτό θα πάρω. “Το συσκευάζω με πληρώνει και το δίνω”. –Π. Αα… να μου επιτρέψεις να σου δώσω αυτά τα λίγα λεμόνια που έκοψα από το κήπο μας και τα πήγαινα στη φίλη μου, τώρα δε θα πάω γιατί θα γυρίσω πίσω να ασχοληθώ με το κινητό. Σ΄ ευχαριστώ σου είμαι υπόχρεη!”

Φανταστική ιστορία θα πείτε, παραμύθια, σχεδόν. Είναι από τις δεκάδες που μου έχουν πει οι φίλοι με μια μικρή τροποποίηση. Την αναφέρω για να δούμε πως πρέπει κανείς να δράσει για να γίνει αλλαγή στη κόλαση της πραγματικότητας που ζει. Πριν προχωρήσετε στη ανάγνωση, καλό είναι να έχετε υπ΄ όψιν το άρθρο Συνέντευξη με τον Ανώτερο Εαυτό .

Οι βασικοί παράγοντες σύνδεσης

Είμαι ενήμερος της πλειοψηφίας των μεθόδων ευθυγράμμισης με τον ανώτερο εαυτό και την πηγή, για τη επιτυχία στόχων, έχοντας αρκετές περγαμηνές με βούλα από πλείστα σεμινάρια. Έχω λάβει υπόψη την πλειοψηφία μεθόδων του διαδικτύου και κάθε είδους μαγείας. Δυστυχώς αυτό που κατάφερα ήταν να χάσω χρόνο και χρήμα. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που έχουν πετύχει την αλλαγή στην πραγματικότητα που ζούνε αλλά είναι ελάχιστοι.

Εδώ προσφέρεται κάτι με μηδενικό κόστος που θα αλλάξει το περιβάλλον σας.

Χρειάζονται ορισμένα βασικά. Να μπορείς να οραματίζεσαι, να νιώθεις αγάπη, να μπορείς να χαλαρώνεις. Να έχεις απόλυτη πίστη ότι αυτό το αόρατο σε καθοδηγεί και σου αλλάζει την ζωή. Να ακολουθείς ένα υγιεινό τρόπο ζωής όσο αφορά την τροφή, την εκγύμναση, τον έρωτα. Να μη κάνεις κάτι που φέρνει πόνο και βλάπτει τους άλλους ανθρώπους και αν γίνεται τα όντα από τα οποία τρέφεσαι. Όσο λιγότερο πόνο προκαλείς, τόσο ανεβαίνεις υψηλότερα.

Χαλάρωση. Πολύ απλά, αρχίζετε να ελέγχετε τα μέλη του σώματος αρχίζοντας συνήθως από κάτω ανεβαίνοντας προς τα πάνω αν είναι χαλαρά. Σύμφωνα με τον Mark Waldman  αν χασμουρηθείς μερικές φορές είναι ο καλύτερος τρόπος να χαλαρώσεις.

Οραματισμός. Ξεκινάμε από απλές ασκήσεις, μπορούμε να βάλουμε ένα αντικείμενο μπροστά μας πχ ένα βάζο ή ένα μήλο ή κάτι άλλο. Το παρατηρούμε, χαλαρώνουμε, κλείνουμε τα μάτια και προσπαθούμε να το φανταστούμε. Όταν είναι εύκολο για μας καθόμαστε στη πολυθρόνα παρατηρούμε το δωμάτιο κλείνουμε τα μάτια και το ξαναβλέπουμε. Στη συνέχεια μπορεί με την φαντασία μας να πιάνουμε τα αντικείμενα του δωματίου και να τα βλέπουμε. Στη συνέχεια μπορούμε να βγούμε από το δωμάτιο με την φαντασία μας και να κάνουμε μια βόλτα στο δρόμο μας ή στη γειτονική πλατεία. Όταν αυτά είναι εύκολα, τότε έχει ανοίξει το μάτι της ψυχής.

Αγάπη. Περίεργο; Και όμως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν μπορούν να την νοιώσουν. Η αγάπη είναι η πρώτη ενέργεια που δημιούργησε το σύμπαν. Γι΄ αυτό όταν γεννιέται ένα ον δίνεται η μητρική αγάπη ορμονικά στους γονείς και ιδιαίτερα στη μητέρα. Τα πρώτα δείγματα αγάπης είναι χημικά, στη συνέχεια ένα όν με νοημοσύνη και αντίληψη μαθαίνει να αγαπά χωρίς χημεία. Έτσι κανείς ξεκινά να νιώσει την γνωστή αγάπη που είχε νιώσει στους γονείς του, σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο, φίλο ή κάποιο ζωάκι.  Αφού το νιώσει προσπαθεί αυτό το συναίσθημα να το επεκτείνει σε κάποιο κοντινό του άτομο και συνέχεια σε άλλο, σε άλλο, ως ότου να νιώσει έστω και στιγμιαία αγάπη για όλο το σύμπαν. Η αγάπη συνδέει τα πάντα, έχει αποδειχθεί επιστημονικά. Χαλαρώνει το  DNA (βλέπε: διαλογισμό του νερού  μελέτη του Καρδιομαθηματικού Ινστιτούτου και διήμερο συνέδριο του ΟΟΣΑ και της Σχολής Οικονομικών του Λονδίνου).

                              
                                          Με κλικ κάθε εικόνα μεγεθύνεται

Πίστη. Πολύ δύσκολο να το νιώσει ένας επιστήμων ερευνητής. Γι αυτό θα δείτε ότι θαύμα επιτελείτε κυρίως στους απλούς ανθρώπους. Ένας επιστήμων αρκεί να δει ότι εξισώσεις με φανταστικούς αριθμούς δηλαδή αριθμοί που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα και είναι επινοήματα του νου περιγράφουν  και επιλύουν πραγματικές καταστάσεις. Βλέπε δίπλα μετασχηματισμοί Laplace που μετατρέπουν τις διαφορικές εξισώσεις σε αλγεβρικές.  Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς, αν υποθέσουμε ότι η φανταστική μονάδα είναι ο Α.Ε. (εγώ πιστεύω ότι είναι πραγματικός)  έχει αποτελέσματα στη γύρω πραγματικότητα. Ένα πείραμα θα τους πείσει.

Τροφή και τρόπος ζωής. Το θέμα της σωστής διατροφής και ζωής είναι μακρύ και πολύ βασικό. Φαντάζεστε ένα μέθυσο μετά από ένα γερό φαγοπότι ή κάποιον μετά από έκρηξη οργής, πάθους, ζήλιας, κλ να θέλει να έχει ευθυγράμμιση;  Παραπέμπομε στα άρθρα:




Ευθυγράμμιση με τον Ανώτερο Εαυτό


Ένας που θέλει να αλλάξει τη πραγματικότητα γύρω του, θα πρέπει με κάποια μέθοδο μέσω διαλογισμού ή υπνωτισμού να έχει έλθει σε επαφή με την πηγή και τον ανώτερο εαυτό. Αυτό θα συντομεύσει και θα διευκολύνει το πείραμα.


Όμως δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να φανταστεί την ύπαρξη του, (οραματισμός), ότι έχει συνδεθεί με την πηγή του σύμπαντος και τον Α.Ε. που είναι εσύ. Ότι από εδώ και πέρα αυτές οι δυνάμεις που έχουν απεριόριστη αγάπη γι  αυτόν και όχι μόνο, ( αγάπη), έχουν αναλάβει τα ηνία της ζωής του. Κάνουν ότι είναι καλύτερο γι΄ αυτόν και για τους γύρω του. (πίστη). Για να έχει την μέγιστη ισχύ αυτός ο οραματισμός πρέπει να μην είμαστε σε ένταση. Χρειάζεται να είμαστε πάντα χαλαροί και ήρεμοι. (χαλάρωση).


Είτε υπάρχουν αυτές οι πηγές είτε δεν υπάρχουν, δημιουργούνται και ενισχύονται από την διαρκή προσοχή μας κατά τη διάρκεια όλης της ημερήσιας μας δραστηριότητας. Δημιουργούμε μια τούλπα (Βλέπε Δημιουργία Τούλπας από την Αλεξάνδρα Νταίηβιντ-Νηλ (Alexandra David-Néel) και Πως να δημιουργήσετε ένα φάντασμα.)Η μέθοδος είναι πολύ διαδεδομένη στις ΗΠΑ και γίνονται παραγγελίες τούλπα. Εδώ εγώ πιστεύω ότι έχομε μια πραγματικότητα που την ενισχύουμε όλη τη μέρα προς όφελος μας και των άλλων.

Η εξωτερική πραγματικότητα είναι αυτό που καταγράφει ο εγκέφαλος και όχι ότι πραγματικά υπάρχει. Ο εγκέφαλος καθενός προκαλεί μικρές ανωμαλίες στην χωροχρονική γήινη καμπυλότητα και προκαλούνται οι διάφορες συγχρονικότητες και έλξεις, σαν αυτές του παρκαρίσματος και των λεμονιών που είδαμε στο παράδειγμα.

Για την ενίσχυση της μορφής του Α.Ε. και της πηγής, θέλει διαρκή ευθυγράμμισή και ενθύμηση όλη την μέρα, όσο το δυνατόν περισσότερες φορές. Στο παράδειγμα μας που φαίνεται να διήρκεσε από τις 7-8.30 το πρωί βλέπομε Η Ελένη να επικαλέστηκε τον Α.Ε. οχτώ φορές για χρονική διάρκεια που δεν υπερβαίνει το μισό λεπτό την φορά. Ευθυγραμμιζόμαστε με οραματισμό, αγάπη και απόλυτη πίστη ότι δουλεύει ακόμα και σε κάτι που δεν πάει καλά, σκεπτόμενοι ότι στο μέλλον θα αντιληφτούμε γιατί συνέβη. Επικαλούμαστε τον Α.Ε. όπως είδατε σε ότι δεν πάει καλά και σε οποιοσδήποτε άσχημο συναίσθημα, αναμένοντες να υπάρχει μέσα μας γαλήνη και αγάπη.

Κουβεντιάζομε με τον φανταστικό σοφό και παντογνώστη εαυτό και περιμένουμε απάντηση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Όλες οι μεγάλες εφευρέσεις κατέβηκαν από αυτή την πηγή, και ιδιαίτερα στη μεγάλη χαλάρωση τον ύπνο. Προσωπικά έχω τεράστια εμπειρία λύσεων δύσκολων προβλημάτωνεπιστημονικών, προγραμμάτων web, κλ με το πρωινό ξύπνημα. Κάποιος που είναι βέβαιος ότι θα βοηθηθεί να βρει τη λύση σε ένα πρόβλημα, θα την βρει. Κάποιος που έχει οραματιστεί ένα αγαθό, σπίτι, αυτοκίνητο κλ και ξέρει ότι ο Α.Ε. θα του το δώσει, αν είναι για το καλό του, θα το λάβει. Φυσικά οι επιθυμίες μας δεν πρέπει να βλάπτουν τους άλλους και εμάς και πρέπει πάντα να ενισχύονται από τους παράγοντες της υπερκοσμικής μαγείας οραματισμός, θεός, πίστη, χαλάρωση αγάπη.

Υποδείγματα στιγμιαίας ευθυγράμμισης

1. Όταν είναι να πάρουμε αποφάσεις να λύσουμε προβλήματα κλ. Χαλάρωσε, (εδώ ελέγχομε το σώμα μας να είναι χαλαρό, βλέποντας πόδια, εσωτερικά όργανα, κεφάλι, όλα σε μια στιγμή). Είσαι ο σοφός Α.Ε. σου που έχει σύνδεση με την πηγή, (Θεό, δημιουργό, κλ.) που καθοδηγεί την ζωή σου πάντα για το καλό σου και το διαπιστώνεις τώρα είτε στο μέλλον.

2. Όταν έχεις άσχημο συναίσθημα. Χαλάρωσε, ο Α.Ε. και ή πηγή απορροφούν και σβήνουν αυτό συναίσθημα, ήδη δεν υπάρχει έχει σβήσει.

3. Όταν έχεις πρόβλημα υγείας. Χαλάρωσε ή ηρέμησε, οι δυνάμεις που είσαι συνδεδεμένος(οραματιζόμαστε την πηγή και τον Α.Ε.) σε έχουν κάνει καλά (δεν έχεις πόνο, πυρετό, γρίπη, κλ) και φυσικά το πιστεύεις απόλυτα.

4. Όταν θέλουμε έναν καλό σύντροφο. Ηρέμησε οι συμπαντικές δυνάμεις που έχεις συνδεθεί (κάνουμε τον γνωστό οραματισμό)  έχουν οδηγήσει τον  κατάλληλο σύντροφο που είμαι ευτυχισμένος/η μέσα στον χρόνο (οραματιζόμαστε ότι είμαστε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι). Δεν οραματιζόμαστε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο διότι επεμβαίνουμε στην ελεύθερη βούληση του άλλου και πιθανώς να μην είναι προς όφελος μας.


Οι ευθυγραμμίσεις είναι άπειρες, ένας άνθρωπος με μέση νοημοσύνη μπορεί να επινοήσει την κατάλληλη γι΄ αυτόν και να παραλλάξει τις παραπάνω. Πρέπει πάντα να παρακολουθούμε τον εαυτό μας, να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι είμαστε κάτω από τη διαρκή προστασία αυτών των δυνάμεων και μόλις παρουσιαστεί η παραμικρή ανωμαλία στη ροή της ζωής μας να κάνουμε την κατάλληλη στιγμιαία ευθυγράμμιση. Ο χρόνος κάθε ευθυγράμμισης δεν υπερβαίνει το μισό λεπτό.

Μετατόπιση της συνείδησης


Όταν υπάρξουν στιγμές που νιώθουμε κόλαση ή όχι ευχάριστα, σημαίνει ότι έχουμε χάσει την ευθυγράμμιση και ότι κάποιοι από τους παράγοντες που έχουν αναγραφεί δεν λειτουργούν, φροντίστε να τους αποκαταστήσετε. Μην απογοητεύεστε γρήγορα θα επανέλθετε.

Η διαρκή καθημερινή ευθυγράμμιση και συζήτηση με τον Α.Ε., ενισχύει κάθε μέρα τον δίαυλο επικοινωνίας σε επίπεδο που μετά από ένα χρονικό διάστημα έχουμε ενορατική επαφή. Ένα από τα δύσκολα σημεία είναι η μετατόπιση συνείδησης στον ανώτερο εαυτό.

Πολλοί νομίζουν ότι μιλάω για κάτι ακατόρθωτο, όμως μετατόπιση συνείδησης κάνουμε όλοι χωρίς να το γνωρίζουμε. Όλοι έχουμε την εμπειρία  ονείρου όπου εμφανίζονται ένας ή περισσότεροι γνωστοί μας και συμπεριφέρονται ακριβώς όπως γνωρίζομε. Πιστεύουμε ότι είναι κάτι διαφορετικό από εμάς, όμως είναι δημιουργήματα της συνείδησης μας που έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι κάτι άλλο. Στη διάρκεια των αναδρομών μια συνείδηση βιώνει την πραγματικότητα μιας άλλης προσωπικότητας και μάλιστα πολλές φορές αντιθέτου φύλου. Αν δούμε το βίντεο του Σατγκούρου που θεωρείται φωτισμένος (Η πνευματική φώτιση του Σατγκούρου) περιγράφει μετατόπιση της συνείδησης έξω από αυτόν και απλώς παρακολούθηση του εαυτού του. Στο τέλος του άρθρου Είδα ένα όνειρο μπορείτε να βρείτε τον διαλογισμό διεύρυνσης συνείδησης.

Αυτό ακριβώς κάνουμε αφού έχομε αποκαταστήσει πλήρη ενορατική επαφή. Φανταζόμαστε ότι είμαστε αυτό το φωτεινό ον και μέσα από αυτό βλέπομε τον εαυτό μας να κάνει από απλές εργασίες στην αρχή έως συνθέτες αργότερα. Όταν κατορθωθεί αυτό το λίγο παραλλαγμένο σενάριο του Σατγκούρου,  δεν έχομε μόνο την φώτιση που λέει ο γκουρού, αλλά είμαστε ο Α.Ε. Έχουμε ενωθεί με τον πεμπτοδιαστατικό φορέα μας και μπορούμε να έχομε πρόσβαση στη 5η διάσταση.

Πως είναι ο Ανώτερος Εαυτός

Ο Α.Ε. εμφανίζεται κατά την πρώτη συνεδρία σε όλους που μπορούν να νιώσουν αγάπη, να μπορούν να οραματιστούν, να χαλαρώσουν, πιστεύουν στην ύπαρξη του και να έχουν υγιή εγκέφαλο. Παρουσιάζεται σαν υπέρλαμπρο φως που απορροφά την ψυχή του, δηλαδή εμάς και την πλημυρίζει με υπέρτατη αγάπη. Δεν έχει μορφή, όμως δίνει μια μορφή στον εαυτό του αν θέλουμε που ανακλά τις ιδιότητες του. Δεν δίνει πάντα όνομα. Δεν μπορεί να είναι φανταστική εικόνα διότι πάντα παρουσιάζεται με την ίδια μορφή. Τα αποτελέσματα της επαφής μαζί του εξαρτώνται από το χρόνο και τον τρόπο εξάσκησης.

Από ψυχολογικής άποψης, θεωρείται η υπέρτατη θεραπεία. Όποιος προσπαθεί να έχει ευθυγράμμιση όλη την μέρα, νιώθει απεριόριστη ασφάλεια, εξαφανίζονται οι ψυχοσωματικές ασθένειες, έχει ένα τέλειο σύντροφο, εμφανίζονται συγχρονικότητες, επικοινωνεί τηλεπαθητικά με άλλους ομοίους του και γενικά αναπτύσσονται όλες οι ψυχικές του ικανότητες.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα