Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Αυτή την Πρωτοχρονιά γιορτάζει η αστυνομοκρατία!

Χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους του κόσμου την Πρωτοχρονιά – 1.700 στο πάρτι του Βερολίνου

Από δω το ‘φεραν, από κει το πήγαν, τα κατάφεραν ώστε όλη η Ευρώπη και όλος ο κόσμος να ζει με τον φόβο της τρομοκρατίας, με την κάθε χώρα να γιορτάζει με «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας.
Στο Βερολίνο, στο καθιερωμένο πάρτι της Πρωτοχρονιάς, στην λεωφόρο 16ης Ιουνίου, μεταξύ της ύλης του Βραδεμβούργου και της Στήλης της Νίκης, θα βρίσκονται 1700 αστυνομικοί και 600 άτομα της περιφρούρησης των οργανωτών.
Το πάρκο Tίργκαρτεν από χτες ερμητικά κλειστό, αφού έχει περιφραχτεί με φράκτη περίπου 20 χιλιομέτρων.
Παράλληλα, σε νευραλγικά σημεία της πόλης, αλλά και σε όλα τα φανάρια της λεωφόρου έχουν τοποθετηθεί κάμερες, που μέχρι τώρα δεν είχαν μπει λόγω των αντιδράσεων των Γερμανών – πάνε αυτά τώρα,ξεχάστε τα! Το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι της Γερμανίας και η κίνηση γύρω από αυτό θα παρακολουθούνται συστηματικά στο κέντρο της Αστυνομίας, ενώ 390 πυροσβεστικά οχήματα με 1500 πυροσβέστες θα βρίσκονται σε επιφυλακή για παν ενδεχόμενο. Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας της γερμανικής πρωτεύουσας Τόμας Νόιενντορφ δήλωσε ότι «έγινε νέα επεξεργασία του σχεδίου ασφαλείας», όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ακόμη, προστατευτικά εμπόδια από μπετόν έχουν τοποθετηθεί στους δρόμους που οδηγούν στην λεωφόρο της 16ης Ιουνίου, ενώ θα γίνεται πολύ αυστηρός έλεγχος των προσωπικών αντικειμένων των επισκεπτών. Έχουν απαγορευτεί κάθε είδους τσάντες, σακίδια, μπουκάλια, αιχμηρά ή άλλα επικίνδυνα αντικείμενα και πυροτεχνήματα. Η πρόσβαση θα γίνεται μόνο από συγκεκριμένες εισόδους. Ο αυστηρός έλεγχος συνεπάγεται βέβαια ουρές και καθυστερήσεις στην προσέλευση του κοινού.

Ραντεβού με το νέο έτος έχουν δώσει και άλλες πόλεις με το Σίδνεϊ να είναι η πρώτη μητρόπολη που θα αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για το Νέο Έτος (στις 15:00 ώρα Ελλάδας), το οποίο θα μπει με ένα θέαμα πυροτεχνημάτων που θα διαρκέσει 12 λεπτά στον εμβληματικό κόλπο της.
Στους δρόμους του Σίδνεϊ θα βρίσκονται 2.000 αστυνομικοί, μετά τη σύλληψη ενός άνδρα για «απειλές σε σχέση με το Νέο Έτος». Πριν από μια εβδομάδα, η Καμπέρα ανακοίνωνε πως απέτρεψε μια «τρομοκρατική συνωμοσία» για την ημέρα των Χριστουγέννων στη Μελβούρνη -πολύ βολικό και αυτό!
Στη Νέα Υόρκη, 165 οχήματα «παρεμπόδισης» -μεταξύ των οποίων απορριμματοφόρα- θα τοποθετηθούν σε «στρατηγικά σημεία» και κυρίως στις προσβάσεις της Times Square, όπου αναμένονται περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι για να παρακολουθήσουν την παραδοσιακή κάθοδο της σφαίρας της Πρωτοχρονιάς.
Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν ενισχυθεί και στη Ρώμη γύρω από την πλατεία του Αγίου Πέτρου, όπου ο πάπας Φραγκίσκος πρόκειται να εμφανιστεί το απόγευμα.
Στο Παρίσι, από την άλλη πλευρά, μισό εκατομμύριο άνθρωποι αναμένονται απόψε στη λεωφόρων των Ηλυσίων Πεδίων. Σε όλη τη Γαλλία έχουν κινητοποιηθεί Μαζί σχεδόν 100.000 αστυνομικοί, χωροφύλακες και στρατιωτικοί.
Σε γενικές γραμμές, το… Πρωτοχρονιάτικο λουκ θα είναι Οργουελικό, έτσι για να μας μπει ο χρόνος με τον αέρα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και Ασφάλειας! Αλλά… υπάρχουν και ακόμα χειρότερα:

Ακυρώθηκαν εορτασμοί σε Βρυξέλλες και Μόσχα! “Κόκκινος συναγερμός” στο Λονδίνο

Κάθε ένοπλος αστυνομικός της αγγλικής πρωτεύουσας θα βρίσκεται εν υπηρεσία για τους αποψινούς εορτασμούς, σε μία δίχως προηγούμενο αστυνομική επιχείρηση που έχει στηθεί στο Λονδίνο.
Η Scotland Yard ανακάλεσε τις άδειες περισσότερων από 2.000 αστυνομικών και μάλιστα μία τέτοιας έκτασης κίνηση γίνεται για πρώτη φορά. Η απόφαση αυτή ήρθε μετά από προειδοποιήσεις των υπηρεσιών ασφαλείας πως φανατικοί ισλαμιστές ενδέχεται να σχεδιάζουν μία νέα τρομοκρατική επίθεση σε ευρωπαϊκό έδαφος, παρόλο που δεν υπάρχουν -όπως τονίζεται- πληροφορίες πως το Λονδίνο αποτελεί στόχο.
Ένας αξιωματούχος, ο Jo Edwards, δήλωσε πως “οι άνθρωποι πρέπει να περιμένουν να δουν περισσότερους αστυνομικούς και πυροσβέστες στους δρόμους. Έτσι είναι η κατάσταση μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι”.
Χθες βράδυ, αξιωματούχοι στις Βρυξέλλες ανακοίνωσαν πως οι εορτασμοί για την Πρωτοχρονιά ματαιώθηκαν, αφού οι αρχές δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των πολιτών, την ώρα που η βελγική πρωτεύουσα παραμένει σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην “Πόλη του Φωτός”.
Την περασμένη χρονιά, περίπου 100.000 ήταν οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν σε κεντρικές πλατείες των Βρυξελλών για να καλωσορίσουν το νέο έτος, ωστόσο φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πολλοί σημειώνουν πως ακόμη κι αν δεν ματαιώνονταν οι εορτασμοί στις Βρυξέλλες, οι πολίτες θα απέφευγαν τις μαζικές συγκεντρώσεις σε κομβικά σημεία, αφού μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι το Βέλγιο θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.
Παρόμοιες θα είναι οι εικόνες και στην “κόκκινη πλατεία”, όπου κάθε χρόνο χιλιάδες Ρώσοι, αλλά και τουρίστες, επιλέγουν να περάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η επιβλητική πλατεία της Μόσχας θα είναι κλειστή, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα