Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Νόμιζα ότι ήταν ακόμη ένα ψέμα στο διαδίκτυο, αλλά απλά εξαφανίστηκαν! Αυτό το πράγμα σκότωσε τα μαύρα στίγματα και έκανε το δέρμα μου απαλό σαν του μωρού !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για I thought it was another lie on the Internet, but they simply disappeared! This thing forever killed black spots and smoothed my skin like a baby!!!



Σπυράκια, μαύρα στίγματα και όλα τα είδη των προβλημάτων του δέρματος εμφανίζονται λόγω πολλών αιτιών: ακατάλληλη φροντίδα του δέρματος, υπερβολική κατανάλωση junk food, αλλά και ορμονικές αλλαγές.
 Σωστή φροντίδα του δέρματος δεν είναι δυνατή χωρίς τη χρήση διαφορετικών μασκών, προϊόντων απολέπισης και κρεμών.
Σε αυτό το άρθρο, σας έχουμε ετοιμάσει μια εξαιρετική και πολύ αποτελεσματική σπιτική θεραπεία που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε όλα τα μαύρα στίγματα από το πρόσωπό σας! Έχει ήδη δοκιμαστεί και κάνει πραγματικά θαύματα στο δέρμα!

Χρειάζεσαι:

  • Οδοντόκρεμα
  • μια βούρτσα για τον καθαρισμό του προσώπου
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • αποστειρωμένη γάζα
  • νερό (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αφέψημα από χαμομήλι)
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού λευκό πηλό
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Πρώτο βήμα

Ανακατέψτε την οδοντόκρεμα με το αλάτι, χρησιμοποιώντας μια βούρτσα για τον καθαρισμό του προσώπου. Απλώστε το μείγμα στις προβληματικές περιοχές και τρίψτε απαλά. Στη συνέχεια, πλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό ή χαμομήλι.

Δεύτερο βήμα

Κόψτε ένα μικρό κομμάτι αποστειρωμένης γάζας και στη συνέχεια εμποτίστε το σε ζεστό νερό ή χαμομήλι. Βάλτε έναν επίδεσμο στο πρόσωπο και αφήστε το για 15 -30 δευτερόλεπτα.

Τρίτο βήμα

Ανακατέψτε τον πηλό και το γιαούρτι μέχρι να πάρετε ένα λείο μείγμα. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα άμεσα επάνω στις προβληματικές περιοχές και αφήστε να δράσει για 10 λεπτά. Πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό ή χαμομήλι. Τα μαύρα στίγματα θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα!
Εκτελείτε αυτήν τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα για να διατηρήσετε το δέρμα σας νέο και μεταξένια απαλό! 
Αφαιρώντας αυτά τα δυσάρεστα μαύρα στίγματα άμεσα!
healthyfoodworld


[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα